Guvernul Boc a cazut - what is next?

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Apropos de finantari, cine plateste campania la referendum cu poza lui Basescu pe ea? Cea in care el spune ca de ce le e teama nu scapa si ca hai la referendum? Nu cumva din bani publici?

Statul poate promova un referendum, si atunci plateste statul, dar nu se poate sa aiba poza unui candidat cind o promoveaza statul.



Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei




Draga mea, am postat si dincolo, la subiectul cu referendumul... BINEINTELES CA DIN BANI PUBLICI.... si poate nu ai observat alat chestie, sau poate nu e prin tot Bucurestul lafel... In prima zi, in prima noapte de campanie electorala, a aparut figura lui Basescu pe toate panourile, pe toate blocurile... agatata de toti stalpii.... De la mine (PIata Muncii) si pana la Obor ieri, m-am uitat cu atentie, era NUMAI EL...

Cat despre problema cu guvernul... relaxati-va... calmati-va... Eu deja m-am linistit pentru ca mi-e clar ca acest guvern injumatatit il vom avea pana dupa alegeri... Nu exista interesul sa existe altul...

Haideti mai bine dupa 6 decembrie sa vedem, in functie de cine va castiga, cum vor sta lucrurile... Pana atunci, traim in tara lui Nenea Basescu caruia asa de tare in place puterea si s-a prins el, asa cum se trang sforile eficient, incat nu se va schimba nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ca tot ati ras pana n'ati mai putut de "trompeta" Boc si "inginerul" Pogea: Deficitul bugetar a urcat la 5,1% din PIB dupa primele noua luni, incadrandu-se in tinta convenita cu FMI.

Ai dracu' prosti negociara 5.4% si facura 5.1% deficit. Ii duru mana sa faca si ei neste pomeni electorale de 0.3% din PIB la europarlamentare pentru un vot doua in plus.

De performantele precedentului "poet" de la finante chiar n'are rost sa mai amintim.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:



Intr-adevar jenant articolul.

"sturlubatic"
"copil de mingi"
"excroc sentimental"
"sireac"
etc
S-a dus pe pustie profesionalismul jurnalistilor din Romania. Oare nu era mai simplu sa exprime ideea fara sa foloseasca epitetele astea de Ferentari? Ce balacareli, ce gunoaie! Nici nu mai pot sa-i invinovatesc pe oamenii ca nu vor sa se implice cand au asa specimene de ziaristi si politicieni.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu cred ca lui Antonescu tocmai i'au cazut ochii pe fisa postului presedintelui si nu stie cum sa faca sa se retraga. Va dati seama? Trezirea in fiecare dimineata la 7. Vrei nu vrei de la 7 la 8 citesti rapoarte secrete. De la 8 la 9 intalnire cu consilierii. La 9 incepi ziua de presedinte: audiente, ambasadori, CSM, CSAT, Mme Ngo Ngoe din Burkina Faso isi prezinta scrisorile de acreditare samd...
A doua zi o iei de la capat. Pai asta e munca tata. Tu cand sa mai chiulesti!?

Altfel nu'mi explic cum ditamai candidatul poate fi in halul asta de www.realitatea.net/antonescu--vazandu-l-pe-basescu--incep-sa-apreciez-ca-in-90-iliescu-nu-a-pus-armata-sa-ne-impuste_649332.html" target="_blank">prost!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Xenocid, de unde stii tu ca nu s-ar trezi Antonescu la ora 7, ai fost amanta lui si stii tu ce program are?

Imi aduceti aminte de Hilary Clinton cand incerca sa convinga lumea sa nu-l voteze pe Obama ca nu e in stare sa se trezeasca la 3 noaptea daca suna telefonul.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid
Va dati seama? Trezirea in fiecare dimineata la 7. Vrei nu vrei de la 7 la 8 citesti rapoarte secrete. De la 8 la 9 intalnire cu consilierii. La 9 incepi ziua de presedinte: audiente, ambasadori, CSM, CSAT, Mme Ngo Ngoe din Burkina Faso isi prezinta scrisorile de acreditare samd...



Si apoi cred ca tu stii cam mult din agenda zilnica a unui presedinte. Lucrezi in cabinetul lui Basescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Hilde, controleaza'ti limbajul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Extraordinar, acum eu am limbaj necontrolat. Si daca nu-l controlez, ce faci? Genocid?

Tu faci campanie pentru Basescu pe fata. ( si asta ar fi ok daca ai aduce niste argumente logice in locul unor epitete injositoare pt ceilalti). Eu pot sa-ti spun tie aici direct pt ca mie nu-mi pasa de nici unul si nici nu votez.

In general vorbind, daca o tabara vine sa-mi spuna ca Xulescu din tabara opusa este "prost"" sireac" "don juan" "excroc sentimental"" copil de mingi" si astea sunt argumente pt a nu-l vota, ii consider pe cei care le enunta limitati pentru limbajul folosit. Mai folositi si limbaj civilizat daca vreti sa fiti votati de oameni civilizati, uitati de mahala pt o clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ti-am citit cateva mesaje pe forumul asta. De fapt tu ce esti pe forumul asta? Sa le convingi pe fete ca numai Basescu e bun?

Vrei sa listez cateva din mesajele tale mai vechi? Nu le-a inclus pe cele de pe topicul asta.
Le descurci tu.

Citat:
citat din mesajul lui Xenocid
"Uite Eliza , inca doua motive in plus sa nu votezi nici PNL nici PSD

fals, ineptie, prostie, o intoxicare ordinara

Parerea unui expert: http://sp2.ro/bolteanu

Din articolul din EVZ aflam si cine i'a dat binecuvantarea:


Despre nominalizarea lui Olteanu au stiut, pe linie de partid, doar Crin Antonescu si Calin Popescu- Tariceanu, de la care fostul presedinte al Camerei a obtinut acceptul.


Ca'ntru'n (alt) roman prost de Dan Brown: Conclavul Repetentilor

Stiati ca City University, Seatle e (si) in Bucuresti? Online! La numai 9300 de euro

Realitatea TV te umple de respect

EDIT: Vantu, sindicalistii si respectul:Dintre cei opt administratori de la Realitatea Media, sase sunt lideri sindicali.

Tocmai i'a dat CeTePeu' dracu' si pe Antonescu si pe Olteanu

Daca doriti sa revedeti.

NU, pentru ca asta e tehnica de neam prost.

Mi'am adus aminte de un episod cu olteanu, probabil singurul din viata lui cand a ramas fara tupeu. Se intampla la realitatea unde individul era invitat alaturi de Valeriu Stoica. Olteanu, nedezmintindu'se a inceput mizerabil cu acuzatii de fesenism, tradare, coruptie, minciuna la adresa lui Stoica. Provocat de moderator sa'i raspunda, Stoica a zis ca nu poate. "-Nu pot sa'i raspund, pentru ca atunci cand eram student si coleg cu mama sa mergeam impreuna la doamna Vass acasa unde il tineam in brate pe Bogdan".
NU va puteti imagina efectul frazei blande de mai sus pe fata lui Olteanu.

Excelenta discutia Patriciu Avramescu din casa primului:
http://www.adevarul.ro/articole/canibalii.html





Nu stiu cine e Olteanu si cine sunt ceilalti din mesajele tale dar presupun ca nu sunt pro Basescu. Obiectivule ce esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Hilde,Olteanu este un domn politician din RO care si-a dat seama brusc ca ,desi nu are nicio pregatire pentru asta,ar da bine la sivi sa fie viceguvernator la Banca Nationala a Romaniei luand locul unor specialisti cu experienta.Scandalul a fost pe masura,insusi presedintele partidului din care a facut parte sustinand apoi ca nu ar fi potrivit pentru aceasta functie ,ca sa nu mai zic de mediul economic,in conditiile in care BNR-ul reprezinta o proptea puternica impotriva falimentului statului roman.Acest domn a facut si un MBA online care costa 9300 euro in conditiile in care un MBA adevarat cu ranking afara porneste de la 50 000 euro numai tuition,plus cheltuielile de viata etc-asta o stiu sigur.Cu alte cuvinte si-a tras in acelasi siviu un MBA de tip Spiru HAret.
In ceea ce priveste campania Realitatea TV sa mori de ras nu alta cine o face.Acum in Ro si grevele se fac numai pe motive politice.Acusica domnu senator Radoi,sef de sindicat la metrou,va opri metroul fix inaintea alegerilor.
Poate ar fi trebuit sa sapi mai adanc in trecut daca tot te-ai apucat,mai fac si altii pe acest forum,dar sa stii ca uneori omul isi poate schimba opinia.

Mergi la inceput