Guvernul Boc a cazut - what is next?

Raspunsuri - Pagina 53

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

cl, m-ai intrebat daca stiu cat de competenti ar fi fost ministrii unui eventual guvern condus de Johanis. Si am raspuns ca nu am de unde sa stiu, pt ca nu stiu nici o propunere concreta de ministru facuta de Johanis. De ce nu a fost bun cel propus acum? Sa vedem ... Croitoru a fost consilier toata viata, ceea ce inseamna ca nu a fost pus prea des in postura de a lua decizii, ci de a da sfaturi. Nu stiu daca un consilier are in subordine oameni, deci nu a probat nici capacitatea lui de a conduce o echipa. Nu neg caliatile lui de finantist, pt ca CV-ul lui arata bine, dar nu am auzit de el pana nu a fost propus ca prim-ministru (si cred ca marea majoritate a romanilor nu au auzit de el pana atunci). Apoi eu sunt convinsa ca nu ar fi fost independent asa cum pretinde dl Basescu, ci ar fi fost manevrat politic de Basescu si de PDL (asta nu am cum sa o probez, e parerea mea) si ar fi facut jocurile lor.
Sa ne uitam si la cativa ministri: Pogea la finante si Berceanu la transporturi. Dupa parerea mea amandoi si-au demonstrat in aceste luni de cand sunt ministri incompetenta crasa. Pogea a luat masuri care a pus pe butuci si a facut sa se inchida zeci de mii de firme care de bine de rau dadeau salarii la niste oameni si niste bani la buget. Eu nu am vazut nici o masura eficienta impotriva crizei sau pt o gestionare buna a banilor, aia putini care sunt. Noroc cu banii de la FMI si cu abilitatile lui Isarescu (care a reusit prin manevre bancare specifice sa tina cursul euro cat de cat in frau). Berceanu nici nu mai am ce zice.
D-na sulfina barbu a mai fost ministru la mediu si in afara de niste planuri de indiguiri (ramase planuri) eu nu imi amintesc nimic facut de ea. Mi-o amintesc plimbandu-se pe langa apele retrase dupa inundatii bodoganind guvernele anterioare dar total depasita de situatie.
Sa mai zic de dl. Paleologu? Eu am impresia cand il vad ca nu stie pe ce lume traieste. O fi un om de cultura remarcabil, dar ca ministru e o nulitate. A fost un papitoi pus acolo sa stoarca cei care trebuie bani din contracte cu statul.



Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!


www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ce-i mai trist este faptul ca din nou dupa alegeri vom avea la fel CIRC si nimic concret, indiferent de rezultat! O sa se consolideze PSD-ul si o sa le traga presimt un sut zdravan la PNL si o sa inceapa un nou scandal.


„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI



quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ramane intrebarea:

De ce Geoana nu a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu asa-zisa incalcare a Constitutiei de catre presedinte la nominalizarea premierului?

Pana acum ar fi avut raspunsul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai, am plecat de la procopsitul cu Principele Radu. Ce mai freamat, ce mai zbucium...ei bine, nu mai e. Ne procopsiram cu altii.
Observ ca multa lume, satula de circul politicii, sunt de parere ca Basescu trebuie sa plece, sau sa numeasca un premier acceptat de majoritatea formata contra naturii (deci, imposibil de pastrat, la fel ca majoritatea recent incheiata), ca sa se termine circul.
Eu, nu numai ca nu cred ca circul se va termina daca, sa zicem, Johannis ar fi desemnat premier (pentru ca este propus si sustinut de un partid cu un scor prapadit), dar nu pricep de ce presedintele trebuie sa o faca la cererea acestei coalitii care n-are nimic de-a face cu "trecutul la treaba", asa cum spera Laura. Chiar, Laura, la ce treaba sa treaca? Ce poate face un guvern pana la alegeri? Ca dupa, e clar ca fiecare are alte planuri...
Cine s-a saturat de circ, cred ca mai are de asteptat. Daca va iesi iar Basescu, sunt sigur ca, asa cum au mai facut-o si cum o fac exact in clipa asta, PNL si PSD vor ignora vointa populara si il vor suspenda, il vor debarca...ma rog, vor face orice , indiferent de consecintele asupra oamenilor. Daca va iesi Geoana, vom asista la intoarcerea vremurilor de curand apuse, intru gloria si propasirea Romaniei socialiste. Iar daca va iesi Antonescu, vom vedea iar jocul politicii de pe centura: servicii pe bani.
Eu nu sunt de parere ca circul asta (cu care suntem toti de acord) i se datoreaza lui Basescu exclusiv. Ce, ceilalti sunt din alta piesa? Sau, daca-s mai multi, inseamna ca au dreptate?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragii mei, la vremuri noi, topic nou. Ne mutam la cel cu Guvernul Croitoru a cazut...

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput