King of Pop (12) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 6
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl anka pentru tine http://www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E ai uitat de pactul nostru He is a special part of me ! |
Nu am uitat
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anka77
Nu am uitat |
mai anka da stii ce nu-nteleg ioce cautam noi aici? ia te rog frumos incolonarea si la coltul nostru
He is a special part of me !
anka77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mj_girl
mai anka da stii ce nu-nteleg ioce cautam noi aici? ia te rog frumos incolonarea si la coltul nostru He is a special part of me ! |
Sa traiti !!!!!!!
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
citat din mesajul lui anka77 Sa traiti !!!!!!! |
ai vrut goldie, ai goldie, rog celelalte dirty diane declarate sa ne urmeze
He is a special part of me !
purple_blue spune:
Acum, cu suparare sau fara...eu nu va inteleg.
Cum poate fi imprastiat un forum bine organizat?
"Melodia zilei", normal ca nu are legatura cu "Mostenirea lui MJ", la fel cum "Cartile.." nu au legatura cu "Breaking news".
Na, eu am pus subiectul "Making of..". Am tacut si am facut. Mie mi s-a parut important si interesant sa il vezi in timpul filmarilor, mai ales cand le explica celorlalti ce vrea sa transmita sau se distreaza la filmari.
Mi se pare important si sa afli ultimele stiri; daca sunt puse acolo inseamna ca merita.
Tot asa "goldie pants" nu au legatura cu , "Caritatea". Mie mi se pare mult mai usor de urmarit asa. In acelasi timp mi se pare lipsa de respect fata de el amestecarea tuturor subiectelor. Sunt zuzu poate cu asta, dar cred ca ne-am adunat aici pt ceva, de fapt cineva foarte important. Si in spiritul lui, ar trebui sa fim mai intelegatoare si mai iubitoare. Si tot pentru el ar trebui sa muncim ca si pana acum sa facem cunoscuta si altora care poate intra intamplator aici, toata existenta lui. Credeti ca cineva nou are timp sau rabdare sa citeasca cele 120 de pagini de la capitolul 1?
Chiar si noi, daca mai vrem sa vedem ceva din urma, oare cum gasim?
Cat despre faptul ca inevitabil scrii la un subiect despre altceva, nu mi se pare normal. Daca vrei, poti. Suntem aici cu diferite personalitati, dar asta nu inseamna ca nu putem, daca vrem, sa fim macar aici mai bune, sau mai intelegatoare.
Ar trebui sa profitam de faptul ca ni s-a facut sub-forum, tocmai asa pot si altii sa citeasca mai usor.
Si nu cred ca e frumos sa ne contrazicem chiar azi.
R.I.P.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
motanik spune:
Purple, eu credeam ca Dana a pus Making of, ea credea ca eu
Am tot vrut sa intreb cine, acum ca ai zis: multumesc, a fost o idee f faina, mie una imi plac clipurile din timpul facerii mai mult decat clipul in sine.
Asa ca
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
purple_blue spune:
citat din mesajul lui motanik Purple, eu credeam ca Dana a pus Making of, ea credea ca eu Am tot vrut sa intreb cine, acum ca ai zis: multumesc, a fost o idee f faina, mie una imi plac clipurile din timpul facerii mai mult decat clipul in sine. Asa ca |
si mie imi plac. acolo vezi profesionalismul, talentul, daruirea..ca in videoclip, dupa montaj, poate sa ma scoata si pe mine Naoama
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
Alexia27 spune:
Fetelor, am urcat pe mailul comun Dancing the Dream in format pdf. Care crea sa-l puna pe blog, ca eu nu stiu cum.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
motanik spune:
Alexia, am deschis pdf dar e in engleza ce ai pus tu.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Alexia27 spune:
Pai credeam ca e evident Exista traducerea in romana?
Eu credeam ca fetele care vor sa o transcrie, o transcriu asa, in engleza si voiam sa le scutes de efort. Eu una nu m-as baga la tradus poezii...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson