Pot ramane insarcinata daca…?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_onny spune:

buna walkiria ceva deosebit nu stiu dar parca simteam eu in suflet ca e cu ochisori nu stiu d c si am mai vb cu verisoara mea care ea are mai mult cu 1 luna decat mine si mi-a zis ca la fel simtea in sinea ei , in fine si ce mi s-a mai parut asa ca simteam o amareala in gura asa cam cu o saptamana si ceva pana la data sa-mi vina si cand ma spalam pe dinti dimineata nu mai suportam pasta de dinti de cum ii simteam mirosu bine dar astea sunt chestii cred ca de la pers la pers.
si in legatura cand mi-am facut testul mie trebuia sa-mi vina pe 7 iunie fiind intr-o luni si eu mi-am facut testu duminica si mi-a iesit cum am povestit cu a 2-a liniuta mai deschisa desi ma cam dureau ovarele putin ca atunci cand trebuie sa vina si pe 9 iunie am fost la dr si mi-a zis ca e micut bine am inimerit o nesuferita dar nu mai conteaza ca mie mi-a fost de ajuns ce voiam sa aud nimik mai mult.
fiti optimiste stiu ca-i greu ca si mie imi zicea toata lumea ca sunt eu nebuna si sa nu ma mai gandesc ca daia nu se prinde dar cum am mai zis si zilele trecute eu mi-am calculat zilele fertile de pe site-ul asta si am facut din prima zi de fertilitate din 2 in 2 zile dar in asa fel incat sa putem sa facem si in ziua de ovulatie.
sper sa va fie de ajutor cu ceva ca nici eu nu prea stiu multe dar am citit cu statul cu picioarele in sus si nu m-am dus la wc decat dupa 30 min sau chiar am dormit cu sperma inauntru.
multa bafta va urez marti ma duc la dr cu care vreau sa si nasc la Filantropia este daca stie cineva dintre voi ceva de acel spital va rog sa-mi spuneti mie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Danutza, ma bucur tare mult pentru tine, sa dea DD sa simtim toate aceste sentimente fumoase pe care sunt sigura ca le smti tu in aceste momente.

Sincer eu nu am auzit pe nimeni pana acum care sa fi nascut la Filantropia, deci nu imipot da cu parerea. La ce doctor mergi?

Eu am 2 prietene care au nascut cu Ina Moldovan, de la Municipal, se pare ca e f buna.Acum stii cum e...fiecare are o parere.
Oricum sa ne tii la curent cand te vei duce la doctor, sa vezi micutul...chiar daca o sa fie un punctulet.

In rest, fetelor pe unde sunteti?...v-ati ascuns de canicula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_onny spune:

la dr Paris o sa va spun mai multe marti sa vedem cum este dr.
e culmea cu Municipalul ca cineva de acolo mi-a spus ca nu sunt dr buni si ca nu recomanfa nimik dar na acum ce niba sa mai zic ca nu poti sa mai ai incredere in nimeni ca peste tot e cam nsol a nu sti cum ai "noroc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

salutare fetelor!!!!
alinushali sa nu fi dezamagita de test...e prea devreme.stiu prin ce treci si ca nu mai ai rabdare...dar cine stie...poate..poate o fii si cu ochisori.sper sa ai noroc si sa nu mai vina nesuferitii.daca nu....o sa fie si la noi cat de curand.
walkiria sa te pui pe treaba luna asta ..asa ca pt luna viitoare sa mai avem o mamica noua pe aici..
danutza ce mult ma bucur pt tine...de-abia astept sa am si eu un nasturel in burtica...oricum sa ne tii la curent cu vesti noi...
eu am trecut de perioada de ovulatie...a trebuit luna asta sa ma feresc...si am stat de cearta cu sotul meu pt ca lui nu-i place cu prezervativ...si de luni la analize.poate luna viitoare reusesc si eu...oricum va tin la curent sapt asta ce fac la doctor.
alinushali tin pumnii
multi pupici fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyna spune:

Buna fetelor, sant si eu noua pe forum. De vreo 6 luni ncercam sa avem un bebe.... dar barza se lasa asteptata, am facut toate testele la mine e tot ok, doar ca am avulatie la a 20 sau 21 sau 22 zi a CM. Am un ciclu regulat de 32 zile. medica mea zice ca ovulatia tarzie e problema, in cateva zile tre sa merg sa fac testele la hormoni...... si sotul meu sa faca analizele, sa vedem ce e la el....Nici nustiu ce sa cred, are cineva experienta cu ovulatia asa tarzie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

kitty ...nimic am facut si al doilea test si e la fel de negativ ca primul asa k.......

<a href="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=11" target="_blank"><img src="http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002031F.gif" border="0" title="Click to get more." ></a>Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_onny spune:

fetelor spuneti-mi si mie va rog daca stiti sau cele care au mai fost gravide cum se socoteste in cate saptamani esti ca aici pe site nu am inteles mai nimik ca cik se pune din prima zi de cm dar unii spun ca nu , voi stiti cum socoteste dr?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Alinushali, capul sus, toate am trecut prin dezamagirea asta, e groaznic, stiu...dar trebuie sa ne remontam ca luna urmatoare sa avem forte noi si sa traim cu speranta ca ne va binecuvanta DD si pe noi cu un bebita dragalas.

Kitty, ma pun pe treaba bine de tot...da stiu cu prezervativul, toti se feresc de el, de parca i-ar manca. Ai fost sa faci HSG-ul? Povesteste-ne ce ai facut.

Danutza, eu stiu ca prima saptamana de sarcina se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii. Adica esti insarcinata inca inainte de a concepe. Asa calculeaza medicii pentru ca nu stiu exact ziua in care se produce conceptia. Cel putin asta stiu eu.
Fetele, am dreptate?

Elyna, nu mi s-a intamplat si nici nu stiu pe cineva careia sa i se fi intamplat...dar cu siguranta vei intalni fete pe forum care sa fi avut aceasta problema..daca este o "problema".
Incearca la subiectul "Aspirante"..uite iti trimit linkul:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153233&whichpage=19

Va pup gagici!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_onny spune:

fetelor am fost la dr si mi s-a parut ok dar tot nu se simte bine ca cik e ink mic a zis ca dupa calcule as avea 4 sapt si ca luni sa ma duc la spital sa fac o eco intravaginala si acolo cik se vede mai bine. ma cam sperie asa ca nu se simte nimik , of o sa astept pana luni sa vedem ce zice. toata lumea zice ca e ink mic si sa mai astept dar rea e asteptarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRETUALINA spune:

danutza_onny - Buna danutza vreau sa spun ca si eu cand am fost la prima ecografie abdominala si doctoru mi-a confirmat sarcina la 4 saptamani, nu a zis nici cu jumate de gura ca ar trebui sa incerc si un alt tip de eco, a zis ,,este acolo mogaldeata pe care o asteptati,,
si mi-a aratat-o era un saculet cat buricul degetului mare, da era acolo, in schimb peste alte 4 saptamani( 8 saptamani) a foast cu totul altfel, mogaldeata avea formele unui bebelus in sacutul lui, si inimioara care batea, a fost o senzatie minunata sa vezi cum se schimba si prinde forma, maine voi merge din nou la dr. pt. a vedea ce face bebele si ca se incheie si primul trimestru se sarcina, trecem in al doile, eu doresc tuturor bebici sanatosi si frumosi

Mergi la inceput