King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

Am sa las aici varianta oficiala a clipului de la flash-moburile din Bucuresti. Am vazut ca ati pus ceva la news, dar acum se discuta altceva acolo. Daca nu e locul aici, va rog mutati voi. Multumesc.

http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mjromania.ro%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ff%3D15%26t%3D255%26start%3D180&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Birth, avem subiect pt linkuri utile, de altfel am si pus unul acolo, cred ca tot de la tine era.

Medy, astia nu stiu ce sa mai scaota, deh daca vinde orice are MJ pe el.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

wow!ce-ati facut fetelor aici,Michael Jackson "party"?
Ditamai subforumul cu MJ Bravo!Felicitari pt. munca depusa!
Banuiesc ca pina la anul pe vremea asta termin si eu de citit tot ce ati postat pe aici!Tare harnicute mai sunteti.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Hai ca mi-era dor de tine Hanne, unde esti tu sa ne batem la cap una pe alta? Hai ca avem cartile lui, cartile despre, discografie cu linkuri cu tot catre melodii, goldie pants pt cand ti-e barbatul plecat in delegatie , anunturi, making of-uri, he he, doua nopti daca nu dormi ne prinzi din urma!
Te pup, ma bucur sa te vad, sper ca esti bine.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

andra,nebunatico m-ai facut sa rid!
Si eu ma bucur sa te citesc,mai ales cu un mesaj asa special dedicat lui "je"
Auzi la ele,goldie pants pt. cind nu-i berbatu` acasa
N-am mai intrat de ceva vreme ,doar o data pe saptamana.M-a prins febra cititului (mi-am adus aminte de tinerete) .
Nu cred ca o sa citesc curind pt. ca suntem in post si serile si noptile sunt foarte ocupate.Poate dupa post recuperez dar la viteza cu care prestati ,cum am zis,imi acord termen un an.
Voi ce faceti?Cum e printesa,cum e acasa?
Va pup si o sa citesc asa babeste,catinel,catinel.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Asa e, post usor si luminat!
Te asteptam cand ai timp, e locul pastrat pt tine aici, inclusiv la coada la goldie pants, am pus eu o piatra si pt tine, ca m-am luat dupa Oana
E bine acasa dar mai avem cateva zile si gata, pe 16 ne intoarcem la barbat ca si asa e terminat, cica numara orele ca nu mai poate de dorul nostru. Mai greu o sa fie de ai mei ca acum s-au obisnuit iar cu asta mica acasa si prevad boceala generala la aeroport cand plecam. Dar ce naiba sa facem...ca acasa nu e de stat, toata lumea se vaita ca nu e de munca, toti tin cu dintii de joburi.. Cand or veni si vremurile alea bune pe care le tot asteptam?

Ale tale? Tot cuminti de rastoarna casa?
Pupiciosi de la noi!

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Ma scuzati, dar acum am aparut din nou si nu inteleg care parte pt transcris nu e luata. Vreau si eu

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after

Mergi la inceput

Purple, pt partile dintre 50 si 99 nu s-a anuntat nimeni.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am primit Bal a Versailles - parfumul favorit al lui Michael Mi se pare cel mai... personal, apropiat lucru pe care l-am avut vreodata, legat de el.

Este un parfum pentru femei, dar miroase... barbatesc, a colonie - cel putin la inceput. Dupa cateva ore devine ceva... cald si intim, ceva parca de purtat intr-o casa mare, in singuratate, primavara sau toamna. Probabil sunt influentata si de imaginea lui...

Parfumul nu as putea spune ca mi se potriveste, dar daca l-as fi imbratisat si ar fi mirosit asa, puternic... cred ca dadeam in boala vacii nebune

Mergi la inceput