Trucuri pentru a te imbraca super

Trucuri pentru a te imbraca super | Autor: TweetyGeo

Link direct la acest mesaj

Am tot citit pe forum cum sa ne ingrijim pielea, ce cosmetice sa folosim, care e moda anului, insa n-am gasit nicaieri sfaturi pentru cum sa ne imbracam ca sa aratam bine. De exemplu un mic truc fetele cu sanii mici sa poarte bluze tip helanca sa para sanii mai mari, iar cele cu sani mari sa poarte decolteuri in V. Fetele mignone sa poarte imbracaminte cu dungi verticale. La fel si cele mai plinute, iar cele care se simt prea slabe sa poarte dungi orizontale. Haide-ti sa postam aici fiecare ce sfaturi stie de la mama, bunica, sora in materie de cum sa te imbraci incat sa-ti pui trasaturile frumoase in evidenta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Am gasit un exemplu:

Am 1,70 m, 50 de kg si, sincer, cred ca arat chiar bine. Mai toti imi zic ca sunt foarte simpatica, dar eu ma simt foarte complexata pentru ca am picioarele strambe, in forma de 0. Nu pot sa port pantaloni stramti, fustele scurte nici nu mai intra in discutie. Mai am si alte defecte, insa cu timpul am reusit sa le accept si sa am incredere in mine, insa problema asta a devenit o obsesie pentru mine. Va rog mult sa ma ajutati! Cum sa ma imbrac daca am picioarele strambe? Anka

Raspuns:

Cel mai simplu sfat pe care ti-l pot da este, evident, sa imbraci haine care sa nu atraga atentia in nici un fel asupra picioarelor tale. Asa ca, intr-adevar, pantalonii mulati si fustele mini ies din discutie. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa disperi, mai ai la dispozitie o multime de lucruri. In primul rand, garderoba ta ar trebui sa “musteasca” de pantaloni lungi – drepti, usor evazati sau foarte largi. Lumea nu se opreste cu pantalonii mulati, sa stii! Croiala care te va avantaja este usor masculina – turul si cracul pantalonilor nu trebuie sa iti fie stramti, ci usor lejere (pe fund si pulpe), iar pantalonul trebuie sa cada cat mai drept de sus.

Ai putea purta si multe modele de fuste si rochii, dar, cum nu iti stiu conformatia, nu iti pot oferi niste sfaturi personalizate. Totusi, iti recomand ca lungimea acestora sa fie cel putin pana la jumatatea genunchiului – astfel, acoperi o mare parte din zona care te frustreaza. La fel ca si in cazul pantalonilor, croiala acestora ar trebui sa fie lejera, sa urmeze linia corpului.

O data cu venirea toamnei, ai putea incepe sa porti cizme inalte (dar nu foarte stramte in zona gambei). In felul acesta, ai putea purta mai multe fuste fara sa ti se vada forma picioarelor. Si inca un ultim sfat: nu purta, sub nici o forma, legginsi. Desi se vor purta in disperare in aceasta toamna, se potrivesc numai celor cu picioare foarte frumoase.

Astept sfaturi pentru persoane cu colacei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Pai sa incep eu,iti spuncum procedez eu nu as putea sa generalizez.
Eu am 162cm si 54 kg, sani medii spre mari, 33 ani.

La serviciu merg aproape intotdeauna pe tocuri destul de inalte, port pantaloni/jeansi stramti, bluzele ca lungime pana in talie/peste burta putin, port accesorii aur sau argint, in general cercei, rar imi pun ceva la gat,verigheta nu prea o scot, si ceas.
Vara,daca port pantaloni largi port la acestia ceva fara toc.
Genti...nu am multe, dar se pot asorta la mai multe tinute.

In weekend/la cumparaturi port pantofi sport/papuci, cu pantaloni trening cu un tricou stramt,peste care, daca nu e cald, bluza de trening.

Altceva....cand imi aleg imbracamintea o aleg in fct de cum imi sta bine cu ea, nu urmaresc sa fiu neaparat in tendinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Pentru femeile cu soldurile mai late si umerii ingusti:

-camasi cu umeri sau maneca bufanta
-fuste clos(ascund soldurile)
-pantaloni cu talie inalta si taietura dreapta

Accentul se pune pe partea de sus pentru a indeparta atentia de la soldurile prea late.(folositi acesorii-coliere, mergele, etc)

Pentru femeile cu pulpele groase:
-evitati cizmele scurte sau ghetele
-purtati pantofi cu toc(subtiaza pulpa)
-evitati fustele care acopera genunchiul

Pentru femeile cu sanii mici:
-purtati camasi cu volanase vericale la nasturi(maresc bustul, dau impresia de volum)
-evitati camasile simple, barbatesti
-purtati push up

Femeile cu picioare scurte:
-evitati pantalonii cu talie joasa
-purtati pantaloni sau fuste cu talie inalta(!)
-purtati tocuri sau platforme

Si cateva idei generale:
-pantofii cu bareta la glezna scurteaza piciorul. Evitati-i daca aveti picioare scurte
-purtati pantaloni mulati doar daca aveti o silueta fara aripioare, fara fund sau solduri mari.Altfel, arata absolut dizgratios.
-hainele tricotate te fac sa pari cu cel putin 3 kg mai grasa


Ma mai gandesc....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Nu prea pot da sfaturi pentru ca si eu abia invat ce si cum merge mai bine. V-as recomanda un blog cu multe sfaturi super. Tipa este un fel de consultant de imagine http://www.insideoutstyleblog.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Eu am facut ceva design la facultate, deci ma bag un pic la asta :)).

Un corp este ca si o cladire, fiecare desi pare la fel, e diferita.

Exista trucuri pentru a te imbraca super numai si numai in functie fix de corpul tau...adica generalitatile nu prea merg fiindca altfel nu ar exista stilistii care le imbraca pe vedete(si le si reuseste, nu la toti cei drept) si asa mai departe :)).

Ladyj le zice foarte bine...eu as adauga, nu conteaza firma neaparat, conteaza "imaginea".

Hai ca asa la modul general nu pot vorbi, insa o sa dau cateva detalii carte contrazic "regulile"...orice camasa, orice rochita, orice pantof poate fi pusa in valoare de imaginea de ansamblu, o sa detaliez:

-am camasi multe barbatesti(am lucrat in mediu mai masculin asa) si desi am sanii medii spre micuti, haha, feciorelnici niciodata nu am primit plangeri, ba chiar am primit complimente, insa, aici urmeaza insa...intotdeauna le-am accesorizat, margele care atrageau privirile, o brosa, o cravata(da da cravata tipic barbateasca, dar cu imprimeu mai oriental=deci feminin), o vestacambrata=face bustul mai mare;), o curea rosie care atragea privirile, un pantalon cu dungi mai mari, un pantalon mov-inchis si asa mai departe.

Va spun cu mana pe inima ca urasc sa arunc cu bani multi pe haine, prefer sa-i dau pe carti, albume de arta, gadgeturi, asa ca la mine o camasa alba, simpla banala, poate deveni ceva super-complicat cu ceva imaginatie.

Ma mai intorc cu ceva observatii.


eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Gata m-am asezat confortabil la subiectul asta ca imi place.

De la bunica citire:
-o rochita neagra de utilizat in ocazii, de orice fel :))
-un sirag de perle...eu am false, gablont, dar arata asa de bine, sunt de efect, le-am folosit inclusiv ca bratara, infasurate de 4-5 ori pe mana fara ceas, aratau intr-un mare fel
-cel putin un sacou si pantalon negru, iarasi de combinat in multe feluri
-neaparat un ruj rosu, puternic rosu, la anumite petreceri, combinatii minimaliste, nu exista sa nu aiba un "mare efect"

Ce folosesc eu cu succes...
-o combinatie totalmente neagra la care arunc o brosa-floare rosie sau o brosa mare cu marcasite
-un pantalon negru cu o camasa alba(totul clasic) la care tin camasa deschisa un pic la gat, atata cat sa arunc sub ea exact in spatiul ala 3-4 siraguri de margele simple de 1-2-3 culori, de exemplu: rosu-negru-alb, sau toate de aceasi culoare, mov sa zic.
-rochite sau fuste de efect "futuristic design" cu culori taiate in triunghiuri, dungi, cercuri, mai ales in combinatia alb-negru


eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

hmm...pantofii:

Am destul de multi, dar nu exagerat, de obicei luati spre sfarsitul sezonului in reduceri, moda revine fetelor, acum cred 10 ani sper sa nu ma fi lasat memoria se purta la fel mov-lila, d-astea.

Ei bine am de la Mango sau Zara luate atunci cu 5-7-10 euro, bluze si accesorii pe care le-am rotit anul asta la greu, nimeni nu si-a dat seama ca erau vintage.

Deci pantofii...eu zic ca sunt o componenta de baza a unei "toalete", niste pantofi urati strica totul...asa ca eu ma concentrez pe ei, sa fie frumosi, nu-mi plac cei "butucanosi" ca atunci trec direct la bocancii de munte...deci cum ziceam pantofii trebuie sa fie ceva frumos, ori simplii=lasa loc de apreciat restul toaletei, ori de-ti iau ochii si atunci ei trec pe primul plan, "toaleta" trebuie sa fie simpla=minimalista fara detalii.

exemplu:
-rochita neagra simpla, cu o brosa-floare tot neagra si in picioare niste pantofiori galben stralucitor de iti vine sa-i atingi, ii urmaresti cand se plimba "doamna" printre ceilalti la o petrecere.

-rochita cu bretele, imprimeu tip leopard->pantofii neaparat simpli, negri, bej, maro, din culorile imprimeului ca sa ne putem "concentra" pe leopardel





eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Accesorii:

-de aur am doar verigheta si inelul de logodna pe care altfel nu le port(au valoare sentimentalasi atat) fiindca nu pot sa fac treaba in casa, nu pot sa desenez la planseta si sa iau copiii in brate fara sa-i zgarii sau sa ma incurc de ele...in rest nu imi plac asa zisele bijuterii clasice=costa si mult si prefer sa arunc banii pe alte chestii, dar asta e si chestie de gust.

Ce vreau sa spun este ca putem sa fim elegante, cochete, feminine si cu accesorii de efect dar nu neaparat scumpe.

Insa:
-putem in voiajele noastre sa luam bijuterii locale, am din grecia cercei de argint d-ala ieftin stiti voi, cu un cap de grecoaica pe ei, adorabili
-am din spania, cercei cu scoicuta atarnatoare, iarasi la genul 7-12 euro tin minte ca eu am buget asa format in creier:)) si daca costa mai mult zic pas)
-am din mexic cercei facuti din pietre banale, dar de un design etno desavarsit

Toate astea combinate cu accesorii de la fondul plastic din romania(recunosc eu aveam colegi care se ocupau cu asta, deci oarece "pile") si cu alte gablonturi de 2-3 euro dar de efect imi fac viata mai usoara.

De fapt eu privesc "toaleta" de purtat la o petrecere, ocazie ca pe o plansa de desen, mereu adaug ceva nou, poate acelasi contur negru(ca la cartile de desenat pentru copii) dar alte culori inauntru.

Exemplu=o singura rochita neagra, pana exact la jumatatea genunchiului, manecute scurte, cambrata pe corp.

Ziua la job:
-ciorapi mati negri, pantofi negri, sacou violet dar nu foarte inchis la culoare si geanta si un ceas.

Seara la petrecere:
-margele aurii cu multe straturi si texturi, pantofi cu imprimeu animal, un ruj rosu si gata.

Am lucruri in dulapul meu de ani de zile(m-am chinuit ceva sa revin la silueta de atunci, dar a meritat, pot sa mai "valorific" din tinutele de atunci) pe care le combin si recombin mereu cu alte lucruri noi si va zic nu ma satur de ele.

Curele:

-se merita investit in ceva modele si culori de curele, nu costa mult si "salveaza" efectiv tinute care de altfel ni s-ar parea plictisitoare, previzibile, ofilite.

Fiecare femeie are cate un accesoriu pe care il poarat cu mai mare drag, unele ceasurile, altele margelele, altele bratarile...si asa mai departe...sau putem sa avem momente cand unele ne plac mai mult decat altele, anul asta eu personal am avut "boala curelelor"...anul trecut a "cerceilor".

Ma intorc si cu alte "nebunii" despre moda.





eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ilse,

Ce constitutie ai tu?

Mie imi plac na nebunie fustele pana deasupra genunchiului cu talie inalta, drepte, aproape mulate. Pasesti destul de greu in ele dar sunt, pentru mine, de mare efect.

Imi plac de asemenea curelele. Am totusi o problema cu ele, destul de rar gasesc una care sa mi se potriveasca, eu am talia foarte subtire. Le port peste pulovere sau bluze cu umerii bufanti sau mai lati(nu sunt foarte lata in spate, dimpotriva)

Brosele..le ador! Le port si la sacou, si la camasa, si la bluze si la paltoane.

Dresurile negre mate sunt indispensabile in sezonul rece. Merg la orice! Sunt acum fascinata de combinatia: geaca de piele pana in talie, rochita colorata pana la genunchi, dresuri mate negre si ghete pana la glezna(neaparat cu toc) sau cizme lungi.(cu toc)

Aceasta combinatie cred eu ca avantajeaza pe oricine, cu exceptia celor cu picioare groase si scurte.(daca e vorba de ghete)
In acest caz, eu as recomanda pantofii negri clasici cu toc in locul ghetelor sau cizmelor.

Tot referitor la acesta combinatie, cele care au partea de sus mai ingusta(umerii mici si sani mici) pot purta o geaca de piele cu aplicatii, fermoare la pielt,capse pe umeri. Si, de ce nu, un fular lat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ilse,

Ce constitutie ai tu?

Mie imi plac na nebunie fustele pana deasupra genunchiului cu talie inalta, drepte, aproape mulate. Pasesti destul de greu in ele dar sunt, pentru mine, de mare efect.

Imi plac de asemenea curelele. Am totusi o problema cu ele, destul de rar gasesc una care sa mi se potriveasca, eu am talia foarte subtire. Le port peste pulovere sau bluze cu umerii bufanti sau mai lati(nu sunt foarte lata in spate, dimpotriva)

Brosele..le ador! Le port si la sacou, si la camasa, si la bluze si la paltoane.

Dresurile negre mate sunt indispensabile in sezonul rece. Merg la orice! Sunt acum fascinata de combinatia: geaca de piele pana in talie, rochita colorata pana la genunchi, dresuri mate negre si ghete pana la glezna(neaparat cu toc) sau cizme lungi.(cu toc)
Aceasta combinatie cred eu ca avantajeaza pe oricine, cu exceptia celor cu picioare groase si scurte.(daca e vorba de ghete)
In acest caz, eu as recomanda pantofii negri clasici cu toc in locul ghetelor sau cizmelor.

Tot referitor la acesta combinatie, cele care au partea de sus mai ingusta(umerii mici si sani mici) pot purta o geaca de piele cu aplicatii, fermoare la pielt,capse pe umeri. Si, de ce nu, un fular lat.


e si combinatia mea preferata, caci am si ghete cu toc si exact pana la glezna, mai mult ca niste pantofi mai "imbracati" ca sa zic asa de piele intoarsa negre...am si cizmulite gen muschetar, si am chiar si de lac negre dar astea sunt pana la genunchi si fara toc, insa de efect.

Iar gecile de piele scurte, sa nu incepem, ca ma pornesc:

-neagra, gen de motor, merge la o multime de combinatii, da asa un aspect mai "dur" gen rockstar :))
-geci colorate, am cafea cu lapte, am turcoaz si am si fuchsia, tot scurte, merg peste o multime de "tinute", inclusiv cele clasice, adauga un pic de extravaganta.

Chiar asa aveti de exemplu niste persoane publice care va plac cum se "aranjeaza" si de la care copiati :)) in sensul bun al cuvantului cate ceva, evident nu tot ca ar fi imposibil si nici nu e de dorit ca atunci e prea puternic sentimentul de "clonat".

Eu am, imi vine in minte gwen stefani asa rapid, de la formatia no doubt...pe urma charlize theron, dar la ea e mana stilistilor, la prima e chestie si de imaginatie, creativitate, originalitate, caci ea insasi are o linie vestimentara denumita l.a.m.b.

Ladyj am 1,76 si acum 65-66 de kg, depinde de evenimentem ca la petreceri sau d-astea eu mananc, ma simt bine, nu stau sa calculez neaparat ce si cum. Mai am de dat jos, dar totusi intru frumusel in niste tinute care imi veneau la 59 kg, asa ca am sperante.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput