Despre greutate

Despre greutate | Autor: oproiudora

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Sunt o viitoare mamica insarcinata in 25 de saptamani, am o mare nelamurire referitoare la kilogramele in sarcina, am fost ieri la dr la controlul lunar si mi-a spus ca am luat mult in greutate, sa va povestesc: de la inceput am plecat cu 59 kg, in primele 2 luni de sarcina am slabit 6 kg ajungand la 53 de kg dupa care pana in prezent am 66 de kg iar dr meu zice ca pana acum am luat 19 k(59-53=6kg,66-53=13,13+6=19kg) mie una nu mi se pare ok calculul iar dr a justificat ca cele 6kg care le-am luat si le-am dat jos inseamna ca le aveam initial si am pus 6kg, ca organismul a suportat modificariile necesare de luare in greutate in scurt timp si e mult.
La voi cum a fost, sau cum e pana in prezent?
Dr meu ma speriat ca daca continui asa voi ajunge la sf sarcini sa iau 30-35 kg!?!, si am pornit un program de exerciti fizice de 2 ori pe saptamana+1 sedinta de masaj pe saptamana !cel putin sa nu mai pun kg pe mine! sa vedem daca ma ajuta!

24de saptamani MATEI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nici mie nu mi se pare ok calculul doctorei. ideal ar fi sa iei max 15 kg pana la sf sarcinii. cam jumatate pana la 20 sapt iar restul dupa.

eu la sarcina trecuta am luat 11 kg



Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios


sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA


Mergi la inceput