LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi i-am trecut in pasaportul meu.
Dar stiu ca mai nou se fac pasapoare individuale si copiilor; inainte trebuie sa ai motive sa le faci (de ex. ca pleaca si cu bunicii sau calatoreste singur).
Iar daca pleaca doar cu unul dintre parinti, celalalt trebuie sa faca o hartie la notar cum ca e de acord...



Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Acum se face pasaport la toti copii. Eu i-am facut lui Stefan la 2 luni si ceva cand am fost la turci. Tata, face procura la notar ca poti iesi cu copilul din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

GAIA- pasaport ii poti face individual sau il poti trece pe pasaportul tau 9daca e valabil peste 3 ani ca sa merite). In orice situatie daca pleci doar tu cu copilul iti trebuie o procura facuta la notariat. O face sotul ca sa declare ca e de acord sa scoti copilul din tara.

Noi plecam de Pasti in Italia la mama. Plecam toti 3 deci nu e cazul d eprocura. Problema e ca pasaportul Mariei expira pe 28 mai si nu stiu dc-i trebuie unul nou sau nu. Plecam doar 4 zile, avem biletele luate dus-intors.... Unii zic ca pasaportul tb sa fie valabil 6 luni la iesirea din tara, altii ca da. In lege nu scrie nimic de cele 6 luni. Problema mea e alta. Ca i-as face altul si gata. Numai c anu se mai fac la circa de politie din cartier. Tb mers pe Nicolae Iorga si e o nebunie... Tb sa fim ambii parinti... Si nu stiu dc reusesc sa-i fac pasaport simplu ca nu vrem din acesta nou.

Noi am fost la Brasov. A fost f frumos. Vineri am fost in Poiana Brasov, nu a fost chiar prea aglomerat, Maria s-a dat singura pe partia mica... ieri am fost la Tarlungeni cu niste prieteni unde am avut partia numai pentru noi... a fost frumos dar ne-am intors de urgenta aseara din cauza vreii si bine am facut.

Petrecerea de joi a fost f draguta, toata lumea s-a simtit bine, copiii s-au prezentat exemplar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI, SUZY78!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! SUZY78

Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii din partea puiutilor tai.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Suzy

Noi am avut un sfarsit de saptamana plin, am fost tot pe fuga de vineri incoace, dar a fost foarte placut. Vineri am fost in vizita la un bebe de 3 luni , l-am tinut in brate si l-am mirosit.
Sambata dupa un maraton: facut mancare, spalat, fugit la bunica - am fost la petrecerea de pensionare a directorului meu. M-am distrat foarte bine, am dansat pana m-au lasat picioarele si am ajuns acasa abia pe la 11, de nici nu aveam curajul sa ma uit la Capcalin pe care l-am lasat cu monstruosii mici. Si am admirat niste oameni in varsta care stiu sa se distreze, erau un grup mare de oameni in jur de 60 de ani care dansau orice...de la dansuri populare, vals, tango, dansul pinguinului... si cele mai noi stiluri, au cantat in onoarea sarbatoritului in cor pe mai multe voci...m-am gandit ca as vrea sa ajung si eu la varsta aceea sa am aceeasi pofta de viata.
Azi am fost la schi la Bucin din nou, vremea nu a mai fost asa buna, drumul a fost mai greu si a nins, am dus-o si pe prietena lui Raul care era cu snowboardul si a trebuit sa fiu cu ochii pe ei, dar a fost supeeer.
Acum ma tot intreb de la ce ma dor picioarele? De la dansul de aseara sau de la schiatul de astazi? ...am si eu dilemele mele.

Gabi si la mine Giulia e mai mancacioasa decat Raul, de multe ori la amiaza ea cere supliment si el deabia isi mananca portia. Nu stiu cum o sa fie mai tarziu, ca RAul manca foarte bine cand era mic si apoi s-a "mofturizat" foarte tare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Ane!
Iti doresc sa ai parte de multe impliniri, anul asta a pornit bine cu pasi inainte si surprize si o sa continue si mai bine, o sa vezi!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Suzy! Sanatate multa si bucurii alaturi de puii tai dragi!


La Multi Ani Ane! Sa fii sanatoasa si daca zice Cris ca ai inceput anul bine atunci sa iti ajute Dumnezeu sa fie si mai bine!

Sa il ajutam pe Andrei!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ANE! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bun eanul asta, iar puiul tau sa-ti aduca numai bucurii!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Suzy
Ane

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput