Intre Basescu si Geoana, ce alegeti?

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Si eu sunt egoista (si nu numai eu) si sunt bucuroasa ca Negoita a ramas primar la sectorul 3. Cei mai buni primari din Bucuresti, Negoita (sector 3-PDL) si Ontanu (sector 2 - exclus de curand din PSD pentru ca il sustine pe Base). E un oras superb Sibiul, ca multe alte orase din tara, dar nu vad de ce Johannis ar fi mai competent decat Negoita, decat Ontanu sau decat Boc, fost primar de Cluj. In plus mi se pare complet aiurea ca PNLul votat cu cca 10 % daca imi aduc bine aminte sa impuna prim-ministrul Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

off topic si doar pentru descretirea fruntilor

Dear God, so far, this year you have taken away my favourite dancer, Michael Jackson, my favourite actor, Patrick Swayze and my favourite singer, Stephen Gately and my favourite actress, Farah Fawcett. Just so you know, my favourite politicians are Mircea Geoana and Traian Basescu. Regards

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/




am rās de-am capiat, la fel si colegii mei...
ca tocmai erau aici controverse aprige, iar cānd le-am mailuit glumita asta s-au linistit toti ca prin farmec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Am citit o parere interesanta despre cum vor vota oamenii in turul 2

dap, desi e cam optimist "Viitorul presedinte este rezultatul unei alegeri rationale. Misto! Capisci?" :), e fain articolul. Dupa cum ma si asteptam de la autorul sau :).
Apropo, Xeno, c-am vazut c-ai aparut , de autograful pe care mi l-ai promis ce se mai aude? :))


Simona, ai citit si parerea lui Turambarr, de-am pus-o ieri? http://turambarr.blogspot.com/2009/11/strans-doamna-strans.html
Stii, nu?, tipul e sociolog si e sefu' de la CCSB, deci chiar stie ce vorbeste.


Oricum, mie mi se pare ca staff-ul lui Basescu s-a impacat cu studiile sociologice (votantii PNL => 25% stau acasa, 25% voteaza Base, 50% voteaza Geoana), si nu face nici cel mai mic efort de a intoarce cumva situatia. Probabil ca ii convine.
De ce spun asta:

- Basescu isi deschide sufletul la televiziuni gen EtnoTV si OTV, care nu se adreseaza votantului PNL

- mie mi se inmineaza zilnic la metrou fituici jegoase, ziarul Curentul si inca unul, ceva cu un "Z" mare ca de la Zorro :)), care sint scrise la mintea si pre limba cititorului de Click si Can-can.
Din Curentul de azi (nu l-am putut refuza, era o fata atit de draguta cea care il impartea...) se pot afla detalii despre soacra lui Geoana, despre Johannis care-i traficant de copii, despre cum si-a omorit Crin nevasta (conf declaratiei unei foste prietene a acesteia, care "a contactat sub protectia anonimatului redactia Curentul :))) -asta in caz ca mai aveati vreo banuiala ca mizeria de la Cluj a fost intimplatoare, etc.

Xeno !!!, daca nu circuli cu metroul, sa stii ca-ti pot imprumuta eu ziarul, sa te bucuri si tu de el .

Astea, desigur, pe linga articole despre sfirsitul lumii si despre cum sa scapam de constipatie si insomnie . A, da, sa nu uit anuntul despre chipul lui Michael Jackson, gasit in ecografia unei gravide :)))))))))))))))))) Continuat cu cel despre "Basescu, presedintele care nu vrea compromisuri ptr Romania, ci modernizarea tarii".

- declaratiile de presa din tabara Basescu mustesc de o agresivitate si un populism atit de primitiv, incit e evident ca nu electoratul PNL il au ca destinatar.


Deci :). M-am relaxat, omul asta nu numai ca nu doreste sa-l votez, dar nu vrea nici macar sa ma puna pentru o secunda pe ginduri...



Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Au anuntat aseara la TV (cred ca pe Antene) ca alianta PSD-PNL pregateste o lege care PERMITE cumul de pensii cu salarii indiferent de pensie la buget. Cica pensia e un drept castigat, ca au cotizat. Sa fi cotizat 100 de ani si nu ajungea pentru o pensie de lux. NU mai scapam de elefanti, si ne miram ca nu isi gasesc tinerii de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana





- Basescu isi deschide sufletul la televiziuni gen EtnoTV si OTV, care nu se adreseaza votantului PNL


Te inseli!Are BUNUL-SIMT sa apara acolo unde unde nu este porcait la orice ora!

Mai nou sunt niste oameni la VoxNews,un post pe care din fericire il prind in reteaua mea , care nu arunca cu noroi in toate partile si se anunta o alternativa pt. cetatenii normali si cu discernamant la hidoseniile de televiziuni care isi spun ca sunt de stiri:Realitatea,pacat ca era la un moment dat rationala si Antena3 cu echipa de ...nici nu stiu cum se definesc ei dar ii definesc eu ca pe niste oameni fara decenta si coloana vertebrala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Clar cu Geoana, adica anti Basescu.
M-am saturat de el, de Boc, Udrea, Videanu si Berceanu.
M-am saturat de scandaluri.
El vesnic a fost cel care dezbina si nenorocea partide.A terminat PNTCd a incercat cu liberalii si cred ca si cu PSD.
Poate nu ati auzit inregistrarea de la Cotroceni cand PNL si PSD l-au propus prima data pe Johanis ca fiind un premier independent si ca la un moment Base a dat presa afara si din pacate pentru el in timpul asta un microfon a ramas deschis si se aude clar cum zice"Independent da, dar nu de Cotroceni".
Adica de un slugarnic ca Boc avea nevoie.
Si imi pare rau de cine comenta de Johanis.Poate nu l-ai vazut niciodata la TV ca altfel iti dadeai seama ca nu e chiar pres sa fie calcat in picioare.Si chiar cred ca ar reusi sa faca ceva.

Si daca ar ramane Base ar fi criza in continuare si unde suntem acum financiar ganditi-va ca o sa fie alegeri anticipate si alti bani alta distractie si s-a dus tara pe rapa.



ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Lasa ali ce liniste si ce mama fericita o sa fii in noua guvernare a oligarhilor!
Mai vorbim dupa, daca se alege Geoana,dar si daca se alege Basescu!
Dar in prima varianta cred ca de rusine nu ai sa-mi raspunzi.

Am sa-i intreb pe fiecare visator de fericire asigurata de triada Voicilescu,Vantu,Patriciu,daca mai sunt fericiti dupa ce a fost ales izbavitorul:Geoana!

Anticipez de pe acum un subiect:"Sunteti multumit de cel pe care l-ati ales?"
Ma intreb daca vom avea dreptul sau curajul sa raspundem!
Daca am gresit eu am sa recunosc mea culpa,prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Despre lucruri cu adevarat curate....

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6566386-premiera-politica-sibiu-intelegere-intre-prm-udmr-pentru-sustinerea-lui-mircea-geoana.htm

Io sunt convinsa ca daca e Geoana presedinte n-o sa mai fie criza. O ia el cu mana lui si o da la gunoi...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

adica...sa punem semnul = intre base si maica teresa ?? imparti politicienii intre oligarhi si basescu ?? (ma rog, acceptand ca basescu ar avea ceva in comun cu politica...).
nu-l iubesc pe geoana dar stiu de ce nu-l vreau pe basescu si voi vota contra lui:
1. pentru ca nu respecta optiunea alegatorului (poporul, na!!) in ceea ce priveste parlamentul. ignora optiunea majoritatii parlamentare (nu comentez daca aceasta e optiunea mea, dar e a unei majoritati!)si intentioneaza sa dizolve parlamentul, absolut dictatorial, sfidand votul meu, al tau, al lui...numai pentru ca pozitia (de care abuzeaza consecvent) ii permite sa se razbune pe cei care nu-i impartasesc parerile iar prin actiuni de acest fel loveste in mine, in tine, in ceilalti.
2. pentru ca a facut tot posibilul sa controleze activitatea guvernului (asta nu e in fisa postului domniei sale!), actiune care nu i-a reusit in timpul guvernarii tariceanu (si bine a fost) dar ii reuseste cu acest simulacru de guvern boc.
3. pentru ca s-a amestecat pana si in magistratura iar rezultatul il vedem cu totii (suspiciuni nedovedite, neinfirmate, care vizeaza mai ales gestionarea banului public, evident nu in favoarea cetateanului)
4. pentru ca arunca "peste bord" tot ce-i devine nefolositor dupa ce se foloseste in cel mai ipocrit mod de oameni ca petre roman, plesu, dinescu, etc. si asta imi demonstreaza o lipsa de caracter care nu ma poate reprezenta la cel mai inalt nivel al statului.
5. pentru ca are o totala lipsa de respect pentru educatie si singurul principiu pe care l-a retinut din anii de scoala este "dezbina si domneste".
6. pentru ca a fost atat de atasat modelului "ceausescu" incat isi manifesta nedisimulat pornirile dictatoriale.
7. pentru ca ma priveste piezis si nu am incredere in oamenii care nu te privesc in ochi atunci cand ti se adreseaza.
8. pentru ca isi asuma (cu toata neobrazarea) ca realizari actiuni initiate de guvernarile anterioare.
9. pentru ca trage cu dintii de acest al doilea mandat in fruntea si in numele unei gasti care a jefuit aceasta tara mai rau ca pe vremea fanariotilor si care va astepta rezultatele celui de-al doilea scrutin, probabil, la adapostul berbecutilor-calauza spre libertate sau la bordul vreunui avion ce va sta cu motoarele pornite toata ziua ...
10. pentru ca mi-e rusine ca cineva ar putea crede ca pot avea asemenea optiuni...
etc. ...................
daca ai argumente sa-mi demontezi aceste triste concluzii cristalizate in ultimii 5 ani...plec eu pe mare, cu barca, ca flota...s-a ocupat de ea imaculatul pdl-ist.

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Lasa ali ce liniste si ce mama fericita o sa fii in noua guvernare a oligarhilor!
Mai vorbim dupa, daca se alege Geoana,dar si daca se alege Basescu!
Dar in prima varianta cred ca de rusine nu ai sa-mi raspunzi.

Am sa-i intreb pe fiecare visator de fericire asigurata de triada Voicilescu,Vantu,Patriciu,daca mai sunt fericiti dupa ce a fost ales izbavitorul:Geoana!

Anticipez de pe acum un subiect:"Sunteti multumit de cel pe care l-ati ales?"
Ma intreb daca vom avea dreptul sau curajul sa raspundem!
Daca am gresit eu am sa recunosc mea culpa,prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon
7. pentru ca ma priveste piezis si nu am incredere in oamenii care nu te privesc in ochi atunci cand ti se adreseaza.



Vai,ce jenant,draga Manon ,sa sustii asa ceva.Copiii si adultii care au defecte de vedere ar trebui izolati undeva,inchisi din calea ta???Ei nu ar trebui sa aiba dreptul democratic de a candida?Pentru ca nu inspira incredere.,inteleg.E anul 2009,draga Manon.
Credeam ca domnu Radu Mazare echipat in hitlerist a fost ceva izolat ,dar oare ma insel???



Mergi la inceput