Nu vreau sa mai aud de copiii din prima casatorie!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai tocmai de prezumtia de nevinovatie e vorba. Omu' nu a fost de fatza pana una alta. Si nici sotia. Asa ca prezumtia de nevinovatie eu o acord fetei. Nu cred ca "a aruncat intentionat copilul" si nici Petrica nu stie asta, ca n-a fost in camera in care s-a intamplat. Eu cred ca a fost un accident si cum, statistic, copiii din primele casatorii sunt niste demoni in proportie de 100% of cors ca "intentionat" "l-a aruncat". Eu n-am avut ocazia sa ascult si varianta apararii, iar acuzarea nu a prezentat dovezi, dimpotriva, a spus ca n-au vazut, asa ca inclin sa cred ca a cazut din pat si fata n-a fost atenta, dupa care a venit sotia, a vazut copilul pe jos plangand si a facut ceva istericale, vaaai uite l-a aruncaaat ticaloaasaaa. La care adolescenta a urlat inapoi si gata circul in aceasta familie disfunctionala, ca multe alte familii, cu acuzatii nebunesti si infigeri de pumnale in spate care mai de care de iti sta si mintea in loc ce le mai tuna unora cand vor sa scape de una alta. Circ in care ne implicam si noi si ne dam cu parerea despre avocati si politisti. De fapt bb s-a rostogolit ca milioane de alti bbi si a picat buf, motiv asa de convenabil sa scapam de ghimpii aia de copii mari . Exista pt mine o posibilitate f. mare ca lucrurile sa se fi intamplat asa cum descriu eu. Am patit chiar eu asa pe vremea cand stateam cu chirie la "comun". Unei tipe care statea cu noi i s-a pus pata sa ne faca sa plecam, asa ca raspandea zvonuri ca cica i-am fi furat ei chestii de prin camera, comenta ca de unde avem noi laptop ca precis furam noi ceva si alte aberatii din astea SF. Asa ca vazui pe propria piele ce pot face unii si pt mai putin decat orgoliile implicate intr-o situatie ca cea descrisa. Si apropos, pana la urma chiar a scapat aia de noi, decat sa tot fim hartuiti, am cautat altceva si cu asta basta si am lasat-o pe ea sa castige. Imi imaginez dc venea aia si povestea aici cum i-am furat noi bijuteriile coroanei ce isi dadea lumea cu parerea despre cata politie trebuia sa cheme si ce ar fi trebuit sa ne faca noua ticalosilor. Care nu aveam nici o vina decat ca existam si o incomodam. Similar aici cred eu, parere personala si netransmisibila, formata pe baza datelor avute la dispozitie.

Si apropos, eu am auzit de barbati care pleaca in delegatii in interes de servici si isi lasa bine merci acasa nevasta si copiii, dar acest barbat nu poate vezi Doamne sa plece "in delegatie" sa isi vada copiii mai mari, ca nu isi poate lasa sotia acasa singura. Serviciul pasamite o fi mai important decat copiii, p'aia da'i dreq ca si asa sunt defecti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu de fapt nici nu sunt asa convinsa ca fata aia a aruncat bebelusul pe jos, am mai auzit si alte acuzatii aberante cand e cazul de razboi cum e in aceasta familie. Si al meu a cazut din pat cu tatal lui langa el. Din cate am inteles Petrica a spus ca ei nu erau de fatza, de unde atunci atata siguranta ca "l-a aruncat" pe jos si gata sa vina avocatii si politia, cand nu au vazut intamplarea. Inclin mai degraba sa cred ca fata n-a avut grija, asa cum a cazut copilul meu din pat de fatza cu taica-su, asa o fi cazut si acest bebelus. Si nu e nici primul nici ultimul bebelus care cade din pat odata ce incepe sa se rostogoleasca. Mi se pare ca se face asa din tantar armasar si se ia de buna relatarea lui Petrica, cu "l-a aruncat", cand el nici n-a fost martor de fapt. Ca cica nici el nici sotia nu erau acolo, el singur a spus.


Ruxij, primeste te rog acolo, dincolo de ocean, admiratia mea pentru una dintre putinele postari logice din acest topic.






Ba sa ma scuzi , dar nu e nici pe departe logica.
Doar pt. ca tie ti se pare absurd nu inseamna ca nu s-a intamplat.
Mie mi se pare normal sa pornesti de la prezumtia de nevinovatie si sa crezi ce spune omul acesta pe acest topic.
daca pleci de la premiza ca mine/inventeaza samd nu mai ajungi nicaieri si orice discutie este inutile si fara nici un deznodamant.
E cam aiurea sa-l faci mincinos pe un om doar ca sa-ti iasa tie parerile.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/


http://www.4animals.ro/ajuta.html


Prezumtia de neVINOVATIE se acorda celui suspectat a fi vinovat, deci criminalei de 14 ani, cu discernamant si buna de un sut in dos si de dat pe mana politiei.
Nimeni n-a spus ca tatal minte, ci doar ca cei mai multi nu se intreaba nici unde era macar unul dintre parinti, nici de ce a ajuns un copil sa vorbeasca incalificabil unei doamne si sa prefere o jucarie unui minunat concediu, nici de unde a adunat atata ura fosta sotie pentru tata, atata vreme cat ea a plecat cu amantul, deci n-a fost bruscata/parasita/inselata, ci a avut un sot fara cusur.
Oricum, am inteles ca lucrurile s-au lamurit, tatal a luat o hotarare - de a-si manifesta afectiunea parinteasca in limita pensiei si a unei scrisori de punere la punct a situatiei. Bebelusul bine ca n-a patit nimic, cheltuielile scad in lipsa calatoriilor - deci toata lumea multumita.
Iar fiica cea mare sigur va ajunge o sociopata inadaptata, pentru ca la 14 ani sigur a vrut sa-si omoare fratele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ba eu am intrebat unde erau parintii si Petrica a spus ca lipseau pt cateva minute, timp in care fata pasamite abia a asteptat si a luat fuga bblusu' si a dat cu el de pamant. Da-mi voie sa ma indoiesc de acest curs al evenimetelor, mai ales ca ei nu au vazut faza. Asta imi suna ca parerea sotiei, care gasindu-si pe jos bblusul, a aruncat aceasta acuzatie, la care fata i-a urlat inapoi, da, f. bine, n-are decat sa moara ca nu e frati-miu si iaca cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Petrica_do

Spunea o forumista ...de ce sa vina in vacante...sa vada cum familia voastra e fericita si alintati bebelusul, va bucurati de gangureli. etc....Pai vacantele astea nu sunt doar ale lor, sunt si ale mele si ale sotiei si ale copilului mai mare si ale bebelusului.Ce ar tb sa fac?Sa ii cer sotiei mele sa nu isi mai alinte (nici nu o face exagerat, de altfel) copiii ca se supara astia mai mari.
Mie ca barbat mi se pare exagerat.Cu alte cuvinte daca sotia ar mai fi fost casatorita si ar avea 2 copii cu altul in prezenta carora (dupa ce ca ma ofer sa platesc pt vacanta lor) nu as avea voie sa ma bucur de copiii mei, nu as accepta.


Pacat ca doar atit ai desprins din tot ce ti-a scris Mediajust.
Daca as fi in locul tau as reciti postarile ei.
Poate ai gasi pe-acolo un indemn la empatie, empatie care iti lipseste intr-o oarecare masura. Si sint copiii tai, [b]Petrica[/b. Nimic nu poate schimba asta. In ei, una dintre jumatatile lor esti tu! Nu vreau sa fiu patetica dar gindeste-te la asta: singele tau le curge prin vene!

Desi te inteleg si pe tine si chiar daca mi se pare ca gresesti, nu te condamn fiindca esti intr-o situatie grea.

Pentru mine solutia ar fi asta : o incercare de reapropiere printr-un comportament cald si intelegator.
Copiii reactioneaza foarte bine la stimuli pozitivi atunci cind adultul e sincer si incearca mai degraba sa ii accepte si sa-i ajute decit sa-i judece sau pedepseasca.




“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Petrica vezi-ti de viata ta pur si simplu. Altfel ajungi la .... aia veseli. Aici daca mai citesti mult ai sa ajungi sa afli ca defapt tu l-ai aruncat sai mama bb-ului ca sa i-o coaceti fetei cel mari iar cand a spus ca ar vrea sa-l vada mort era defapt o distorsiune temporala si erati defapt voi adicatelea gandul vostru al negru dar tot de-aia ca doreati sa i-o coaceti aleia mari, iar daca ai vrut sa fi bun e defapt o perdea a rautatii tale de tata denaturat ca nu ai fugit dupa exnevasta si actual amant sa spui tata nu e nimic daca voi va vreti e Ok nevasta si mama sa aiba amant si chiar sa plece dupa el eu sunt fericit si sot si tata implinit si am sa fac totul dar totul ca voi sa fiti fericiti si daca nu va fi sa fie am sa ma duc la ziar si am sa declar ca eu sunt de vina de aia de ce vreti voi numa sa fiu eu de vina si voi porciti-ma si blestemati-ma si .... dezbracati-ma in lauri de injuraturi iar eu voi accepta si voi zambi si va voi ferici....

Mai Petrica.... vezi-ti de viata ta ai familie construita ai sens in viata, nu lasa dezordinea altora sa-ti dezordoneze viata si fiecare sa-si vada de viata lui pentru ca la urma urmei fiecare este responsabil de propria viata.
Cat despre copiii tai cei mari nu ii refuza dar nici nu ii lasa sa faca ce vor ei. La urma urmei tu esti tatal lor, tu esti matur poti sa iei decizii corecte in fond discutam daca este corect sau incorect.
Ceea ce spunem noi aici sunt doar discutii scheme presupuneri scenarii si divagatii demne de un scenariu hollywoodian.
Du-te omule pe drumul tau.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Asta imi suna ca parerea sotiei, care gasindu-si pe jos bblusul, a aruncat aceasta acuzatie, la care fata i-a urlat inapoi, da, f. bine, n-are decat sa moara ca nu e frati-miu si iaca cazul.



Vai de mine, ruxij ! Nici macar un copil de 5 ani nu ar avea reactii atat de aiuristice, daramite o adolescenta...
Iti imaginezi niste scenarii de domeniul fantasticului...


allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Asta imi suna ca parerea sotiei, care gasindu-si pe jos bblusul, a aruncat aceasta acuzatie, la care fata i-a urlat inapoi, da, f. bine, n-are decat sa moara ca nu e frati-miu si iaca cazul.



Vai de mine, ruxij ! Nici macar un copil de 5 ani nu ar avea reactii atat de aiuristice, daramite o adolescenta...
Iti imaginezi niste scenarii de domeniul fantasticului...


allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html



Scuze ca va daram scenariile voastre de domeniul fantasticului, realitatea este, Petrica si sotia nu au fost de fatza. Asa ca nu stiu de unde scenariul conform caruia fata "a aruncat copilul intentionat". Mi se pare foarte SF pe baza datelor prezentate aici. Nici eu, nici tu, nici Petrica si nici nevasta n-am fost acolo asa ca de ce as crede scenariul ca in timp ce sotia s-a dus la WC, fata s-a repezit sa arunce copilul zdrang din pat. Nu are nici un sens si eu una nu cred asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

acum cateva zile voiam sa scriu exact ce scrie ruxij ... mi se pare o varianta plauzibila.
io nu stiu ce stiti voi despre adolescenti (inafara ca ati fost adolescente si acum va amintiti cat de teribile in sensu' pozitiv erati) se pare ca va asteptati de la ei mai mult decat de la adulti. nu vi s-a-ntamplat niciodata ca la varsta voastra, nu a adolescentei sa dati dovada de teribilism?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Petrica vezi-ti de viata ta pur si simplu. Altfel ajungi la .... aia veseli. Aici daca mai citesti mult ai sa ajungi sa afli ca defapt tu l-ai aruncat sai mama bb-ului ca sa i-o coaceti fetei cel mari iar cand a spus ...

Scuzoaie ca te deranjai in indemnul tau de a scapa de copiii mai mari pt ca "are familie", dar Petrica si nevasta n-au vazut ca fata a aruncat copilul intentionat. Petrica a spus ca fata era singura cu copilul in camera, ca sotia s-a dus doua minute pana in incaperea alaturata. Asa ca faza "a aruncat intentionat" nu sta in picioare, pt ca n-a vazut nimeni. Copilul tau n-a cazut nicidoata din pat cand ai lipsit din camera? Inteleg ca alegi sa ignori niste componente psihologice complexe din acea familie, doar din solidaritate masculina. Dar din pacate, nu ai pe ce te baza in ironiile tale. Realitatea este ca Petrica si sotia nu au fost de fatza cand s-a intamplat si cazul s-a construit exclusiv pe declaratiile unui martor (Petrica), care nu a vazut ofensa (aruncarea bebelusului). In plus, nu are nici un sens ca fata sa fi aruncat copilul pe jos intentionat, in vreme ce are sens ca un bb de 5 luni sa se rostogoleasca din pat, iar o mama cu resentimente fata de niste copii vitregi sa se panicheze si sa arunce cu voce tare cu niste acuzatii nefondate. Ma indoiesc de vinovatia fetei si cu asta basta.

PS Acum il astept pe Petrica sa vina si sa retracteze declaratia precedenta, afirmand acum cum ca de fapt erau in camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Asta imi suna ca parerea sotiei, care gasindu-si pe jos bblusul, a aruncat aceasta acuzatie, la care fata i-a urlat inapoi, da, f. bine, n-are decat sa moara ca nu e frati-miu si iaca cazul.



Vai de mine, ruxij ! Nici macar un copil de 5 ani nu ar avea reactii atat de aiuristice, daramite o adolescenta...

Cate stii tu despre ce ar zice un copil de 5 ani sau un adolescent, intr-o situatie de criza. Iaca dau din casa. Cand i-am zis lui fi-miu in varsta de 7 ani despre posibilitatea de a avea inca un bb, mi-a spus suparat ca dc mai fac un bb, el il scoate afara din casa si il lasa in frig. Nu l-am abandonat pe fi-miu si sunt si convinsa ca dc ar avea un frate, cu ajutorul meu, ar trece peste frustrarile inerente si chiar ar fi un frate iubitor, este un copil cu suflet f. bun. Dc. insa ar fi fost fiul lu' barbata-miu din prima casatorie, mvai ce as fi sarit, demonul, vrea sa imi scoata bebelusul in frig sa il omoare Voi va auziti ce sustineti, cum demonizati fata aia fara sa stiti nimic despre ea? Eu nu cred nici moarta acuzatiile astea absurde.

Mergi la inceput