Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele avem aiciun material tocmai bun pt tatici cand vor venii bebeii

mogaldeata lu'mama


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

alinettero multumesc pentru aprecieri acum ce o vrea DD.pot sa zic ca sant sanatoasa si nu am avut prb de sanatate niciodata decat cele normale(raceli,otita)dar in rest totul e ok.daca dumnezeu mi-a dat o sansa ,nu trec pe langa ea,nu?
iti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen

jassy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

jassy unde ai facut tu FIV?in Buc?
ma intereseaza pt nasa mea care are 2 sarcini extrauterine

mogaldeata lu'mama


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna seara fetelor, doamne am lipsit cateva zile si am pierdut 2 capitole!!

am vrut doar sa va zic ca va urmaresc insa stau cam prost cu timpul in ultima vreme.

la multi ani Veronicka si tot ce iti doresti, acum vineri este si ziua mea si colega de echipa tocmai ce m-a anuntat ca o sa trebuiasca sa stam pana tarziu.....

noi la raport suntem bine, fara siptome asa cum a fost si pana acum si pe 15 oct mai mrgm la dr. Pana atunci doar emotii sa fie totul bine.


va pup,

Cordelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

buna Alee,fiv am facut in egipt.dar procedurile sant peste tot la fel.asa ca nasa ta poate incerca oriunde si fara teama.este un proces normal numai ca e mult mai sigur ca nu se trezeste cu extrauterina.sa aibe toata increderea..,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

aleesicoo te mai asteptam si pe la noi, mai da si tu un semn de viata, mai zi-ne cumte simti ...

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc de raspuns..
stii ce se intampla ? ea va face imprumut la banca si vrea undeva unde sansele de reusita sunt mai mari ca sa nu piarda si banii degeaba si sa raman si fara bebe




Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

buna Alee,fiv am facut in egipt.dar procedurile sant peste tot la fel.asa ca nasa ta poate incerca oriunde si fara teama.este un proces normal numai ca e mult mai sigur ca nu se trezeste cu extrauterina.sa aibe toata increderea..,


mogaldeata lu'mama


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am uitat sa mentionez jassy ca ea nu mai are trompele
i-au fost extirpate...deci ce metoda sa aleaga?

mogaldeata lu'mama


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bonsoir la toata lumea. Am citit, dar la ritmul in care se scrie nu stiu ce-am retinut.
veronicka, multi ani fericiti, un bebe cuminte, sanatos si o sarcina la termen iti doresc
vivela, ma inscriu la tine pentru replici binevoitoare, ca mie de exemplu nu-mi vin spontan cind face careva vreo remarca. Si dupa 2 ore imi vine si mie ideea cu ce-ar fi trebuit sa zic, dar e cam tirziu
rosane, aici nu se da nimic de sustinere in primele saptamini, se merge pe selectia naturala. In rest analize normale, fara o tona de ecografii care pot fi destul de stresante pentru bebe din cite am inteles.
Eu n-am stiut niciodata valorile analizelor mele si cred ca e mai bine asa, altfel as fi fost tentata sa caut pe internet si sa incerc sa le interpretez singura.
Deci doctorul mi-a facut analize, a analizat rezultatele si mi-a zis ca totul e ok sau, dupa caz, mi-a prescris suplimente. De exemplu la sfirsitul sarcinii m-a pus sa iau fier, dar fara ca eu sa vad vreo hirtie de analiza, astea au mers tot timpul la el, in definitiv el e specialistul.
In principiu cred ca aici e o atmosfera mai relaxata, dupa cum am mai zis se merge pe principiul ca sarcina nu e o boala, asa ca se merge mai lejer. Evident ca daca sint probleme serioase sint extrem de atenti, insa pentru o sarcina normala si fara probleme nu-si bate nimeni capul.
Eu de exemplu am lucrat pina in ultima zi (ce-i drept ultimele 6 saptamini de sarcina cu juma' de norma), insa doctorul n-a vrut sa imi prescrie stat acasa pe motiv ca sint perfect sanatoasa si n-are motiv sa-mi dea contzed medical. Evident ca la vremea respectiva m-am ofticat rau de tot Dar cred ca dac-as fi stat acasa as fi innebunit in asteptare.

Mami de Mara (19.08.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare!

LAURA, felicitari, bine ca ai scapat de tratamentul agresiv si bebe e bine! Inca n-a trecut perioada de incubatie, ca e de 2-3 sapt., cel mai devreme luni ar putea sa se manifeste boala daca ar fi sa o avem, dar sper sa nu.

MAYTREYI

ANAMARIA, in sarcina oricum temperatura e cu vreo jumate grad mai mare decat de obicei, deci e posibil sa nu fie ceva patologic, mai ales daca tu si in rest ai temperatura corpului mai marisoara. Eu de ex. sunt ca gaina, abia am 36, 36.2 de obicei, iar in sarcina am cam 36.8 sau 36.9.

MIRA, eu spuneam de semintele de in, dar nu pentru balonare ci pentru constipatie. Sincer eu n-am stiut ca provoaca contractii, la mine clar nu au provocat si le-am luat des in sarcina si daca bine tin minte de pe internet am aflat de remediul asta contra constipatiei (dar nu bag mana in foc ca de pe site-uri despre sarcina). Cel mai bine daca ai citit asa ceva intreaba medicul, ca sa nu fie probleme.

Legat de constipatie - eu in general am tranzitul mai lent si a fost un chin cu constipatia in sarcina anterioara (de fapt singurul chin, ca in rest a fost super sarcina), la mine nu s-a ameliorat deloc dupa primul trimestru. Acum la sarcina asta inca e acceptabil, sa vedem mai tarziu. Un alt remediu care la mine functioneaza, pe langa semintele de in, sunt prunele (cum spunea si Maytreyi) mancate pe stomacul gol si dupa aia baut multa apa. A, si precis functioneaza si ce a zis JASSY, sirop cu lactuloza, ca lactuloza de la Humana ii dadeam si lui Luca atunci cand era constipat, inainte de diversificare.

Asa, acum sa va povestesc cum a fost la medic. Prima data mi-a facut eco abdominala si n-a vazut decat sacul gestational (eu am azi 6 sapt. si 5 zile), asa ca mi-a facut si o endovaginala si acolo s-a vazut si embrionul si am vazut si inimioara cum pulsa Asa ca sunt happy happy, chiar daca nu mi=a zis nici dimensiuni embrion sau sac, nici nr. batai, dar nici nu ma asteptam, eram aproape sigura ca e un rablament de echipament ecograful ala. Mi-a dat trimitere la medicul de familie pt. analize, mi-a dat sa iau Elevit si pentru sustinerea sarcinii progesteron, dar unul care se numeste AREFAM, cica e singurul progesteron natural, Utrogestan si Duphaston sunt sintetice. Voi ati auzit vreuna sau ati primit Arefam pe post de progesteron? Ca eu acum aud prima oara denumirea asta. A, si mi-a mai prescris ceva ce sigur n-o sa iau: vitamina E, cica pana la 12 saptamani. ROSANNE,CRISTINA sau care mai sunteti medici, ati mai auzit vreodata sa se prescrie in sarcina? Ca eu m=am uitat in prospect si scrie ca e pt. afectiuni digestive, hepatice si din astea si scrie ca pe animale s-a dovedit nu stiu ce efect fetotoxic. Pai si atunci cum imi prescrie asa ceva???

Cam astea sunt noutatile, important e ca bebe e bine, inimioara bate frumos, Doamne ajuta sa mearga totul bine si in continuare.

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput