Breaking News MJ

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Motanik, pentru ca numai mort putea sa puna ordine in viata, vrem sau nu sa recunoastem, mort valoreaza infinit mai mult decit viu. Eu nu neg faptul ca ar putea sa fie si viu si totul sa fie un joc de culise, dar chiar si mort daca este, tot un joc de culise este. Cineva trage sforile, daca nu e mort atunci e el cel care o face (ia uitati-va voi la ceremonialul din iulie ce imagine este pe ecran, la minutul 0.07!), daca e mort, atunci e altcineva... un interes exista. Nu ar pierde nimeni atita timp si atitia bani daca nu ar fi o miza in joc. Parerea mea!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pardon, v-am dat minutul, dar nu si linkul: http://www.youtube.com/watch?v=IkdNHNklSjQ&translated=1

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Nelia, dar asta ai vazut-o? http://www.etonline.com/news/2009/09/78321/index.html
din toate pozele pamantului , cum bai nene acceasi fotografie?

-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Ia uitati ce daclara dragutul de Randy Jackson. Imi vine sa .http://www.tmz.com/2009/09/04/randy-jackson-dont-air-footage-of-mjs-funeral/
Din partea mea domnule, ia de aici .
Daca vroiati sa fie "private", nu anuntati media....dar cum va place spectacolul....

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mai fetelor iar imi bagati idei in cap.. cu poza ia.. si eu ca si Motanik, azi e laie, maine e balaie.. offf...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nelia ai si tu dreptate.
Dar e ceva ce nu iese la socoteala.
Michael nu avea de unde sa stie ce nebunie va isca, nu cred ca isi imagina cat va fi afectata lumea sau ca va castiga noi fani si nici nu spera la vanzarile de dupa disparitia sa.
Sau crezi ca se astepta sa se intample ce s-a intamplat?
Avand in vedere ca singurul indiciu pt asemenea nebunie era vanzarea record a biletelor la concert.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Mai vreti una? , ok va mai dau. Una din fotografiile (tablourile), de ieri de la Forest Lawn, cele 2 mari din fata esta asta
http://img.photobucket.com/albums/v328/fcfbec/liberian-girl.jpg De unde? Din Liberian Girl of course......Enjoy.

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Mai fetelor iar imi bagati idei in cap.. cu poza ia.. si eu ca si Motanik, azi e laie, maine e balaie.. offf...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Asa si eu....zic ca gata ! m-am linistit...pe urma iar o ai mintea razna...Ieri dimineata am zis gata" this is it!! this is really it!!!", o daaaa, ca pe urma iar am inceput cu ideile

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Neata fetele!
Speranta moare ultima...cum se spune....
A mea ieri parea ca a murit.........totusi vazandu-va atat de inversunate pe ideea ca MJ at putea fi viu.......parca ma faceti sa va cred....ca fata din poveste: cand pe drum, cand pe langa drum....cand calare, cand pe jos..., nici eu nu mai stiu ce e in capul meu....

Totusi, cred ca trebuie urmarit ce se va intampla cu copiii lui MJ in viitor; acum e valva mare, insa peste ceva timp, cand apele se vor mai linisti, daca vor intra intr-un con de umbra si nimeni nu va ma sti nimic de ei...atunci inseamna ca e posibila ipoteza aceasta cu inscenarea mortii....

Referitor la marele " comeback" al lui MJ de la Viena, va dati seama, ca dak ar fi asa, presa l-ar desfiinta pe MJ dupa tot ceea ce s-a intamplat pana acum?

Oricum, capul meu e varza acum .....'om trai si 'om vedea ce se va mai intampla...

Mergi la inceput

Si la mine este varza...ma tot gandesc la copii, si ma gandesc ca nu ar face asa .Pe de alta parte ati vazut ce stie Blanket...ca tatal sau este in vacanta.Cei 2 sunt mari si destul de inteligenti sa taca( daca ar sti ceva).Oricum , vorba ta, ei cred ca sunt cheia.Daca dispar din peisaj...se confirma fake-ul...Daca nu
Tocmai am vazut un filmulet, iar sunt prafffff

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput