Sutienul cu cadru de sarma: OK in timpul sarcinii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

eu am avut noduli la sani si primul medic specialist pe care l-am consultat (la Parhon) mi-a zis sa nu mai port niciodata "sutien cu sarma" (asa s-a exprimat omu')si nici macar dusmanilor sa nu fac cadou asa ceva.pe mine in perioada aia ma deranja si geanta pe care o purtam pe umar si imi atingea usor sanul.sutienul cred ca trebuie purtat mereu, dar nu strica putina grija pentru sanatatea sanului si deci putina atentie cand alegem ce purtam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lionbaby spune:

si eu port sutien tot cu sarma si nu ma deranjeaza absolut deloc..cum se spunea si mai inainte toata treaba e sa fie marimea corespunzatoare..eu de la 75B (cat aveam inainte de sarcina)am ajuns la 80Dacum in sapt 22..sper sa nu creasca mai mult de atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut

Vroiam sa va spun ca sutien fara sarma din bumbacel gasiti la Oysho. Eu am luat din Iasi la reducere de la 39 ron la 12 ron. Nu stiu daca mai sunt acum in stoc. Sunt super comozi si am i-am si luat f ieftin :)

Mai aveau cateva modele din bumbac dar nu erau la reducere.

Spor la cumparaturi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Singurul motiv pentru care am purtat vreodata sutien este ca mi se vad mameloanele. Am avut mereu niste mameloane destul de bine formate si se vad in sezonul rece si prin polar, ca sa nu mai zic ca sutienele fara burete sunt complet ineficiente si se vede tot prin ele. In rest sanii nu-i am prea mari si sunt rotunzi, deci stau cuminti la locul lor. A fost mereu foarte greu sa-mi gasesc sutien care sa nu le strice forma, sa nu-i preseze si alte alea. Mereu ma enervam ca aratau mai rau cu sutien decat fara. Acum de vreo saptamana n-am mai purtat sutien, oricum e frig si merg cu o gramada de haine pe mine deci nu e nici un risc sa ma fluiere muncitorii pe strada. Nu stiu ce-o sa fac in sarcina, acum incep sa ma doara ingrozitor, fara sa-i mai ating cu nimic si evident ca mameloanele sunt si mai proeminente.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Aever, poti pune in sutien niste dischete din acelea pt demachiaj, in dreptul zonelor prea 'indraznete'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Si eu port sutien in timpul serviciului, insa acasa de cand am ramas insarcinata ma simt mult mai bine cu o bustiera. Oricum sunt abia in primul trimestru de sarcina, sa vedem cum va fi si mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

Pe mine, de cand sunt insarcinata, adica de 12 saptamani, ma deranjeaza sutienele cu sarma, am senzatia ca ma apasa sub sani. Nu stiu daca sutienele cu sarma dauneaza sau nu, dar ma incomodeaza. Voi cauta niste sutiene speciale.
Pentru a schimba putin subiectul, a purtat cineva dresuri (ciorapi) speciali pentru gravide? Sunt buni de ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Nu stiu cat de sanatoase sunt sutienele cu sarma in sarcina, dar eu, care nu am purtat niciodata sutiene fara sarme, nu le mai pot purta deloc pentru ca ma irit rau de tot de la ele.
Asa ca mi-am luat unele fara sarme si fara buretei, dar ma simt ca o mamaitza

Ema de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

eu si acum la 38 de sapt port tot sutien cu cadru.....nu ma deranjeaza

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

eu am purtat si cu sarma, dar simple, fara buretei, si fara sarma, din bumbac; in casa le purtam indeosebi pe cele fara sarma, erau mai lejere.daca ai masura corespunzatoare, din punctul meu de vedere, sunt ok amandoua.

Mergi la inceput