vizita la spital dupa nastere

vizita la spital dupa nastere | Autor: roxx26

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care va naste in aproximativ 2 saptamani. Pentru ca am copilarit impreuna si mi-e tare draga, nici nu se pune problema sa nu merg la ea la spital dupa nastere. Dilema mea (poate stupida..) cu ce sa merg? Nu cred ca se pune problema de flori, nu stiu, poate deranjeaza daca au miros prea puternic, poate nu are unde sa le tina... Un ursulet de plus, altceva? cadourile pentru bebe sunt clare, dar ma gandesc la ceva simbolic pentru ea...aveti vreo sugestie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai poti sa-i iei ceva util: o burtiera, o camasa de noapte special pentru alaptat, o crema antivergeturi compatibila insa cu alaptarea, o crema de fata (caci dupa nastere se resimte si tenul), un sutien de alaptat, o carte gen "Mama si bebelusul". Toate sunt utile si, crede-ma, niciodata nu sunt de prisos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Un album roz sau bleu (in functie de ce e bebe)de genul jurnalul bebelusului (stii tu, pentru poze, pentru amprente, pentru notat greutatea, lungimea, cand iese primul dintisor, de-astea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Toate cele de mai sus-super idei, dar fara complimente de genul:"Fataaa, ce te-ai umflat!" cum mi-a zis mie cumnata-mea

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Violeta, asta ar fi culmea...saraca cred ca exact de complimente din astea are nevoie:) Multumesc fetelor pt idei, va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si poate ceva bun de mancare compatibil cu alaptatul, dar numai daca are voie. ca eu dupa cezariana inca nu aveam voie sa mananc solide si am primit prajituri si muream langa ele.

daca nu are e utila o pompa de san

creme antivergeturi iarasi sunt bune - cele pt femei gravide sunt bune si pt mame care alapteaza, cartile sunt bune ca sa nu se plictiseasca in spital (eu nu aveam bebe in camera si pana il aduceau la alaptat muream de plictiseala).

dar poate nu cadouri foarte mari la spital - ca acolo nu ai loc sa le tii, nu ai loc in bagaj... ce e mai mare mai bine dupa aceea acasa. ca de ex cadoul pentru bebe se poate da si acasa- ca sigur nu il foloseste in spital.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Roxx, mie mi-ar fi placut sa primesc un ursulet de plus (gen tatty teddy ), de care sa fie agatat un manunchi mare de baloane, asa... ca in filme. Iar pentru bebe, la ce te-ai gandit?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

He he, asa e Bebe Beca, ar fi tare frumos...dar fiind un spital de stat de la noi ma astept sa ma scoata tantile asistente pe usa afara cu baloane cu tot...Mai ales ca va fi la Cantacuzino, unde am inteles ca seara se intra mai greu si cu spaguta.
Pentru bebe am facut deja niste achizitii si nu ma pot opri...(recunosc, sunt innebunita sa cumpar cadouri tuturor copiilor colegilor si prietenilor, sunt asa scumpici!!) - am luat o piesa de mobilier pt baie foarte draguta cu cadita, sertare si masa de infasat; un termometru-pestisor pt baita; un carusel muzical pt patut si un costumas...Mda, stiu, aveti dreptate, este cazul sa il fac pe al meu , tocmai suntem in plin proces de decizie !! probabil urmeaza in curand, dar fiti sigure ca o sa va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Roxx, o sa-ti spun care ar fi fost pentru mine cel mai frumos cadou (cel putin la prima nastere) - sa nu ma viziteze nimeni in spital (in afara de sot, care venea sa ma ajute). Si la fel in primele doua saptamani acasa. A fost o perioada cand vanam fiecare minut de somn al copilului doar ca sa mai inchid un ochi sau sa mai fac cate ceva prin casa, iar vizitele (doar trebuia sa fiu o companie placuta, nu?) ajunsesera un cosmar. Asa ca, de unde inainte ma grabeam sa-mi vizitez prietenele in spital, acum le spun dinainte ca nu ma duc decat atunci cand ma vor anunta ele (cu toata sinceritatea, nu doar din politete) ca isi doresc musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ada depinde

ca si eu am speriat pe toata lumea ca nu vreau nu vreau deloc sa se vina la mine la spital

si acolo eram asa de plictisita si aveam asa un chef sa vina oricine - da nu mai aveau curaj.

si acasa cand am ajuns din prima zi am chemat prieteni in vizita sa am cu cine vorbi. bine, fara sa fac curatenie sau mai stiu eu ce, doar prieteni care imi pot vedea si casa vraiste... da sa am cu cine vorbi

depinde de la om la om

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu mi-as fi dorit sa primesc o crema..antivergeturi, de fata cum o fi..Nu mi-a adus nimeni nimik..decat flori dar daca era sa primesc ceva asta as fi vrut..sau o pijama faina..(ca se petrece mult timp in ea dupa nastere:)))

Pupici

Mergi la inceput