O combinatie reusita pentru un par puternic

O combinatie reusita pentru un par puternic | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

E dimineata. Savurezi cafeaua ta preferata. E delicioasa, ca intotdeauna, pentru ca ai ales cea mai buna combinatie de cafea, lapte si zahar. Urmeaza alegerea tinutei, in ton cu starea ta de spirit si cu programul zilei de azi. Selectezi cu grija hainele, pantofii si esarfa aceea care adauga picatura potrivita de culoare. Din oglinda iti zambeste o femeie imbracata foarte chic. La final, alegi cea mai potrivita combinatie de ruj, blush si fard de pleoape, pentru un machiaj care iti pune in valoare frumusetea naturala. Iesi pe usa cu un zambet larg: urmeaza o noua zi frumoasa.

O combinatie reusita este, de altfel, si secretul parului frumos si cu aspect sanatos. Daca te-ai oprit, macar o data, sa admiri coafura unui model dintr-o revista, visand ca si parul tau sa arate la fel, avem vesti bune pentru tine: da, se poate! Si tu poti avea un par puternic* si stralucitor, care sa te faca sa te simti de neoprit intreaga zi. Si asta pentru ca specialistii Pantene au pus la punct un intreg sistem dedicat ingrijrii performante si personalizate a parului tau, format din sampon, balsam si tratament (masca).

www.desprecopii.com/Images/Upload/pantene1.jpg" border="0">

Pasul 1: Curatare
O prima si importanta etapa pentru a avea un par minunat este curatarea. Aceasta trebuie facuta oricat de des simti nevoia, pentru ca altfel praful, poluarea si uleiurile acumulate pe scalp ingreuneaza parul si ii pot da un aspect tern. Spalatul parului, chiar si zilnic, nu il deterioreaza, dimpotriva: un par curat este un par stralucitor si cu volum. Trebuie doar sa ai grija sa-l speli cu gesturi delicate, masand usor pielea capului si sa-l clatesti din abundenta cu apa calduta, nu fierbinte. Si, de asemenea, poti sa alegi un produs de curatare adaptat tipului tau de par din vasta colectie de sampoane Pantene Pro-V.

www.desprecopii.com/Images/Upload/pantene2.jpg" border="0">

Pasul 2: Hranire
Urmeaza hrănirea părului, care are ca scop îngrijirea si protejarea lui, asigurându-i totodata flexibilitatea si rezistenta*. De aceea, următorul pas este aplicarea balsamului pe părul deja spălat, după ce ai eliminat excesul de apă. Nu trebuie sa te temi ca balsamul iti va ingrasa sau ingreuna parul: aplicat corect, pe lungime si evitand radacinile, balsamul va avea doar efecte pozitive. Lasă-l să acționeze 30 de secunde si clăteste părul, în cazul în care nu folosesti un balsam de tip "leave-on", fără clătire. Selecteaza cel mai potrivit balsam pentru parul tau din gama Pantene Pro-V.

www.desprecopii.com/Images/Upload/pantene3.jpg" border="0">

Pasul 3: Tratament
Am ajuns la ultima si, poate, cea mai importanta etapa: tratamentul sau masca pentru par. Tratamentul oferă părului o îngrijire intensă, care ajută la repararea semnelor degradării si ruperii cauzate de pieptanare si coafare si la prevenirea acestora. Aplică masca ori de câte ori simti că părul tău are nevoie de mai multa ingrijire, las-o să acționeze 2-5 minute, apoi clăteste părul. Alege una dintre noile variante de tratament pentru par de la Pantene, imbogatite cu tehnologia microparticulelor Pro-V, care asigura distribuirea mult mai uniforma a agentilor de ingrijire pe intreaga suprafata a firului de par, lasandu-ti suvitele matasoase si cu aspect sanatos.

Adauga combinatiilor care iti fac ziua mai frumoasa sistemul de ingrijire a parului in trei pasi de la Pantene Pro-V. Te vei bucura de parul puternic* si cu aspect sanatos pe care ti l-ai dorit dintotdeauna si care te va face sa arati si sa te simti extraordinar.
Pentru ca nimeni sa nu-ti poata rezista.

*rezistenta impotriva ruperii cauzate de coafare si pieptanare

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

le-ai incercat??? mie din pacate nu mi se potriveste pantene...asa ca m-am documentat zilele trecute,tot pe forum, si citisem despre untul de shea...fetele il lauda tare,am citit numai de bine despre el...asa ca o sa incerc si eu...revin cu parere personaala dupa aplicarea lui. o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

haha eu m-am tuns ca sa scap de par lung si de problemele stapanirii lui:) folosesc decat ceara de par acum. mai putin sampon mai putin balsam, ca e criza:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Bai, eu folosesc ulei de masline! Pantene mai foloseam pe vremuri, e ok, ca sampon neprofesional cred ca e cel mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Eu folosesc un sampon pe baza de bere cehesc.L am cumparat dintr o farmacie Dona.Pretul e in jur de 30 ron.Pana acum doi ani am cheltuit multi bani pe produse destinate ingrijiri parului.Acest sampon a indeplinit toate cerintele parului meu.Mi se pare foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Ernestine, te rog spune-mi si mie cum se cheama acest sampon. si eu cheltuiesc multi bani cu ingrijirea parului si nu am macar rezultatele scontate deoarece am un par f. prost.
Merci,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Este un sampon pe baza de bere,din gama manufaktura.Intra aici www.manufaktura.com.ro
Eu l am cumparat din famaciile dona.Costa 32 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Multumesc frumos. Voi incerca si acest sampon ... pe langa cagte am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie dintre astea de pe piata cel mai bine mi se potrivesc Elseve si Garnier(nu toate , evident).
Recent mi-am cumparat Balea cu henna , pt. par saten , sampon si balsam si este incredibil.
Vreau sa incerc si de la orzene , pe baza de bere , miere sau altele , costa putin si cred ca sunt bune.

***Fur is for petting**


http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput