Regasiri (36)

Regasiri (36) | Autor: angi_m

Link direct la acest mesaj


(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31)(32) (33) (34) (35)




"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut,

Angi - citii cearceaful - mama mama ce-ati mai tras - dar zau ca nu sunteti normali ca v-ati intors la mare - al meu sigur nu mai facea cale intoarsa.
bine ca e fata bine si ca a avut parte de mare anul asta.

Dbunny - despre cine vb? De daianara? sau? dar ea de ce nu mai intra pe aici?

Carla - LMA! cu intarziere pentru Ale.

Roana sa va fie de bine concediul. bine ca ai mai trecut sa ne vezi.

pupam toti bolnaviorii sa se faca bine.

noi bine - ei dorm si eu pierd vremea pe net.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Am uitat sa va spun: de dimineata tunsei copilul
Am pieptenat-o, apoi a stat cu capul in jos, am strans parul intr-o mana si am taiat cu foarfeca varfurile la acelasi nivel. Rezultatul: parul are aspect de filat. Iulia a fost foarte cooperanta. Poze n-am (inca).

Mirona, acum vazui si eu pozele de la botez. Foarte cuminte a fost Raul.... si Karina. Sa iti traiasca comorile


"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

merci Angy - la fel.

fetele - v-am trimis pe mail-ul regasitelor 10 fishe pe care le-am lucrat eu cu Karina (fishe ca de gradi - pentru 2-3-4 ani). daca intereseaza vre-un cupil, vre-o mamica ... luati de acolo.

pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Carla , La multi ani ptr Alexandra, sincera sa fiu eu am vazut mesajul Dastefei, dar nu stiam cu ce ocazie spune ea LMA,am citit de 2 ori ca sa pricep cui se adreseaza, asa ca am preferat sa tac

Dastefa, deci esti pe faza, bravo tie! Burtica ce-ti mai face, cand mai mergi la eco?

Am reusit sa ne hotaram intr-un final, vom merge www.ebran.ro/index.php?displayclient=147#" target="_blank">aici, ne-am hotarat si dezhotarat in nu stiu cate locuri, nu prea sunt incantata prea tare ca e vorba de zona Bran, ca am mai fost, as fi vrut sa mergem undeva unde n-am mai fost de mult, dar ...ma rog, o luam si pe mama cu noi, si vrand- nevrand...o luam si pe matusi-mea, sora mamei, s-a invitat singura, m-a cam enervat, e si nasa mea de botez, dar e cam cicalitoare si ptr ea am mai luat o masina de la firma la care a lucrat Marius, adica platim benzina+ motorina, pana la Bran sunt vreo 200 km dus- intors, daca mergeam mai departe...ori mergeam super inghesuiti ori ne rupea benzina + motorina. Asta e, vom vedea noi, stam pana duminica ( dar voi intra si pe forum, nu scapati de mine) Am ceva emotii ca eu n-am mai condus pe distante mari de mult, de pana s-o am pe Oana, si tin minte ca sunt si ceva serpentine , si alea nu-mi plac deloc, dar ma descurc eu, ce naiba, am permis de 15 ani.

Angi, multumesc ptr idee, dar ramane pe anul viitor.
Pana la urma injectia aia a facut minuni Iuliei? I-ai mai facut pana acum?

Mirona, spuneai ca Dani nu s-ar mai fi intors in Costinesti, dar una e Craiova si alta e Timisoara Acum unde sunteti, in Timisoara?

Dbunny, cine-i insarcinata, hai spune ca ma chinuie curiozitatea. E vorba de Dolores? Sau Dayanara? Sau Kokorina? Oricare este, sarcina usoara si bb sanatos ii doresc si sa ne spuna, ca ...of, curiozitatea asta...e si ea o boala

Cu Dodo ce mai este, de ce nu mai scrie?
Dolores ne-a uitat de tot, Kokorina...la fel, Dayanara a fost in tara si dupa aceea n-a mai scris nimic...ce faceti, dispareti asa, cate una, cate una? N-am mai avut timp sa trag cu ochiul si la fulguleti, stiati ca a nascut Raluca? Si acolo sunt multe fete noi, sunt altele vechi care n-au mai scris...sau n-am vazut eu?

Dbunnyyyyyyyyyy, cumva e vorba de Aelita?

Ma duc sa fac bagajul.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Roxana, i s-a mai facut Iuliei dexametazona cand a fost in spital cu laringita.

M-am invrednicit si am pus poze de la mare.


"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

angi da hatarati ati fost de ati mai facut odata drumul spre mare.Cat despre poze -mi-au adus aminte de concediul de anul trecut de la Costinesti- care pt mine a fost unul reusit (evident facand abstractie de mizerie).Iar tu mami ai o talie de domnisoara
cat despre racelile Iuliei-de ce apar totusi asa multe in ultima vreme parca pana acum vreo jumatate de an nu prea ati avut de-a face cu asa ceva sau cel putin nu asa des
si cum de ai tuns-o pe Iulia?astept pozeeee

miro multumim de fise,eu am descarcat sa listez cateva,sa vad cat o captiveaza pe Daria

eu merg la eco lunea viitoare cand am programare la medicul cel nou.Sper sa fie bine.Voi avea deja 6 saptamani de la ultima eco si abia astept sa-l vad pe bb.Plus ca probabil vom afla si culoarea caruciorului

dbuny si mie mi-ai starnit curiozitatea.dar oricine ar fi dintre cele pe care le banuim noi sa fie intr-un ceas bun

roxanaiesire placuta la munte.sa aveti vreme buna si sa vii cu bateriile incarcate

Mihaela 19+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
copiii dorm - asa ca eu - pe net!

Angy - am vazut pozele - super faine. filmele nu am reusit - pentru ca nu dau acum drumul la boxe - poate dupa ce se trezesc copiii.
oricum - mi-e ciuda ca m-am uitat la ele - arati de milioane si mi-e o ciuda pe talia ta .... eu tot butoias exploziv am ramas. Nu stiu cand oi avea si eu taria sa ma apuc de ceva exercitii? si am o durere de spate imensa - daca stau 5 minute aplecata - abia mai pot sa ma indrept - si grasunul meu de aproape 8 kile contribuie vizibil la durerea mea de spate. Abia astept sa se apuce de tarat prin casa - sa mai scap si eu de carat in brate - sau sa se apuce de mers ... of doamne cat mai am de asteptat.
Io si fii-mea - numai ea ma intreaba zilnic cand o sa se poata juca si Raul - cand o sa pot sa-l pun jos sa mearga si sa alerge dupa el.

fetelor, vreau sa va pove ceva - acum o pot face la rece - ca e deja trecuta faza - dar ieri mi-a cam pierit nitel graiul.

ieri am iesit ca de obicei in parc - dupa 6, cand vine tati de la lucru si copiii sunt deja mancati.
In parc prietenii nostri cu fetitele lor - Ami si Oana. Fetele mari se apuca de jucat, noi mamicile ne punem pe trociuit si taticii supravegheau fetele. Apare si o alta fetita, Bianca, cu mamica ei.
De obicei in jocul copiilor cand intervine un al treilea copil ... unul e deja in plus. Asa ca au inceput cearta - una voia gentuta pe care o avea Bianca, una voia papusa Karinei, una tragea de o hainuta - alta voia pe topogan - un delir - ce mai. Intr-una eram careva cu gura pe ele - las-o si pe ea ca sunteti prietene, da-i si ei putin papusa etc si etc.
Ami acaparase deja de mult rucsacelul Biancai si normal ca-l voia si Karina. Cu indelungi chinuri i l-a dat, nu voia sa se desparta de el, ba plangea, bavoia sa-i arate ea cum sa si-l puna, ba iar tragea de el ca-i al ei ... etc.
Intr-un final i-l da. Asta mica ... cand s-a vazut cu el in spinare dai si fugi - numai sa scape din raza vizuala a celorlalte fete. Astea dupa ea si o trageau care incotro si normal ca a mea s-a pornit pe un urlat - nevoie mare.
Am confiscat rucsacul pe motiv ca nu se inteleg, nu stiu sa si-l imparta intre ele - nu-l mai primeste niciuna.
Bun. Au ramas in vizor papuselele Karinei cu hainutele, un mic carnetel si ursuletul de plus al lui Ami. Si-au impartit ele ce aveau si dai si joaca.
La fel - cand s-a vazut Karina cu carnetelul Biancai in mana, pe care pana atunci il avuse alta ... a luat-o la goana. Noi am vazut luand-o la goana spre dreapta noastra (inspre fantana arteziana a parcului). Dupa fantana se continua parcul.
Nimeni nu a observat ca de fapt ea disparuse.
La un moment dat ma ridic de pe banca si intreb unde-i Karina.
Nimeni nu o vedea, celelalte fetite se jucau in fata noastra - Karina nu era cu ele.

nu va pot explica cum m-a sagetat inima. pur si simplu au inceput sa mi se desfasoare prin fata ochilor mii de povesti horor auzite si vazute pa TV cu copii disparuti.

am inceput s-o strig, nimic. In dreapta - nimic, in stanga nimic. M lasat carucioarele in seama unei alte mamici de pe acea banca si ne-am despartit - care incotro s-o cautam si o strigam cu totii.
Dintre toti - taman eu am lua-oin directia spre dreapta unde o vazusem ultima data - si tocmai asta era directia gresita. Alergand am inconjurat fantana arteziana strigand ca o nebuna dupa fata, dorind ca la fiecare pas pe care-l faceam sa o vad deja, ba plangand dupa noi, ba stand si jucandu-se, ba oricum - numai s-o revad, s-o pot lua din nou in brate.
Aproape terminasem de inconjurat fantana cand vad din directia bancii noastre cum Laura imi facea semne disperate sa maintorc ca au gasit-o. Soarele imi batea in ochi si nu o puteam vedea inca pe Kara - dar increzatoare in semnele Laurei fug spre banca si o vad langa Dani - care o mustruluia deja.

inutil sa va spun ce usurare am simtit vazand-o. tremurand toata am luat-o in brate, i-am ars una si peste fund si i-am racnit sa nu mai faca niciodata asa ceva, sa nu mai plece de langa noi fara sa spuna unde merge s-o putem urmarii cu privirea, daca era un hot si o lua? Ce se facea fara noi, ce faceam noi fara ea? Nu ar fi plans dupa noi? Eu as fi plans dupa tine.etc si etc.
Am pedepsit-o cu "10 minute" ope o bordura. Pun inghilimele - pt ca numarul minutelor nu este niciodata cel stabilit -nu stiu daca sta acolo macar un minut - dupa catevasecunde ii spun mai ai x minute de stat - apoi x minute si apoi gata pedeapsa. Stii de ce ai fost pedepsita? SI promiti ca nu mai faci? etc si apoi urmeaza sa ne impacam si sa ne imbratisam.

ma rog - ca o paranteza - prietena mea mi-a spus ca am avut o mare stapanire de sine - ca ea s-ar fi comportat altfel - de par ar fi dus-o direct acasa si nu mai iesea in ziua respectiva afara.

credeti-ma ca am avut aceeasi reactia la inceputul intamplarii - chiar am si spus - mama ce si-o ia astazi .... dar pe parcurs ... cum treceau clipele, nu stiu exact cat timp a trecut - gandesti altfel - parca iti ia DD un an din viata in acele momente.

no - scuzati cearceaful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
miro[/red] multumim de fise,eu am descarcat sa listez cateva,sa vad cat o captiveaza pe Daria


cu multa placere.
noi mai facem si de pe net - ce gasec eu mai usoare si adaptate varstei ei - de exemplu cele mai usoare de aici si de aici

La cele cu mamica si puiul ei deja e experta si-mi place enorm cando vad ce linie ferma duce de la mama la pui.
cele cu nu apartine - nu intelege ea intotdeauna de ce sa coloreze pe ala si nu pe celalalt - dar progresam. o Pun sa coloreze pe cel in plus - pentru ca ei ii este inca grea faza cu incercuitul.

Azi, de exemplu, avea 3 banane si un mar si greu a inteles de ce marul e in plus si nu una din banane si explicatia pe care mi-a dat-o a fost pentru ca maimuta nu manca mere - ci banane.

deci - te pui cu conexiunile din capul lor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

inca una si v-ati scapat de mine pentru ziua de azi.

voiam sa impartasesc cu voi ceva - noi mai nou asta ascultam zilnic - asa ca poate gasiti si voi ceva ce sa va placa.
dati o cautare pe youTobe dupa Nursery Rhymes

v-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

miro tu la cat timp ai inceput sa iei banii pt CIC?am auzit ceva povesti cum ca ar intarzia si 8???!!! luni.Eu sper ca e doar o situatie izolata

Mihaela 19+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput