Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

pe scurt ca nu ma lasa Winnicu

Multumim ca va ganditi la noi, analizele de sange , indicatorii de alergii au iesit in limite normale, asta am vaz si eu si mi-a confirmat si 2 dr, de familie, acum astept rezultatul la kk ca sa pot merge luni la medicul gastroenterolog si sa-si spuna si el p[arerea ca el a fost cel acre a venit cu presupunerea.....asa ca pana luni m-am mai linistit da nu de tot.Deocamdata tot fara lactate suntem si vad ca face kk normal.....eu tot la lactoza o suspectez ac ar fi intoleranta....vom vedea.....

Ale mele analize bune, la sotul i-a iesit helicobacter pylori la stomac dar face tratament si vom vedea peste o luna ce si cum......




LAura sper sa vii si tu cu vesti bune.

Te asteptam
Va si mutumim de gandurile bune.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Alex continua sa faca muci fara alte simptome. Cum n-a facut febra si era bine dispus, l-am aspirat bine si l-am dus la gradi. Sper sa fie ok.

Vigantol - eu nu i-am mai dat dupa 2 ani, dar ii mai dau Osteocare in perioadele in care il vad cu lipsa de calciu (i se "dezlipeste" pielea de pe langa unghii), cate 10 zile pe luna.

Biscuiti - Alex a facut o alergie urata la Nestle (btw, au 30% ou!! inclusiv albus)... eu i-am dat Baby Star, sunt romanesti, produsi de Ro Star. Ii luam cu vreo 3-4 lei o punguta, din MegaImage. Apoi am trecut pe unii bio din acelasi magazin, simpli sau cu miere.

Sanatate bolnaviorilor!

Eu ar trebui sa am maraton duminica, afara e lapovita, (eu vad si fulgi mici de zapada) si imi vine sa renunt. N-am alergat pe asemenea frig... brr. Dar cum mi-a platit cineva deja participarea, si mi-e jena, si mi-ar parea rau sa ma fi antrenat degeaba, o sa inchid ochii si ma arunc cu capul inainte. Deci va rog sa imi tineti pumnii duminica

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna dimineata

Vigantol sau vigantolotte eu nu le mai dau fetelor; lui Bibi ii dau ulei de cod sub forma de gelule, si Deliei sub forma lichida, 5 ml pe zi; dr. zice ca uleiul de peste suplineste vigantolul.

Biscuiti Bibi a mancat de la Nestle, Deliei i-am luat unii de la Organix parca, bio, foarte scumpi dar i-au placut, ea nu are inca dinti si o mananca gingiile ceva de groaza; de zi cu zi ii dau de la Nestle.

Noi stam la casa, avem centrala, avem termostatul fixat la 23 de grade, centrala porneste singura cand temperatura scade sub 23, de doua nopti vad ca a inceput, pentru mine e prea cald dar fetele nu dorm invelite nici sa dai cu tunu' asa ca asta e.

Georgiana Bibi face la olita de cateva luni, pana cand s-a invatat mi-au iesit peri albi (de fapt corect ar fi sa zic ca mi-au cazut perii, de la sarcini si alaptat -ca inca o alaptez pe cea mica- o sa raman cheala, si sotu' are fantezii cu mine cu parul lung si blond saracu') chestia e ca pur si simplu a inceput sa ceara, dupa zile intregi in care eu tot ii explicam si ea nimic. De pampersul de noapte nu stiu cand o sa scapam, ea bea ceai si apa noaptea, se trezeste de doua trei ori si cere ceai, asa ca dimineata pampersul e plin.

Muci fara altceva: Diana la mine merg aerosolii cu ser fiziologic si Pinosol, ea nu sta la aspirat.

Kara ma bucur ca vestile sunt bune, sper ca si celalalt dr. sa-ti confirme ca e ok.

Laura sper ca si la tine sa fie bine

Eu incep incet incet sa citesc din urma, am vazut ca duceti copiii la FasTrackinds, poate imi dat si mie amanunte, la ce sediu mergeti, cat costa, daca sunteti multumite etc. As duce-o si eu pe Bibi, sa socializeze nitelus...
Ma tenta si locul de joaca "Fluturasii vin la joaca" din Crangasi, noi locuim in Giulesti si ar fi aproape...stiti ceva despre fluturasi?

Mamica de Bibi (07.03.2007) si de Bebe (24.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

e o vreme ... brrrr ....

andra drum bun! pe asa vreme ... distractie placuta, oricum!

pt muci noi mergem cu homeopate. daca e cazul. cam stau cu frica in san. azi tusea o fetita la matei in grupa. dar tusea ... f tare!

vitamina D deocamdata nu am reluat ... chiar dc suntem in a doua luna cu r. pediatrul a zis ca n-ar mai fi nevoie. o sa vad ce mai zice.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Crina - si Raul are faze in care nu vrea cu nimeni, decat cu mine. Mai nou a inceput s-o alunge pe mama, nu o lasa sa puna mana pe el cand i se pune lui pata. Sper sa fie doar o faza trecatoare,

Kitty - pupam fetita lu' tata, auzi, sa plece ea pe scari dupa ta-su

Bianca - sa-ti traiasca micul crestin. Si big sister tunsulici.

Karra - ma bucur ca prima parte a analizelor a iesit ok. Tinem pumnii sa fie bine si luni

Diana - hai ca poti. Nu te-ai antrenat atat degeaba. Stii cum e ... important e sa participi. Tinem pumnii duminica, poate isi mai revine vremea cu un grad sau doua.

Noi suntem bine, daca ignoram toanele lui Raul - l-a luat pe NU in brate si orice ii zic e NUUUUUUUUUUUUU!!!!!! Ei, ne facem noi mari.

Astept vesti si de la Laura.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, Teo merge la Fast Track Kids cu tati. Merg la sediul gradinitei Bambi, la piata Alba Iulia, e cam departe de tine, cred.

www.ftk.ro/" target="_blank">Uite un link, mai vorbim pe PM daca vrei sa ma intrebi ceva anume.
Costa cam 3mil pe luna, mai mult la inscriere, unde depui o garantie.

Am fost si eu cu Teo o singura data. Mi-a placut atmosfera (vreo 8 copii au fost, am stat si noi parintii cu ei, mai in spate - Teo are crize si urla si plange pana vomita daca incercam sa-l lasam singur) doua instructoare, se descurca tare bine cu ei, comunica, copiii le asculta, in general fara sa intervina parintii.
Temele mi se par destul de complicate, dar copiii se joaca si incet incet se prind tot felul de informatii de ei.
Eu am repetat cu Teo toate cuvintele noi pe care le-a auzit acolo, de exemplu pantomima... si am insistat cu exemple ca sa inteleaga bine sensul. Acum daca il intrebi ce cuvinte noi a mai invatat la FTK zice PANTOMIMA ( tati nu insista ca mine, dea?!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

am sosit de la doctor...de fapt, de la inlocuitorul dr. meu de familie, care e plecat la o conferinta.
diagnostic: faringotraheita
-booooon, zic io, si de la ce se face asta doamna?
-Pai, uitati ce vreme e, si-apoi daca copilul merge si la gradinita, unde toti se joaca cu aceleasi jucarii si jocuri, se pupa si se imbratiseaza e si normal sa se molipseasca!
-ok, zic io, si ce trebuie sa-i dau?
-Pai, ce i-ati mai dat?
-I-am dat asta vara Augumentin pt o traheita si luna trecuta Unasyn pt bronsita, altceva nu i-am dat caci nu au mai fost cazul de raceli!

stiind ca e medic pediatru la origini o intreb si de vigantol si de prevenar, dar mi-a raspun sec ca nu e pacienta ei si nu-mi poate sa-mi zica. Ea a zis ca la micii ei pacienti le-a prescris prevenar doar in cazul in care raceau mai mult de 6-7 ori pe an si vigantolul, l-a prescris in functie de analizele la calciu si magneziu

asa ca.... mi-a scris augumentin pe reteta si ciao!


fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Multumesc de raspunsul prompt. Ai si PM

Acum eu mai am o problema...s-o duc cu pampers? ca ea daca e foarte absorbita de ceva, mi-e ca uita sa ceara

Daca e foarte interesata de ceva, e parca teleportata. Poti sa vorbesti cu ea, n-aude, nu vede...
in ceea ce priveste toanele, ea se trezeste mai greu, dimineata greu ii intri in voie, pleaca mami, nu vreau laptic vreau ceiut, nu vreau ceiut vreau apica si cand ii dau apa urla
Cel mai putin vrea la mine, pt. ca eu sunt bau bau, eu o cert, ba o si pedepsesc. mamaie si tataie si bunica sunt cei mai buni, ei nu o cearta niciodata...si daca ea le zice "ti rog mae" sunt in stare sa-i dea si o cioco intreaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

io nu ma pricep sa-ti zic de pampers. noi suntem arondati non-stop; ai putea sa o duci la WC acolo, inainte de ora, si poate rezista toata ora. Sau, vorba ta... poti sa-i pui si gata.


Teo nu vrea sa se aseze in fundul gol pe oala sau wc, nu vrea nici mort. plange, se ascunde sub scaune, urla...
macar caca as vrea sa faca, ca doar face zilnic la aceeasi ora.
inainte sa faca, se pune pe alergat prin casa, deci stiu sigur ca face...
si ii zic, hai sa ne asezam pe (oala) WC... nuuuuuuuuuuuuu/nuuuuuuuuuuuuu/lacrimi, urlete... deci nu stiu cum sa-l conving.
Am inceput sa-l amenint ca il las plin de caca, ca il las fara pampers, ca ii arunc masinile preferate... nu tine. Nu stiu ce sa fac.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

BISCUITI: aia de la nestle, de se gasesc prin hypers si hero
KIT: acuma, ori e ceva freudian, ori nu cumva dra julie a fost montata de ma sa sa l aduca acasa pe capca scapat singur la distractie...

VIGANTOL:dau vigantolette la recomnadarea pediatrului. inclusiv in lunile de vara. desi nu are semne clinice de rahitism ptr ochiul meu, medicul s a exprimat ca, copiii de la mare, toti au un inceput.
CRINA: socrela s a intoxicat rau de la omega3 extras din somon. asa ca nu mai am deschidere catre suplimentele astea, apropo de intrebarea ta cu codul...ma bucur ca ai revenit, ma intrebam ieri ce o fi si cu voi
BIANCA: felicitari micului crestinat!
MADY, fetelor, si nana mea e alintata si urla rau dupa ce i se pune ei pata. si nu tine cu pedeapsa(aia cu inchisul intr o camera o aplicam eu), i se rupe, face exact acelasi lucru nedorit. am pedepsit o de 3 ori al rand intr o zi ptr exact acelasi lucru si am cedat in final. habar n am daca e bine sau rau, dar acum tratez calm toate astea, ii dau ragaz sa mai creasca pana la 3 ani. ca am tras o concluzie personala, nicio carte de psihologia copilului citita de mine nu trateaza cazuri sub 3 ani...si, pe urma, e atat de mica si mi e asa mila de ea cum plange cand e pedepsita, ii curg balele de urlat, ptr ce s o las sa se chinuie asa?
GEORGIANAMIH: o sa spuna singura, mai asteapta, sa mai creasca un pic...esti pe drumul cel bun, nu tre sa faci ceva special.
BICKY: , sper sa i fie mai bine azi lui kati
KARRA: am avut si eu ulcer cu helicobacter, naspa rau, dar dupa 14 zile de tratament mi a trecut ca prin minune, dupa 7 ani de chin. tinem pumnii ptr luni la winnic mic
DIANA: eu am admirat nespus dorinta ta de participare la un maraton, ca renunti din cauza vremii sau nu, n ai pierdut nimic in ochii mei. inca iti tin pumnii duminica!

maine petrecem en famille. se marita mama cu tata. adica serbeaza cei 50 ani de casnicie. nana si varul ei vor fi cavaleri de onoare. le am luat cadou alor mei o camera foto digitala, ca mereu se plang ca n au poze cu nora. imi doresc sa le fie usor s o utilizeze si sa fie un dar primit cu bucurie.

peste o saptamana vom boteza un baietel. imi amintesc cam tot ce tre' sa luam, ca nasi, copilului. dar ce luam ptr biserica(popi)? nasa principala? ANDRA? te bagi cu o lista si la fata, pleeeaseee??

sa aveti un we fericit!


mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput