Ajutor pentru copii nimanui !!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Acest articol, a aparut in ziarul "Sansa Buzoiana" de azi si reflecta situatia pe care v-am prezentat-o si eu:
"Spitalul Judetean, somat de furnizori

Spitalul Judetean continua sa; fie actionat īn judecata; din cauza restantelor catre furnizorii de medicamente, materiale sanitare si utilitati.Unitatea medicala reuseste cu greu sa-si achite datoriile, mai ales ca unele dateaza din 2006, motiv pentru care furnizorii au dat spitalul īn judecata. Īn ceea ce priveste achizitionarea de medicamente si materiale sanitare, spitalul are datorii care nu au mai fost achitate īnca din luna martie a anului 2007. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Aici se pot viziona poze din Sectia Pediatrie I a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

http://citadelaalbastra.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Acum cand Fan Club DC Michael Jackson sprijina acest proiect,realizarea lui este mai aproape ca niciodata.Sunt mandra ca sunt membru al acestui forum unde am gasit atat de multi oameni sufletisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ade_, referitor la hainute, ti-am raspuns la subiectul "Pentru copii". Sa-mi spui daca ai si fetite, si baietei "in grija".

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!


Lucrusoare de daruit





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Draga Selene.Copiii "nostri" sunt si fetite si baietei si au varste cuprinse intre 0 si 2 ani .Iti multumim pentru orice ne poti trimite.Noi donam hainutele sectiei de copii fiindca nu au deloc cu ce sa ii imbrace.Cand gasim copii in sectie despre care aflam ca au parinti saraci ii lasam sa plece acasa cu cateva hainute.Le dau si asistentele o cutie de lapte,un biberon,ca sa aiba pentru acasa.Speram sa crestem mari ( noi asociatia) si sa putem sa ii ajutam si acasa,nu numai in spital.Prin bunavointa oamenilor inimosi vom reusi acest lucru.
Daca gasesti si paturele ar pride foarte bine fiindca afara s-a facut cam frig,dar in spital nu au dat inca drumul la caldura.
Daca ai timp citeste prima pagina a acestui topic.Poti sa vezi si poze din spital.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

In data de 01.10.2009,am primit de la o mamica sufletista urmatoarele: 500 seringi 5 ml , 500 seringi 10 ml , 100 branule 22G albastre , 220 fiole gentamicina injectabila , 1 termometru , 1 biberon , 11 paturi , 1 prosop pentru baie si hainute pentru sugari de la nrl
In data de 02.10.2009 am primit de la o alta mamica o multime de hainute pentru sugari.Pe cele pentru interior le-am donat impreuna cu medicamentele de la prima mamica , la spital.Hainutele pentru exterior le-am donat unei mamici de gemeni care era internata cu ambii copii,unul dintre ei fiind la Terapie Intensiva ( cu probleme grave).
Tot pe 01 oct am primit suma de 1000 lei donata de un suflet mare din Bucuresti in contul asociatiei.
Mii de multumiri.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Cea mai mare urgenta acum o reprezinta sursele pentru incalzirea saloanelor.Sectia are 1 buc calorifer electric cu care incalzeste 10 saloane cu cate 2 camere fiecare.Desi afara este destul de rece noaptea,inca nu a fost pornita caldura in spital si este destul de frig pentru micutii pacienti.Daca ne poate ajuta cineva cu orice fel de sursa pentru incalzit ( numai sa functioneze cu alimentare electrica) : radiatoare,calorifere,convertoare,etc. ar fi mana cereasca pentru sectie.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Am primit aprobare de la Primaria Buzau .Putem instala o urna pentru donatii in caseria Directiei Taxe si Impozite din cadrul Primariei Buzau din 15.10.2009 timp de 6 luni.
Am primit azi raspuns si de la Winmarkt SA si ne lasa sa tinem urna din magazinul din Buzau in continuare,pana la 01.01.2010 si au promis ca se uita pe lista magazinelor lor ca sa vada daca ne mai lasa sa amplasam undeva(eu sper ca da).
Si am nevoie de niste sfaturi:
Am luat in administrare spatiul de joaca din Victoria Shoppig Mall din Rm.Sarat.Firma care are in proprietate magazinul ne-a dat jucariile(topogan cu bile,o casuta,mese,scaune,mocheta,etc).Parintii mei platesc utilitatile (120 euro/luna + TVA).Pentru spatiu nu platim chirie magazinului cu conditia sa avem om care sa se ocupe de spatiu si sa organizam minim 4 evenimente /luna.
Speram sa facem din acest loc de joaca un loc de unde sa facem si mai cunoscut proiectul nostru si sa strangem fonduri si donatii.
Pe data de 15 oct. trebuie sa deschidem locul de joaca.Am nevoie de idei de concursuri si alte activitati pentru copii mici.
Oare daca organizam vizionari de filme pentru copii o sa fie interesati cei mici?Dar de pictat pe fata?
Ajutati-ma cu idei,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiumamii spune:

e pacat , nu au nici o vina ca s-au nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Draga Puiumamii ( nu stiu care nume il pot folosi).Indata ce am facut cunoscuta aceasta situatie aici,pe acest forum,am primit imediat sprijin ,incurajari si vorbe bune.Am primit si ajutor material,care a fost benefic pentru micutii pacienti.Inainte sa scriu pe acest forum aveam impresia ca ma bat cu morile de vant si realizarea a ceea ce ne-am propus parea aproape imposibil de realizat.Incurajarile pe care le-am primit aici parca mi-au dat aripi si totul a inceput sa mearga mai usor.Conteaza foarte mult faptul ca aici pot discuta deschis ,fara sa fiu judecata; ca pot cere sfaturi si mi se dau; ca ma pot plange si sunt ascultata;ca cei care au citit aceasta poveste au spus-o mai departe si mana de la mana a inceput sa se vada o schimbare in aceasta sectie.
Sunt sigura ca, avand langa mine atatia oameni cu suflet mare ,impreuna,vom face ca visul nostru(care a devenit visul multor mamici) de a renova aceste saloane pentru ca micutii pacienti sa se bucure macar de conditii umane de tratament,se va materializa in curand.
Pe langa fondurile care se doneaza pentru acest proiect,toate donatiile materiale ( haine,materiale medicale,etc) contribuie la randul lor la imbunatatirea situatiei copiilor internati acolo.
Si de aceea te rog,daca ai fost impresionata de situatia celor mici si nevinovati,sa faci strigatul lor auzit mai departe si poate vom reusi sa adunam cat mai curand suma necesara renovarii primului salon si iti multumesc ca ti-ai deschis aici sufletul tau bun si sensibil.
Cu drag,Ade

Mergi la inceput