King of Pop (12) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 15
motanik spune:
Fetelor, e si munca voastra asa ca nu merit toate laudele. si pt voi toate!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
ade_ spune:
Imi pare rau ca nu am mai scris de cateva zile dar am fost foarte ocupata cu asociatia.Am votat si eu pentru Nobel.Cred ca merita pe deplin.Milioane de copii au pierdut odata cu plecarea lui printre ingeri,un ajutor sustinut si un suflet de aur care plangea alaturi de ei.
Cred ca Michael ar merita mult mai mult decat un premiu pentru pace.
Cred ca ar trebui sa ca o stea de pe cer sa ii poarte numele,iar ziua mortii lui sa fie decretata "zi de doliu international".
Nu credeti ?
Cu drag,Ade
oana_n spune:
motanik mai este ceva de transcris?
motanik spune:
Oana, nu am apucat sa mai pozez ca azi nu am prea fost prin preajma. dau de stire in noaptea asta, ca de obicei, bufnita
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
josefine spune:
Ati vazut flashmob-ul?
http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
www.razvanphotography.com
iliuta spune:
Ce ne-am face noi una fara alta ??V-am pupat.Merci de incurajari.La party nu stau pentru ca ma duc la somnic.
Michael...'night!!
bulinuta27 spune:
fetele am avut un soc cand am intrat....incerc sa ma acomodez
pe 29 am jelit in durm spre grecia de a zis soata ca el nu mai pleaca nicaieri cu mine si am asculatat normal numai MJ pana la disperarea unora...
revin...incerc sa citesc cate ceva in hatisul pe care l-am gasit...in sesnu bun hatisu'
pup toate fetele...si acu incerc sa ii gasesc omului pantalonii.sa vaz pe unde e
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
rall spune:
Foarte dulce filmuletul, astrojunkie. E una dintre partile lui cele mai frumoase... PUTEREA de a fi umil...