Sampon Syoss

Sampon Syoss | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Am tot vazut reclama la TV si acum l-am vazut si in magazin dar dat fiind faptul ca e la multi ml si ca e mai scump decat cel pe care il folosesc si care imi este perfect nu m-am aruncat sa-l iau inainte sa cer pareri.

L-ati folosit? V-a placut?



***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Inca nu, dar planuiesc sa-l incerc dupa ce termin ce am acum. Si aici a aparut nu de mult timp si i se face reclama. Revin cu pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

L-am folosit eu si nu sunt multumita de el.Mi-a lasat parul imbacsit si a fost si greu de aranjat, iar a doua zi parea ca nu era spalat de o saptamana.Eu am parul vopsit, usor uscat.

Apropo de sampoane, ce marci folositi si sunteti multumite?ca nu stiu ce sa mai incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu sunt multumita deloc... Am facut matreata... si eu, si sotul, si soacr'mea Cu 2 natii de sampon Syoss diferite... stiu ca al meu era pt. par matasos (sau ceva de genul) ...
Intr-adevar parul a ramas moale si mai "potolit" dar nu mai scap de matreata... dupa o singura spalare... Si n-am schimbat restul produselor (balsam, masca etc.) doar saponul...

Edit: nici eu nu mai stiu ce sa incerc... acum trebuie sa scap de matreata, si daca nu reusesc cu head&shoulders o sa trec la vichy.
Dar altfel, in mod obisnuit... in general nivea, dar nu pot sa spun ca e cine stie ce... parca ceva mai bun decat restul...


Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

head&shoulders, pe care cu siguranta nu il voi schimba prea curand (dupa cate ma tras la ultima incercare oricat de mediatizata ar fi noua marca de sampon!!

si ca sa raspund si la subiect, nu, nu l-am incercat si nici nu sunt curioasa sa o fac... pt ca are mare publiciate nu ma convinge...


happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu l-am incercat pt ca sunt dependenta de nizoral sampon.Orice alt sampon imi face matreata,de care apoi nu mai scap..Eu folosesc pantene si apoi nizoral,apoi balsam tot pantene.Sunt de 3 ani pe schema asta si n-o schimb,din cauza ca nici cele mai scumpe sampoane anti-matreata nu m-au ajutat si am facut matreata,tot asa,ca mi-a venit ideea sa-mi schimb samponul si sa-mi iau nush ce...:)))
Insa,personal nu cred in reclame:))),l-am vazut in magazine,mi-a facut cu ochiul,dar mi-am adus aminte de chinul din anii trecuti,tot asa,ca mi-a facut cu ochiul un alt sampon si apoi am tras nu gluma..(aveam la un moment dat vreo 10 sampoane..toate anti-matreata,pt ca nici unul nu ma ajuta)

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

fetelor va spun de un sampon ffff bun,incercat de sotul meu care avea matreata muuulta si avea si o mancarime a scalpului ,a fost la farmacie si a explicat cum si ce si i-a dat un sampon DAN FREE pret 22lei dar merita




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu l-am folosit pe cel pentru volum, si balsamul din aceeasi gama. Nu am constatat vreo imbunatatire, e ok nimic mai mult.

Nu prea imi place ca dupa ce ma limpezesc de sampon si inainte sa folosesc balsamul parul, inca ud, pare foarte aspru si incalcit. Dupa ce ma dau cu balsam e in regula.

Apropos, stiti ceva bun pentru volum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu cel mai bine ma inteleg cu Joico pentru volum. Am un vartej la spate in crestetul capului care imi face parul sa stea in zona aia precum o matura folosita...:( Asta este singurul samon care il face sa arate foarte bine.
Am mai incercat si alte Joico dar nu mi-au placut ca asta. Am incercat si John Frieda pentru blonde si volum, imi usuca parul.
Acum am luat Vichy pentru reconstructie, cel galben. Nu imi rezolva problema, dar imi face parul foarte voluminos si pentru asta imi place. Sper sa si reconstruiasca ceva la parul meu pana la urma.
Din pacate, pana nu incercam nu stim ce e bun pentru fiecare dintre noi.
Cat despre produsele cu reclame multe nu am nici cea mai mica incredere...e de ajuns ca traim si cumparam din europa de est...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am incercat balsamul de par Syoss, cel alb si nu-mi place. Eu folosesc doar produse profesionale si de regula nu fac teste. Din comoditate insa, m-am pricopsit cu balsamul asta. Eu sunt blonda si am nevoie de ingrijire speciala , mai ales pentru varfuri. Balsamul asta nu face nimic. Dupa ce il folosesc imi ramane parul ca sarma. Nu recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui petaluda

Eu l-am folosit pe cel pentru volum, si balsamul din aceeasi gama. Nu am constatat vreo imbunatatire, e ok nimic mai mult.

Nu prea imi place ca dupa ce ma limpezesc de sampon si inainte sa folosesc balsamul parul, inca ud, pare foarte aspru si incalcit. Dupa ce ma dau cu balsam e in regula.

Apropos, stiti ceva bun pentru volum?



Subscriu. Exact acelasi lucru mi se intampla si mie.

Pataluda, pentru volum e foarte important cum iti usuci parul. Usuca-l cu capul in jos.
De obicei, cand folosesti balsam nu prea mai ai volum, chiar daca ai folosit sampon pt volum. Am incercat samponul si fara balsam, intr-adevar, pare aspru insa dupa ce te usuci volumul este ceva mai mare. Incearca.

Mergi la inceput