King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 5
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melku astia au luat-o razna de tot: mai nou Macaulay Culkin e tatal lui Blanket!!!!!!!!uat!!!!c'mannn!!!lumea a luat-o razna de tot!!! io asta vroiam sa va arat: http://www.huffingtonpost.com/jamie-lee-curtis/king-of-pain_b_240998.html un post al actritei Jamie Lee Curtis despre DURERE si despre nevoia de medicamente pentru a opri durerea, cu referire la MJ si la ea. imi place foarte mult ce-a scris. il numeste pe Michael King of Pain imi place motto-ul: "Life is pain and anyone who tells you different is selling something.". daca n-ar fi atat de trist... si peste ce am dat Macaulay si Blanket!! cat sa mai suporte omul asta daca nici mort nu-l lasa! **************************** We must learn to live and love each other before i’s to late |
macaulay e tata lui blanket, in mod sigur, ca si seamana ca 2 picaturi de apa
si tot de la astia de pe huffingtonpost :
http://www.huffingtonpost.com/2009/06/26/michael-jacksons-death-ki_n_221303.html
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
nelia spune:
Si eu sint rebela, la un subiect ca si in viata, scriu sau spun ce-mi vine atunci in cap, daca imi dai tema... ma pierzi. Sint insa de acord cu faptul ca atunci cind dam citate, dupa ce il luam in mesaj sa lasam doar pasajul la care vrem sa raspundem... asa e si mai usor de citit, de urmarit...
Eu intrasem sa va pun articolul lui Jamie Lee Curtis pentru care eu am un mare respect, imi place ca actrita, ca femeie, dar o admir mai ales pentru felul in care a luptat sa nu se lase invinsa. Stiu de mult povestea ei, lupta ei cu medicamentele... Are mare dreptate, din pacate, am mai scris despre asta, asta se intimpla atunci cind arunci un copil in oceanul asta al show-ului cu orice pret. Si ea ca si Garland, ca si Liza Minelli si Liz Taylor, ultimele doua fiind prietene cu MJ, au toate motivele, din pacate, sa-l inteleaga bine pe MJ. Si aici si din acest motiv se opresc teoriile mele conspirationiste despre MJ... e mort pentru ca era previzibil ca asa va muri.
Inca o opinie, care mie mi-a placut mult si cred ca are mare dreptate in ceea ce spune: http://www.huffingtonpost.com/tamara-conniff/we-killed-michael-jackson_b_272174.html
cory_box spune:
citat din mesajul lui motanik Cory, da, dar faci sa sune ca si cum io as fi directoarea si dau legile pe aici |
ai vazut ce te-am ginit, ca tu esti sefa ?
nota : daca nu stii ce e aia ginit, zi-mi sa-ti trimit un dex.
nelia spune:
Melku, ai spus bine next to him, cred ca te-ai referit la faptul ca nu-i compari, ci sint unul linga altul, fiecare pe bucatica lui... Nici eu nu-i compar pe cei pe care i-am adus in discutie, pentru ca sint incomparabali... ar fi ca si cum l-as compara pe Mozart cu Beethoven cu scopul de a afla care e mai talentat si mai bun. Cind faci comparatii, da Cezarului ce-i al Cezarului, dar ai grija sa compari mere cu mere si pere cu pere... comparatia merelor cu pere nu are nici un sens si nici nu duce la nimic bun. Mai intervine si gustul (poate si educatia), dar cind e vorba de valori universal valabile, acestea pierd mult din teren. Parea mea!
motanik spune:
Sper ca treaba cu dexul e o gluma, la ora asta nu imi dau seama daca faci misto de mine sau glumesti...
Nu sunt sefa dar daca pare cumva, atrage-mi atentia, stiu sa dau si inapoi.
Zvonul cu Macauley e lansat de The Sun, se pare, asta spune totul despre stire.
Cat despre articolul cu datoriile, bun, au existat diferite sume vehiculate drept datorii, fum fara foc nu iese, era datornic, de unde scotea banii? Ca nici turneul de 50 concerte nu-l scotea din rahat.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cory_box spune:
citat din mesajul lui nelia Eu intrasem sa va pun articolul lui Jamie Lee Curtis pentru care eu am un mare respect, imi place ca actrita, ca femeie, dar o admir mai ales pentru felul in care a luptat sa nu se lase invinsa. |
nelia : iti place jamie lee, dar ai stiut ca e hermafrodita ? nu ca ar avea importanta...si cu scuze de off-topic.
nelia spune:
Da, citisem ceva... nu ca ar avea importanta. Imi place oricum! V-am mai spus, ca in afara de crime si de rautati care nu pot fi trecute cu vederea, in rest, sint foarte toleranta cu orice cind e vorba despre oameni. Chiar cred ca specia umana rezista in Univers tocmai datorita diferentelor in orice ii caracterizeaza si a unicitatii fiecarui individ in parte... orice uniformizare ne distruge sau ne omoara de-a dreptul (istoria da cele mai multe exemple!)
cory_box spune:
citat din mesajul lui motanik Sper ca treaba cu dexul e o gluma, la ora asta nu imi dau seama daca faci misto de mine sau glumesti... Nu sunt sefa dar daca pare cumva, atrage-mi atentia, stiu sa dau si inapoi. |
hai, mai motanik, de ce te-ai supa .ca a fost o gluma, biensur.si io m-am referit la dex-ul meu personal lol, ca doar nu crezi ca gasesti asa ceva in dex (e o vorba de prin banat, de aia ma gindeam ca poate n-o stii).iar cu sefa, it's a joke, ti-am zis tie ca tu am vazut ca te implici si intr-adevar cineva trebuie concret sa faca organizarea asta.si eu recunosc, ca la teorie is buna, dar cu praftica stau mai prost.
motanik spune:
Hermafrodita sau bisexuala? Adica are organe si si sau doar preferinte sexuale si si?
Scuze de off topic.
Edit: Cory, sigur ca stiu, si la noi se foloseste, adica in Muntenia, langa Targoviste.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
nelia spune:
I-ati vazut?