FIV 241

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

KORA-bafta mare la fiv,sa fie cu ochisori
Eu voi face punctia ovariana miercuri,mi-e un pic teama dar sper ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tabitha, te puuup si dupa o pauza asa lunga e momentul unei reusite.
Kora, baftaaaa!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Moniland: Mai mult de atat cuvintele nu sunt in stare sa spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Cora, bafta multa!!
Unde faci FIV-ul?


Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fivoaselor!
cata, multumim pentru capitol!Sa-l umplem cu vesti bune si sa aveti parte d un inceput bun de saptamana!

Alrak, draga mea, sanatate si bafta multa!!!!!!
Azi te apuci de treaba, sa fie cu noroc! Tinem pumnii eu si bebe pentru sorioara noastra!!!!!
mmmm bun si cocktailul, bun rau! mai mai ca mi-ai facut pofta si mie!
Te cred ca te-ai apucat de muraturi, ca doar toamna asta ramai gravida si... de vin poftele, nu? Bubulina gospodina ar trebui sa-ti schimbi nick-name-ul!!
Sa fie cu reusita maxima la fiv asta si tu sa ai un spirit bun draga mea, sa te crezi si comporti ca o gravida din prima zi a CM! Doamne Ajuta!!!! Trebuie sa reusesti!!!!!
Eu, noi, suntem bine, ma simt bine, fara nici-un deranjament de gravida, mananc si dorm...s-a mai relaxat si programul de luat pastile (dr scotandu-mi progynova si vitaminele) si am ramas numai cu progesteronul de rigoare (care in curand am inteles pleaca si el), ac folic si euthyroxul meu cotidian de toata viata (eu neavand de 10 ani tiroida).
In rest... cu ce-mi ocup timpul? Cu multe, fac si niste planuri pentru niste activitati pentru decembrie sa le dau la fete, eu participand asa "cu mapa" fetele cu... "sapa"
Acum e si o perioada cand se cam schimba "garda" si pleaca multe cunostinte noastre de aici, vin altele noi..., deci seara am mai iesit si eu (am stat cam 2 luni la activitati canapeloase si simt nevoia sa mai interactionez si cu oameni, sa mai vorbesc si face-to-face, nu numai la telefon, nu numai cu computer si carti), in ultima perioada am avut asa chef sa scriu si in ultimele zile nu am mai putut citi forumul sau scrie aici, poate a mers net-ul mai rau la mine.., apoi s-a intors lumea din vacante si au inceput activitatile si deschiderile (taierile de motz cum le zic eu) de tot felul, sotul meu fiind invitat trebuie sa onoram, deci am activitati mondene foarte multe toamna (ma simt si bine si merg si eu cu placere, mai ales ca acum sotul meu mai are un pic si-si scrie-n frunte ca e nevasta gravida si peste tot toata lumea sta in picioare, eu ca babele am un scaun special adus...).
In plus mai citesc pe aici, pe colo si.... ma apuca dorul de casa, de muraturi (am pus pentru prima data-n viata ceva borcanele... asa pentru a-mi satisface pofta), de toamna (nu mai stiu de cand nu am vazut toamna...) de ai mei parinti, ma rog sa fie si mami meu bine (e tare bolnava, e intr-un fel victima sistemului sanitar romanesc...si a experimentelor de tratament, pentru ca la noi se trateaza boala nu bolnavul...), mai ales acum gravida dr mi-a zis sa evit zborurile prea lungi si stresante... Doamne Ajuta!
cam asta fac eu...intr-un cuvand bine, si-ti multumesc de intrebare

te pup si sa ai griga de tine si... outele tale!!!!!
Doamne Ajuta!




castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draga Maria, acum am citit de toata istoria cu inceputul tratamentului si apoi cu analizele de tiroida. of of of...
Eu personal nu o mai am de 10 ani...e important sa o tratezi la timp si sa ai noroc de dr buni nu de cei experimentali si sa o investighezi inainte de toate demersurile fiv, este foarte importanta buna functiunare!!!!
La spitalul Parhon eu am gasit specialisti buni... din pacate cand am ajuns la ei eram deja un caz foarte interesant si am "aterizat direct la chirurgie, operata de urgenta (mi-au pus poza acolo pe o planseta, asa scintigrama imi iesise...).
Nu o lasa din vedere si iti recomand sa faci investigatiile cat mai repede (ajunsesem de cadeam pe strada asa dintr-o data sa stii), grazie a unor experimente iesene la spitalul de profil am fost "bombardata" cu izotopi radioactivi in doza cred prea mare (necesar scintigramei) de in 6 luni am avut o evulutie fantastica, eu dormeam 4-5 ore din 24 si eram super activa cu alternari lesinatoare, la Parhon spunandu-mi ca nu este posibil sa am o asa evolutie, undeva a fost o greseala...
Acum de la operatie sunt bine, viata mi s-a schimbat total, nu mai sunt cea dinainte dar e mult mai bine asa .
Acum oricand mergeam la dr mi se refaceau analizele de sange: TSH, free T3 si T4, in sarcina chiar mi-au controlat-o de 3 ori pana acum!
Sanatate si bafta! Sper sa nu pateasca nimeni ca mine!



Catalina... cand am inceput sa citesc forumul in perioada de gandire daca fac sa nu fiv la cerere, povestile tale de anul trecut m-au infiorat sa stii, eram cu inima stransa si am pornit la drum cu mare strangere de inima...rugaciunile mele erau asa: daca e sa fac un copil sa raman, daca nu il rog pe DD sa nu ma lase sa devin gravida..., apoi am citit fete care erau la al 5-lea, 7-lea fiv si i-am zis sotului meu ca fac pana-mi iese!
Cand am inceput procedura de fiv, dupa mai multe stimulari, inseminari fara rezultat ma gandeam daca-s pregatita psihic sa fac fata esecurilor, citind atata si atata suferinta cumplita...
Oftez de fiecare data cand citesc o astfel de poveste, ma strange-n spate de-a dreptul, ducandu-mi mana involuntar la burta...si sunt mereu revoltata cu sistemul nostru sanitar, care este cumplit uneori!
Nu stiu cum de la noi nu plateste nimeni..
Sanatate maxima si Doamne Ajuta!

Raluca... emotionant ce scrii tu, saraca de tine! Recuperare rapida si sati fie Printesica mancacioasa sa poata recupera in greutate!!!



balanta tm bafta si sa fie cu succes FIV 1 norocos!
Eu personal cred ca se poate cu un singur ovar, am citit aici pe forum de multe fete care au avut productie buna cu un singur ovar, deci ai sanse si Doamne Ajuta!!!!!

Puffy, draga nu am experienta romaneasca a FIV-ului sa stii. Pot doar sa-ti spun ca la primul meu control de rutina din viata mea am stat pe masa cam 30 min, pentru ca dr mea vb la telefon si alaturi o tanara facea avort, control care m-a oripilat vizual si auditiv la propriu, nu ma vb de delicatea atingerii si de discutiite triviale auzite acolo purtate de personalul medical, intr-un cuvand am iesit plangand si jurata ca nu mai vin. la al doilea control romanesc, pe care l-am facut tot asa de rutina inainte de a pleca definitiv din tara la fel, in timpul cat eram ca floarea pe masa, ce crezi ca n-a intrat nimeni? ca nu a vb si la tel? asta mi-a spus si-mi spune inca odata multe despre cum stiu ei acolo sa faca treaba!
Referitor la FIV, Cata si Goggy au mare, mare dreptate sa stiiiiii!!!
Procedura de reproducere asistata este de putin timp cunoscuta in lume, nu oricine poate sa faca, nu oricine stie, poate uneori stiu mai multe fivoasele de aici anumite aspecte decat dr...
Mie una unele nelamurir mi le-am rezolvat cititd forumul inainte de FIV.
Eu aici in tarile calde, aici la maimutele astea, dr meu care este specialist in reproducere (dar nu in FIV) m-a trimis la un alt dr care face doar asa ceva ( nu m-a mai tinut la el cand a vazut ca anii trec si ma apropii si eu de 40!), in tot timpul asta ei doi isi scriau, tineau legatura asupra cazului meu. Dupa prima injectie (am facut protocol scurt) am fost monitorizata des (3 ori in 11 zile), sunata personal de dr sa vada daca tot e in regula si cum decurge treaba (m-a sunat inclusiv dupa injectia cu pregnyl intr-o sambata seara la ora 8! sa nu uit si sa fie fix atunci! Cand am facut punctia fix luni dimineata la 8 fara 5 min imi curgea solutia in vena, precizie nu gluma, si la ET...Dupa reusita am fost indrumata sa ma intorc la dr meu de baza, profesional ei nu-si iau pacientii, care in momemtul cand am revenit el deja avea un medical raport cu toate amanuntele tratamentului meu.
Eu cand citesc de fetele saracele care merg pe bajbaite si dr le lasa acolo pana le pocneste burta de tot, iar daca au vreo problema dupa... Profesionalism inseamna sa simti si tu ca esti pe maini bune, ca te observa, ca atunci cand esti in cabinet se ocupa doar de tine si punct! Aparte o caruta de bani pe care-i platesti si in tara, spaga fiind ceva care este oricum e cotidian. eu am incercat sa dau aici ceva ca multumire specific romanesc si se pare ca nimeni nu mai facea asa ceva ca dr a ramas perplex, apoi explicandu-i ca vreau sa aiba ceva din tara mea l-a luat dar par zici ca-i dadusem aur nu o vaza de ceramica pictata manual...
Apoi ca sa inchei ca m-am lungit, delicatetea cu care te primeste si vorbeste de fiecare data ma facea ca mergeam mereu la dr ca la coafor, nu era data sa nu ma intrebe: unei zambetul tau? pai? cum sa vina copilul cu mama incruntata? si zicea apoi ceva de radeai oricum...
Sanatate si DD sa va dea calea si sansa buna de urmat!
Doamne Ajuta!

Danielaaaaaa74, uau te astept azi cu eco bunnnnnnnn!!!!!!!!
Producte de calitate superioara iti doresc si tinem pumnisorii stransi, inclestati pentru tineeeeee!!!!!!!!!!!!


Kora, bafta maine la eco!!!!!!

mimy si Looana, progynova este pentru a regla estradiolul din sange, eu am luat din ziua ET, apoi dupa doua zile la alt conrol de sange s-a vazut ca valoarea estradiolului scazuse (fapt care poate duce la pierderea prematura de sarcina am citi apoi) mi s-a dublat cantitatea.
deci atentie se ia doar cat si cum spune medicul, dupa analiza de sange pe care o face el!
Eu am luat Progynova 2 mg, toate pastilele aveau aceeasi culoare bleu si le-am intrerupt.
Etradiolul este un hormon produs dupa ovulatie, ca si progesteronul, nivelul sau avand mare importanta in mentinerea sarcinii, dar mai bine cititi aici:
http://www.woomb.org/bom/hormones/index_ro.html


fetelor mai stiti ceva de miruma? nu am mai vazut-o de mult timp...

fetele, fivoasele, va pup pe toate, scuze ca m-am intins ca placinta tiganesca si n-am apucat sa scriu la toata lumea, nu va simtit nebagate in seama, nu a fost intentionat, va rog!!!!!

o saptamana buna si cu stiri buneeeeeeeeee!!!!!!!!



castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:


Buna tuturor,

va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista de inceput
am facut primul FIV+ICSI la Medlife in 26.03.2009 cu Albu Dragos, a fost reusit si acum sint insarcinata in aproape 27 saptamani cu gemeni- baietel si fetita
Urez multa bafta tuturor celor care urmeaza sa faca FIV in perioadele urmatoare, sa fie cu ochisori....

26 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35


Buna tuturor,

va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista de inceput
am facut primul FIV+ICSI la Medlife in 26.03.2009 cu Albu Dragos, a fost reusit si acum sint insarcinata in aproape 27 saptamani cu gemeni- baietel si fetita
Urez multa bafta tuturor celor care urmeaza sa faca FIV in perioadele urmatoare, sa fie cu ochisori....

26 sapt si


felicitari!!! sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi la termen!!!!


castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cata,multumim pt capitol nou
avalon
copilutzu meu drag,hai sterge-ti lacrimutile si incearca sa te gindesti ce vei face mai departe,trebuie sa existe o cale...trebuie sa reusesti
castelana,tare mult imi plac mesajele tale si cind am citit cum sa comportat dr tau cu tine la FIV imi aduce aminte fix de dr meu de la Sibiu si inca nici nu am facut FIV ci doar inseminari, dar am trecut prin mina a 4 dr si 4 clinici pina i-am gasit pe ei unde intradevar simti atentie,respect,incredere bineinteles vorbind de Romania ...
kora,iti urez mult noroc sa fie bine sa poti lua embrionasii la mami in burtik
tabitha,iti doresc ca acest fiv sa fie cel norocos,eu te cunosc de la alt subiect
alrak,mult noroc iti doresc si sa stii ca te urmaresc chiar sint f curioasa cum merge schema cu Clomifene si Fostimon,la primul FIV cu ce ai facut stimulare?si ce productie ai avut?(stiu ca al 2-lea l-ai facut pe CM natural)

va pup pe toate si sa aveti o saptamina placuta



dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

cata,multumim pt capitol nou
avalon
copilutzu meu drag,hai sterge-ti lacrimutile si incearca sa te gindesti ce vei face mai departe,trebuie sa existe o cale...trebuie sa reusesti
castelana,tare mult imi plac mesajele tale si cind am citit cum sa comportat dr tau cu tine la FIV imi aduce aminte fix de dr meu de la Sibiu si inca nici nu am facut FIV ci doar inseminari, dar am trecut prin mina a 4 dr si 4 clinici pina i-am gasit pe ei unde intradevar simti atentie,respect,incredere bineinteles vorbind de Romania ...
kora,iti urez mult noroc sa fie bine sa poti lua embrionasii la mami in burtik
tabitha,iti doresc ca acest fiv sa fie cel norocos,eu te cunosc de la alt subiect
alrak,mult noroc iti doresc si sa stii ca te urmaresc chiar sint f curioasa cum merge schema cu Clomifene si Fostimon,la primul FIV cu ce ai facut stimulare?si ce productie ai avut?(stiu ca al 2-lea l-ai facut pe CM natural)

va pup pe toate si sa aveti o saptamina placuta



dumnezeu ma va ajuta




bytzi, asa e draga mea, pana cum nu vezi cum poate fi si bine (ma refer la control gineco) zici ca asta e, suport si gata, si daca ai o problema ezitarea te face sa ajungi tarziu uneori.
E extrem de important dupa parerea mea sa te simti bine si relaxata la dr, sa fii in largul tau. nu sa auzi cum se tipa la pacienta de alaturi: "te doare? dar cand te-ai ft nu te-a durut, ti-a placut, nu? ei fata, cand te mai fi sa-ti aduci aminte de ziua de azi... si-ti trece"
replici care te schimba pe viata sexual sa le auzi (cazul meu), dar sa le traiesti...cazul saracei fete care plangea si nu spunea nimic..
bafta multa iti doresc si... asa cum spui in moto-ul tau, intr-o zi destinul se va schimba! crede-ma!!!!!


castelana fericita 10+

Mergi la inceput