Iarasi febra dupa tratament....innebunesc...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Schimba medicul dar nu pe Ionel cu Gigel... In mod normal din antibiograma trebuia sa rezulte cu exactitate agentul(ii) patogen(i) si antibioticul potrivit. Poate au flusturit cei de acolo rezultatele.
In locul tau eu as:
1. Face o antibiograma noua in alt loc chiar si privat dar sa fie facuta o data si bine
2. As merge la un medic chiar si privat care sa asigure un tratament corect atat ca si medicatie cat si ca si durata.

Incepand cu varsta de 4 ani daca s-ar mentine acest tip de afectiune m-as gandi la amigdalectomie - desi nu sunt adeptul ei insa uneori sunt persoane la care beneficiul/risc pt amigdalectomie merge spre acest tip de interventie.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Dragelor astazi am fost sa iau rezultatul analizei fetei cea mare de copro si i s-a gasit giardia..
Oare asta ar fi cauza?? si pentru cel mic??
Marius aici la noi nu sunt medici privati pediatri doar laboratoare private...Asa a rezultat din antibiograma aceste medicamente care i le-am dat si i le dau in continuare...gentamicina =28mm
cefaclor-23mm
cefuraxime=22mm
cephalothine=20
amoxicilina/clavulanic acid=16mm
ceftazidime-15mm
ampicilina =11mm
hrimethaprime=0mm

Dupa tratamentul de 5 zile pt giardia am sa ma duc sa fac testul de imunograma si cel de copro plus test digestie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Giardia este neplacuta poate fi tratata (o perioada) insa nu are simptomele descrise de tine adica nu atat de acut desi... in lumea asta mai stii? Nu acolo este problema de baza dar trebuie tratata si giardoza. Foarte, foarte posibil sa aveti toti, ar fi bine sa va faceti si voi analizele de scaun (chiar reluate de doua trei ori una dupa alta, de multe ori iese negativ la prima analiza si la al doilea test de laborator iese pozitiv). Tratamentul este destul de facil poate fi urmat de toti altfel exista riscul sa va jucati de-a datul de la unul la altul.
Insa acolo eu raman la opinia ca va bateti cu altceva mai puternic - streptococ. Ceva ce trebuie neaparat identificat si gasita solutia antibiotica potrivita.



Ceva nu calca - m-am uitat pe ce ii administrezi si am vazut rapid si ampicilina si amoxicilina.... sunt in aceeasi familie practic se suprapun.... sau ai scris generic?
Defapt ce anume cu exactitate scrie pe antibiograma?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Marius ,tot ce am scris este exact din antibiograma..
Am fost totusi la farmacie si am luat pt adulti niste pastile care se iau 4 o data dar cea de la farmacie mi-a zis ca da un gust metalic vreo doua zile si a zis totusi sa nu iau eu daca alaptez ia doar sotul...Pai asta imi doresc si eu sa gasesc antibioticul potrivit pentru acel streptococ...
Ma gindesc totusi sa mai fac un exudat dupa vreo 10 zile de la tratamentul cu zinnat ...
Ce parere aveti???


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Sau hai la mine ca eu am doar 89.5/consultatie iar daca vii de doua ori a treia e gratis.

Scuze nu m-am putut abtine. ..





Marius, ce rost are ? eu i-am recomandat sa mearga la un medic care nu greseste diagnosticul ... dupa cum se vede dupa 4 zile de discutii, Ioana e in acelasi punct ca la inceput "incotro s-o iau ?"




http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Buna ziua ...sa va mai zic cum am mai evoluat ...
Am terminat tot borcanal de zinnat cred ca vreo 6 zile m-a tinut si sa nu fie de deochi a inceput sa manince mai binisor ..Acum mai am si 2 zile de furazolidon si om mai vedea...
Osa fac si testele acelea si sa vedem cum iese
M-am interesat de pediatri in Gl sa stiti ca nici aici nu e nici unul renumit si bun.
Am sa incerc acum cit e frig afara sa ii dau tantum verdec cind ies afara cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana2004

Fetelor sa incep cu inceputul....
de prin primavara a facut amigdalite si a facut injectabil 6 zile cu genta si cu ampi....apoi si a revenit ,la o luna iar amigda....iar sirop 5 zile asta la alt medic pediatru....Apoi pe la inceputul lunii iulie am fost la exudat si antibiograma a iesit ca la aceste substante la care acest microb moare.(cele ce se gasesc in medicatia care am dat-o...genta cefaclor etc..).Pe 15 iulie iar febra 39,iar acelasi dr cu tratament cu genta si fortum injectabile.La aceste puseu de febra am stat 3 zile acasa si l-am tinut in anti termice si tot degeaba..Acu pe 25 aug iar febra tot 2 zile stat acasa dupa care merg la primul dr (ca cel de-al doilea e in concediu)-amigdalita si i-a dat 3 zile genta cu ampi in branula si 3 zile sirop
...A vz dra .si a zis sa ii pun compresa cu cloramina la acel flegmon..

Ma apuca ameteala . Ti-a fost testat macar o data nivelul de gentamicina in toate tratamentele astea? Noi testam zilnic nivelul de gentamicina din sange pentru ca doza sa poata fi ajustata corespunzator pentru fiecare zi. Gentamicina este foarte toxica nu poti sa o dai fara sa testezi nivelul din sange zilnic.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

temperatura 38 nu e de dat nici antitermice, dar gentamicina si ampicilina???

si ii da antibiotic numai pt temperatura ridicata? adica... are 38... pac antibiotic???

schimba medicul. iti tb unul normal...

sunt zapacita, nu inteleg ce si cum si unde si cel mai important... DE CE???

de ce 3 zile de anitbiotic? nu face decat sa creasca rezistenta "inamicului"...

offf, puiul mic... multa sanatate !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !


oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S


www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sincer, nici eu nu inteleg nimic!
in primul rand, temperatura masurata rectal este cu 0.5 unitati mai mare decat cea "reala". adica 38 luat rectal este de fapt 37.5, ceea ce nu este febra! antitermice se recomanda abia de la 38.5 in sus, iar antibiotice date de-a valma si fara logica, nu fac decat rau. in primul rand ii faci praf flora intestinala, care este responsabila de mentinerea sistemului imunitar la parametrii optimi, ii pot cauza lipsa poftei de mancare, greata, diaree si poate face chiar o colita psedomembranoasa de la ele, ii pot cauza alergii si rezistente la antibiotice. ce te vei face cand va fi atacat cu adevarat de o bacterie?? ce ii vei da, ce antibiotic a fost "ratat"???
pe langa exsudat se fac si teste de sange, care sa ateste modifcari specifice bateriozelor (leucocite, neutrofile, proteina C serica), teste de urina (pt a elimina suspiciunea de infectie urinara), teste de materii fecale...nu zdrang zbang antibiotic!
plus, daca e de natura virala, ii poti da si mama si tata antibioticului, ca degeaba! ba chiar sunt viroze pe care le poti agrava daca dai antibiotic. de exemplu o mononucleoza. risti sa-i plesneasca ficatul in el.
Bioticsul in cazul asta, de suprabombardare cu antibiotice, e cam frectie la picior de lemn. aici ar fi mai bine venita o combinatie de Ecoflorina si Enterol (sunt absolut naturale si nu au efecte nocive), un imunostimulator natural (septilin, exista varianta sirop pt bebelusi sau daca ai de unde fa rost de INFLUDO, e un antiviral excelent). anti stafilococ este un remediu homeopat, o sa caut denumirea sa ti-o dau, la fel sunt si alte remedii homeopate antibacteriene.
Pana una alta, e trist ca a fost asa bombardat cu antibiotice dure, in special gentamicina aia, care poate fi extrem de toxica si periculoasa. face ficatul praf si poate duce la surzenie.
da-mi te rog un pm sa-ti dau adresa de mail a homeopatului meu, este specialist ORL si in primul rand este OM si te va ajuta pe mail gratuit, doar ca va dura cateva zile pana va raspunde, caci este foarte ocupat. ideea e ca nu ai ce pierde, din contra. poati sa-l rogi sa-ti recomande si un medic in orasul tau sau in zona, in general ei se cam cunosc intre ei.


mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Neata all..
Vai Ariel abia acum am vz raspunsul tau fiindca nu am mai intrat sa citesc si stii de ce ?? Stefan al meu a incaput sa manice bine si cred ca a mai luat in greutate deoarece l-am cintarit pe un cintar de persoane si era si imbracat usurel si acul s-a dus spre 9 kg ..
El avea 8,300 kg in acea perioada..
Ultimul tratament care l-a avut a fost Zinnat de 125 mg care i l-a mdat cam 6 zile ..
Acum maninca mititelul de la toti care ii vede mincind
Trebuie sa ajung la dr sa ii spun lucrul asta si sa vad ce urmeaza sa ii mai dea..
Arile acum iti dau un pm. sa imi trimiti acel nume de dr...
Va pup pe toti si pe toate.....


Mergi la inceput