credeam ca a castigat geoana..

Raspunsuri - Pagina 75

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

L-am vazut pe Ion Iliescu aseara la BBC World, douazeci de ani de la revolutie. BBC a promovat interviul cu fraza "this is a country where nothing is ever very clear" (Romania adica; hehe).
Iliescu nu s-a schimbat, aceeasi siguranta de cine nu e cu noi e impotriva noastra, aceeasi poor man's english si (ce m-a scos din minti) exact acelasi discurs : revolutia a constat intr-un fel de miting mare in 22 cand Ceausescu a fugit cu elicopterul, iar apoi el Iliescu a fost chemat sa conduca Romania si sa umple vidul. A fost intrebat cine a chemat minerii, pai cica populatia Bucurestiului, niste "elemente antisociale" ocupasera centrul si se dadeau la tot felul de infractiuni si violente, ceva (textual) asemanator rebeliunii legionare din 1941, cand armata si Antonescu au fost chemati sa curete Romania.
Ma asteptam sa le impinga barem naibii sub covor, sa le mai suceasca, sa le mai coteasca, nu frate el e consecvent, vorbeste si gandeste exact la fel. Incredibil. Nenea asta si chibitii lui trebuie sa dispara din societatea romaneasca, iar din partea mea: vorba lui Istodor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca doriti sa revedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Daca doriti sa revedeti!




chiar ma gandeam ce mai e de spus dupa atata timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinar2010 spune:

Speram cu toti ca nu va fi asa.
Poate totusi sunt cu capul pe umeri si revin ...

Mergi la inceput