King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 14
mj_girl spune:
fetelor imi pare rau pentru efortul vostru, mie imi place si asa
He is a special part of me !
motanik spune:
Mj Girl, Mirela (desprecopii) a fost de acord, admin nu, sunt doua persoane (sot si sotie de altfel).
Toate subiectele sunt acum in zona artelor. Problema e ca le-am impartit atat de tare stiind ca avem un loc numai al nostru, nu au unde sa se duca, acum aici sunt si alte subiecte care ni le vor trimite pe ale noastre pe paginile 2, 3 daca nu scriem la ele si cred ca e frustrant pt cele de la arte care vin sa scrie/citeasca despre carti sau altele sa vada MJ de atatea ori in lista :)
In fine, asta e, pt ca sunt suparata in seara asta pe decizia adminului ma revolt ducandu-ma mai devreme la culcare.
V-am pupat.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik [In fine, asta e, pt ca sunt suparata in seara asta pe decizia adminului ma revolt ducandu-ma mai devreme la culcare. V-am pupat. |
noapte buna
astrojunkie spune:
Si eu sunt dezamagita... vazusem ca era cineva dintre admini fan Michael (probabil Mirela), si m-am bucurat foarte mult. Se pare ca admin-admin nu este...
Ce mi se pare aiurea este ca s-a schimbat modificarea. Pe de alta parte, e site-ul oamenilor, unul privat, si e dreputl lor de a decide.
Eu cu voi raman, orice ati hotari!
Purple_blue, pe unde ziceai ca e forumul ala gratuit? Ca nu mai gasesc pagina. Si daca da, l-ai sters?
mj_girl spune:
mey mie imi placea ala a lui Purple_blue, cred ca acolo aveam mai multe optiuni
lisa-marie spune:
Sa nu disperam, tb sa existe o solutie de mijloc...
ori ramanem ca si pana acum, ori ne mutam in alta parte...
eu ma supun majoritatii si il urmez pe MJ, ca sa il comemorez alaturi de voi.
mj_girl spune:
citat din mesajul lui lisa-marie Sa nu disperam, tb sa existe o solutie de mijloc... ori ramanem ca si pana acum, ori ne mutam in alta parte... eu ma supun majoritatii si il urmez pe MJ, ca sa il comemorez alaturi de voi. |
eforturile tale nu au fost in zadar, vad ca ai primit o steluta, felicitari
anka77 spune:
abia ma obisnuisem cu ideea wtf?
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mj_girl
eforturile tale nu au fost in zadar, vad ca ai primit o steluta, felicitari |
melku spune:
citat din mesajul lui astrojunkie Si eu sunt dezamagita... vazusem ca era cineva dintre admini fan Michael (probabil Mirela), si m-am bucurat foarte mult. Se pare ca admin-admin nu este... Pe de alta parte, e site-ul oamenilor, unul privat, si e dreputl lor de a decide. |
serios?! e privat?! pai si noi ce mai cautam pe aici?!
de ce am io impresia ca ei traiesc [forumul adica] datorita noua si nu noi traim datorita lor??
[poate mi-o iau de nu mai scriu in veci aici, aia e...]
ar trebui mai multa consideratie pentru ce vor utilizatorii site-ului astuia ca altfel poate raman fara clik-uri la reclame! mai ales ca deja ne dadusera un deget. bleah. urat!
si ca sa nu mai zic ca de aia n-am fost io la flashmoburile de sambata: adminu' meu nu e fan MJ!
We must learn to live and love each other before is to late