Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 15
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 pai ce sa zic Lisa , pe mine m-ai convins.... |
Pe tine nici nu a fost nevoie sa te conving...., ca stiu ca esti pe baricade......, celelalte se lasa mai greu, dar bine ca il vor de ziua lor prezent...hmmm...sa le faca un goldie dans.....
Love ya MJ!
mj_girl spune:
mey, inca nu am citit tot ca abia m-am cules de pe drumuri, am tras concluzia ca pe M nu il vrea nimeni asa ca ma ofer, ce naiba, chiar asa? m-am gandit doar la ceva nevinovat "Kiss and touch, nothing much, let it blow just touch and go" ca-n tinerete ca io-s franta iar de el ce sa mai zic.
acu fac un raid p'aci si revin cu critici, am luat contoru la rasp/vizite azi dimineata
He is a special part of me !
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa-marie
Pe tine nici nu a fost nevoie sa te conving...., ca stiu ca esti pe baricade......, celelalte se lasa mai greu, dar bine ca il vor de ziua lor prezent...hmmm...sa le faca un goldie dans..... Love ya MJ! |
O daaaaaaa
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
si tu anka, de ce scrii in acelasi timp cu mine? vrei sa ma eclipsezi?
anka77 spune:
citat din mesajul lui mj_girl si tu anka, de ce scrii in acelasi timp cu mine? vrei sa ma eclipsezi? He is a special part of me ! |
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
citat din mesajul lui mj_girl mey, inca nu am citit tot ca abia m-am cules de pe drumuri, am tras concluzia ca pe M nu il vrea nimeni asa ca ma ofer, ce naiba, chiar asa? m-am gandit doar la ceva nevinovat "Kiss and touch, nothing much, let it blow just touch and go" ca-n tinerete ca io-s franta iar de el ce sa mai zic. acu fac un raid p'aci si revin cu critici, am luat contoru la rasp/vizite azi dimineata He is a special part of me ! |
revin, n-ati raspuns, inseamna ca sunteti de alord
anka77 spune:
Azi a batut vantul pe forum.
nu mai este verva de pana acum cateva zile
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
pai daca n-am fost io
asa zici tu? la raspunsuri da ,da' la vizite, mi-am notat contoru', Just To Tell You Once
Again . . Who's Bad?
mj_girl spune:
mie una imi convine sa bata vantu' am zis ce mi-am propus pentru noapte asta,