Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 22
lisa-marie spune:
Se pare ca Jermaine nu e singurul care vrea sa-si relanseze cariera in muzica pe seama lui MJ......si La Toya are aceleasi intentii...
http://www.popeater.com/2009/09/01/la-toya-jackson-home-music-video-tribute-to-michael-jackson/
Alexia27 spune:
Of, Dana, daca l-as simti sincer in organizarea tributului, zau ca as fi prima care l-as aplauda. Dar nu pot, nu cred ca nu are un scop personal in asta
Doamne,daca intr-adevar fac treaba asta cu holograma ar fi bine sa aiba niste salvari pregatite...o sa fie un tzunami de emotii...daca la concertele lui erau atatea cazuri de lesin,daramite acum cand tu il stii ...departe...si il vezi in fata ta pe scena, desi stii ca nu e acolo...off,greu de scris, cum o fi de trait asta?
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
motanik spune:
Wow, deci holograma reporterei arata ca o holograma dar in cazul lui Elvis poti sa juri ca e acolo, pe scena, el insusi!!!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
Cred ca era intr-adevar o idee mult mai buna daca nu il " bruia", creatura aia de Jermaine.
Wow, cum ar fi fost sa cante Man in the mirror sau Will you be there , Doamneeeee vorba ta Alexia, am senzatia ca va fi un du-te - vino cu ambulantele la castel sa " resusciteze' fani socati.
Cat despre LaToya scuzati ....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
purple_blue spune:
nu cred ca as putea participa la asa ceva. Adica, nu am avut onoarea sa particip la un concert..si sa il vad pe Jermaine bataindu-se pe langa holograma..un fel de "vedeti-ma, eu sunt alive and kicking" ...nuuuuuuuu
si fara Jermaine, ar fi prea mult pt. mine.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
cory_box spune:
mie chestia cu holograma imi suna made by Michael Jackson 100% (nu e ideea de ultima ora a J5, vreunui producer&co, cum probabil sustin astia).de ce ? pentru ca lui Michael ii placea sa foloseasca cele mai noi descoperiri pt.showul sau (vezi costum de zbor, etc.).ok, holograma nu e new discovery, dar nici ceva usual, care vezi pe toate drumurile.incep sa cred ca nu avea de gind sa faca nici un show live.sa nu mai adaugam si filmul This is it...
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
astrojunkie spune:
Da, e proiectul la care lucra Michael pentru concertul lui, Dome project sau asa ceva, imi scapa numele si nici timp nu am sa caut, ca-s pe fuga rau, va
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui astrojunkie Da, e proiectul la care lucra Michael pentru concertul lui, Dome project sau asa ceva, imi scapa numele si nici timp nu am sa caut, ca-s pe fuga rau, va |
bineinteles ca de Dome Project e vorba, insa eu am vrut sa zic ca premeditase sa faca numai acest show high tech 3D si atit.
OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson
nelia spune:
N-am citit tot, dar am ajuns la holograma lui Elvis... eu am plins, nu-mi vine sa cred, e prima data cind vad asa ceva, e atit de reusita, incit pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca nu e adevarata persoana de pe scena. Doamne-dumnezeule, da' noi traim ceea ce vedeam prin filmele SF din anii '80!
Ma gindeam acum, ce-ar fi daca in loc de holograma ar fi chiar MJ pe scena. Cine sa-si dea seama, in afara de organizatori!?! Nu ma bagati in seama, sint socata de aparitia lui Elvis si bat cimpii!
nelia spune:
Hi-hi-hi! Am citit pina la capat si vad ca nu sint singura , Alexia e cu un pas inaintea mea. Am la ce ma gindi acum, la holograme... mi se bitziie niste idei prin cap, ca daca vi le spun pe toate, mi-e teama ca-mi puneti dunga galbena si ma raportati la moderatori sau chiar la Mirela sau Admin...