Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Salutari si de la noi ! Dar mai tarzior, ca-i greu de deplasat prin zapada ...

La noi inca ningeee, bate vantul...daca iti bate vantul din fata nu mai poti respira...

Noi inca ne mai luptam cu viroza,dar o s-o dovedim ...Maine avem la serviciu(la biroul nostru ) petrecerea de Mos', apoi de la 12 petrecerea cu angajatii(si de data asta si cu consoartele
)

Ma uitam la vreme, tare ciudata! Daca azi sunt minus 6grade(sau cate or mai fi) pe sapt viitoare se incalzeste bine pana pe la vreo 8 cu plus...
Deci se va topi zapada...nu cred ca va mai ramane mare lucru pan' la Craciun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

ROXOLINA,s a nimerit cu revolutia, parerea mea. chiar daca mi amintesc cu mahnire de tot ce traiam atunci, e parte din viata mea si n o neg. mai mult, din masochism sau melancolie(?), imi amintesc cu nostagie de fericirea traita cand prindeam ceva bun, cand eram adilescenta de liceu si ieseam in cartier cu prietenele, cu ochii dupa baieti, atunci cand se stingea lumina la ora 18 si afara era iarna si bezna si luminau doar lumanari sau lampi cu gaz in geamuri. si cand invatam ptr treapta la lumina improvizata de tata, un bec alimentat la bateria de la masina...
CARMENEFR, a scris atat de bine, e o dulce amara stare pe care o traiesc eu la amintirile astea.
MARAMU', ma, cum tea ma provocat io sa scoti nasul din zapada..si uite asa m a rasplatit si dumnezeu, ca a nins azi noapte si ninge inca. tare cu vladone!!! a mai pus si el vreun kil pe ici pe colo?
si azi am stat cu nana, am tras un sanius, am lopatit si n fata casei un ceas. m a ajutat sa dam zapada la o parte, eu cu o lopata, ea cu un faras. a fost nemaipomenit, toata zapada s a strans intr un om de zapada urias, pe care sper sa l terminam diseara, cu tati impreuna.
ROX: nu am trenuletul ala.hm...il caut acum. eu vazusem preturile la duplo in oras si erau mult mai mari, de aia m am aratat incantat de varuna. la diverta sint duble!
GIoVANINA, il pui in cadita de bebe, in lighean, pe fundul de tocat, pe o punga, na, si tot il scoti! cum sa i refuzi cupilului asa ceva?

va pupez, ma apuc de o pizza si un pui la cuptor, ca am relash de la fie mea ce doarme acum.
inzapezire zdravana la toata lumea!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

eu tin minte saritul elasticului (eu saream si in casa, la etajul 4, am disperat vecinii), coarda, cordelutele alea albe... astea sunt primele imagini

Asaaaa... Alex a avut aseara si serbarea de Craciun... gradinita a organizat-o impreuna cu o firma de evenimente pentru copii, intr-o sala cu scena, microfoane, decoruri, si locuri suficiente pentru parinti, bunici, pisici si altele filmat, fotografiat... abia astept sa le primim.

Grupa mica au avut costumatii mai haioase si erau ajutoarele la impartit cadouri, cei mai mari au fost mai "seriosi", cu roluri si chiar mici scenete. Piticii au avut la inceput 2 dansuri usoare (gen hora, pe "Alunelul" si "Drag mi-e jocul romanesc"), si fiecare cate o poezie de 4 versuri; poezia a spus-o frumos doar o fetita (e cea mai mare din grupa), si pe jumatate si Alex (asa, a doua jumatate din fiecare vers), ceilalti au fost prea fascinati de microfoane si decoruri dupa ce si-au terminat "rolurile" au mai avut rabdare cateva minute, apoi s-au fugarit printre decoruri, le-au luat recuzita celor mai mari, s-au tavalit pe scena si alte de-astea (se fugareau tocmai Alex care era dalmatian, si un coleg de-al lui care era ScoobyDoo) La sfarsit a venit si Mosul, Alex s-a bagat in fata ca cica el ar fi fost cel mai cuminte, s-a infipt in sacul mosului si s-a apucat de desfacut cadouri, ce ii venea la mana Cadoul lui a fost o carte cu povesti si cu cd audio atasat, un pachet de dulciuri si o masina de F1 cu telecomanda in forma de volan, nu am cuvinte sa va spun cat de incantat a fost de ea s-a prins cum functioneaza telecomanda, plimba masina bine fata-spate, dar mai are mici probleme la viraje, mai ales cu spatele (cum am si eu de altfel la masina mare)

Cam asta e povestea serbarii, o sa va pun si cateva poze cand le primim (poate si poezia lui Alex daca reusesc sa o extrag).

Saniuta - eu m-am grabit acum 2 ani inainte sa mergem la munte sa ii iau saniuta cu scaun/spatar, curea de siguranta etc, am dar o droaie de bani pe ea atunci (www.shopping-experts.ro/p-snow-baby-dream_399492.html" target="_blank">asta e, a fost vreo 450 ron), si am luat-o degeaba, ca n-a fost zapada. N-am folosit-o de cat o data acum 2 ani, o data anul trecut, iar anul asta nu prea vrea sa il scot afara cu ea sper sa il conving pe maine...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Roxana cand s-a intamplat cu Revolutia, eu avem cam 10ani. Nu prea stiam cu ce sa mananca...eram in vacanta de iarna, si mamaie a primit vestea(de fata cu mine)de la o vecina, ca in Bucuresti e ceva ...ca s-au strans oamenii...shtudentii (asa ne spunea vecina), nenorocitii de shtudenti, s-au strans in strada...si a inceput armata sa traga...culmea e ca nebunia aia amestecata cu euforie ii cuprinsese si pe ai mei...s-au intors acasa la fix, inainte sa se intample evenimentele nefericite...Mamaie plangea si se ruga la Dzeu sa nu li se intample ceva copiilor ei...Mai multe nu-mi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Diana asteptam poze cu piticul Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Roxana cand s-a intamplat cu Revolutia, eu avem cam 10ani. Nu prea stiam cu ce sa mananca...eram in vacanta de iarna, si mamaie a primit vestea(de fata cu mine)de la o vecina, ca in Bucuresti e ceva ...ca s-au strans oamenii...shtudentii (asa ne spunea vecina), nenorocitii de shtudenti, s-au strans in strada...si a inceput armata sa traga...culmea e ca nebunia aia amestecata cu euforie ii cuprinsese si pe ai mei...s-au intors acasa la fix, inainte sa se intample evenimentele nefericite...Mamaie plangea si se ruga la Dzeu sa nu li se intample ceva copiilor ei...Mai multe nu-mi amintesc.

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007



si io aveam 11 da imi amintesc ce pioniera comunista eram....asta pt ca imi bagasera bine in cap tampenii sistemul. si mai eram si mandra de numa.....
ptiii, de mici ne manipulau si ne formau intr-un anume fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Ia sa vedem ce-am mai vazut noi in ultima vreme:

Catalina-cretulina cu jucariile din dotare...boieroaica ce mai: daca se culca tarziu nu merge dimi la gradi!!

Si suurprizaa: pictorita Nana, de data asta la liber,(nu mai trebuie sa te inscri pe nici un peste ca sa o vezi) mi-am amintit de zambetul ei total..

Maria Tzunei, ce frumos se joaca cu copiii si acasa si la sanius! Iar in costumasul de la serbare e delicioasa!

Raisa, care nu mai face prostioare , ba chiar colinda anticipat...

Jo, pup Pateiu milos

Cu nostalgii...nu ma luati pe mine, ca-s extrem nostalgica, nu dupa cele din Epoca , ci a prospetimii simtirilor de la varsta pe care o aveam atunci. Daca inchid ochii si imi imaginez...simt mirosul diminetilor in care bunica mea facea cozonacii de Craciun, mirosul de fan cosit, cand stateam pe spate pe o caruta de fan si priveam leganata cerul, simt aroma ploii de vara cand alergam desculta prin balti...si fiorul pe care il simteam cand vedeam baiatul de care eram indragostita (fara speranta si in discretie - doar jurnalul si prietena mea cea mai buna stiau).
Nu ma bagati prea tare in seama...doar ca zilele astea simt f tare ca a trecut vremea..si m-ati pornit si voi cu nostalgiile voastre.

Giulia a avut serbare la cresa, dar fara parinti, ingrijitoarele spun ca a cantat, spus poezii, dansat. Acum sunt curioasa ce-o sa fie maine, ca vine Mosul la tac-su la servici si mergem si acolo. Se poate sa ne faca o surpriza si sa nu vrea sa spuna nimic.



Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ei, incet ,incet ati cazut toate in borcanul cu melancolie. Eu una am avut parte de o copilarie minunata in ciuda vremurilor grele pe care le-am trait ( In Piatra-Neamt nu ajungeau prea des portocalele, de banane nici nu putea fi vorba, totul era pe cartela si de mici stateam la cozi) dar eram copii si am avut niste parinti minunati asa ca imi amintesc cu drag zilele de duminica. Fugeam si eu si fratele meu in sufragerie sa-i trezim pe ai nostri, ne jucam cu totii, ne luam la tranta cu tata, mama facea cele mai bune clatite si gogosi din cartier si chemam toti copiii din vecini la noi (de aici cred ca mi se trage asta cu casa plina de copii), ingrijeam alturi de ceilalti copii toate pisicile accidentate de masini sau mati de aia mici cu ochii inca lipiti. Ii luam cu randul in casa peste noapte, farmacistele ne cunoasteau si ne dadeau pansamente, seringi si lapte praf. cand am mai crescut bateam toate padurile din jurul orasului la cules de fragi sau zmeura, mergeam zeci de kilometri pe jos (acum sigur nu as mai putea)..... Prietenii din copilarie sunt si ei in mare parte in Bucuresti, au copii de varsta Mariei sau mai mici si inca ne mai intalnim iar sarbatorile le facem cu totii la parinti la Piatra-Neamt.

Maria e bine. Am fost afara 1 ora si jumatate, am adus-o plina de zapada acum e franta si s-a culcat. Mai iesim o tura si diseara. Cica de saptamana viitoare ploua asa ca profitam la maxim de zapada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

Am scos si eu odrasla la zapada pufoasa si imaculata, binenteles urmariti indeaproape de garda de corp.

Va pupacesc.
Sper sa mai revin in vichend.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Helau!
M-au coplesit amintirile din vremurile copilariei mele si, in ciuda a tot ceea ce se petrecea, eu nu-mi amintesc nimic negativ. Nu stiam sau poate nu ma interesa faptul ca nu aveam acces la informatie, ma simteam mandra in costumul meu de pionier (si de faptul ca fusesem aleasa in Comandamentul clasei), stateam la cozi (acasa, in Bucuresti, Tgv) oriunde era nevoie ca eram rasplatita de ai mei, urmaream cu nesat "Norii negri", jucam Sotronul, elasticul si alte minunatii de jocuri (toti cei aproape 20 de copii ce locuiam pe-aceiasi strada), mergeam cu colindul in ceata, savuram portocale de sarbatori, il asteptam pe tata sa aduca caramele cand se intorcea de la serviciu, muream dupa guma "Dr Baltazar" (pe care-o aducea tot tata de la un coleg ce se ocupa cu ceva bisnita) si dupa quick (de asta era responsabila mama :) ); imi amintesc cand am vazut primul film la video - eram toti vecinii stransi in casa unuia ce avea videoplayer si eram captivati de actiunea din film ("The boss" cu Bruce Lee), cozonacii bunicii ce miroseau inaltator, cadourile de la ai mei... si multe atatea altele.

Am vazut poze cu copiii frumosi si cu activitati care mai de care mai interesante. Artist in devenire e si Luca (mi-ar placea tare mult sa-i dezvolt abilitatea). Cu saniuta l-am rasfatat si eu pe printes... ieri a primit-o si s-a bucurat de ea si de zapada cateva ore incontinuu...
Azi are nasucul infundat si sper sa nu faca febra.
Pupacesc gasca.. s-a trezit minunea!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana



I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput