Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

citesc si nu vine sa cred...Dumnezeu sa ma ierte..nimeni nu e in masura sa judece pe nimeni, sa si dea cu parerea, da! fiecare din noi alege pe cine sa ajute nu si de cine sa fie ajutat.
blestemele nu ajuta la nimic. si cu atat mai mult cu cat suntem oameni, nu trebuie sa i dorim unui semen raul, cu atat mai mult cu cat daca esti in situatia in care spui ca esti, nu dori nimanui asta pt ca Dumnezeu tot tie ti le va intoarce blestemele si vorbele urate pe care le spui...ai fost ajutata? da..ok? spune sarut mana sau multumesc si atat! nu acuza si nu jigni persoanele care poate au vrut sa ajute dar nu au putut.nu condamna pe nimeni. asa um tie nu iti place sa fuu judecata si condamnata nici altora nu le place, cu atat mai mult cu cat tu esti beneficiara unor lucruri, nu persoane straine de cauza care le procura pt tine sua persoanele care le daruiesc. fii multumita ca esti sanatoasa si roaga-te la Dumnezeu sa poti iesi din impasul acesta. gandurile negative nu fac decat sa aduca dupa sine mai multe necazuri, in nici un caz bucurii. bucura-te de copil indiferent in ce situatie materiala esti, priveste partea plina a paharului si numai cand vezi ca uiti cine esti priveste-o pe cea goala!

ps: atunci cand vrei sa faci o atentie cuiva o faci si gata! nu intrebi daca ti se permite sa i oferi ceva..

pps: astept rosii in cap ca mi-am permis sa postez la subiect desi mi s-a spus sa nu mai activez aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Va rog din suflet sa va potoliti si sa folositi un limbaj adecvat, de maine ma intorc la servici si o sa actualizez listele, nu uitati ca trebuie sa imi trimiteti fiecare actualele date!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

mariutza_mea. multumesc si sunt de acord. si fara rosii in cap
Nu am fost niciodata rautacioasa. Totul a pornit de la malta care desi miam cerut scuze si inainte , si dupa , a postat mailul ce l`am trimis. Am fost suparata, si cred ca am si avut de ce, si altele ar fi la fel sunt sigura daca ar fi in situatia mea. A fost atunci o kestie de moment, ceva prin care toata lumea trece. Nu cred ca niciuna dintre voi nu a trecut prin momente in care simti ca ceea ce ti se intampla este foarte nedrept si nu meriti asta.Momente in care iti versi nervii pe prima persoana care iti iese in cale. Si pe urma iti pare rau. Asa am facut eu atunci, miam cerut scuze si am spus cami pare rau.
Iar ceea ce vezi acum tu este ce a pornit de la acel mail pt care miam cerut scuze, iar fetele de aici de atunci ma critica intruna si spun o multime de neadevaruri la adresa mea. Cum ca m`as lafai in bani, ca as duceo mai bine decat unele care ajuta...si multe altele.
Si eu ca replica, nu ca si BLESTEM.REPET: NU CA SI BLESTEM. Daca chiar cred ca o duc asa bine, le doresc sa o duca le fel de bine ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

nu ai pentru ce sa imi multumesti. nu ti-am luat apararea, nu te am acuzat, mi am spus punctul de vedere si atat. si dupa parerea mea lucrurile urate pe care le ai spus sunt blesteme..dar poate ca esti iarasi intr o pasa proasta si nu ai pe cine sa iti versi nervii. gandeste te ca multe din mamicile care ajuta si fac eforturi poate uneori supraomenesti, nu sunt rasplatite pe masura devotamentului lor..

LAURANICOLE imi pare rau ca ai ajuns unde ai ajuns dupa toate eforturile pe care le ai depus, dar ma bucur ca ai gasit pe cineva care te intelege si te accepta asa cum esti, felicitari pentru asta si pentru faptul ca nu lasi doborata de vorbele rele.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetelor,
tot citesc la subiectul asta si-mi pun mii de intrebari? se vrea oare sa fie de ajutor? sau .... nici nu stiu cum sa ma pronunt.

va rog lasati toate nemultumirile si rautatile la "intrare", nu ajuta nimanui, nu zidesc pe nimeni, ba din contra fac rau multora.

parerea mea, cine doreste cu adevarat sa ajute, o face in tacere, mai mult din umbra, discret, fara sa strige in gura mare si sa arunce vorbe grele celor ce participa la aceasta actiune!

a nu se intelege ca m-am adresat cuiva anume si nici ca am ceva cu cineva!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela_r



Pt Stellutza acum. Tu nu esti in masura sa ma judeci pentru ca habar nu ai in ce situatie ne aflam. Imi striga Malta ca are sotul un salar mai mare? DA! Are 12 mil salar. Dar a uitat mai multe lucruri. Pana in aprilie a lucrat pt doar 6 milioane , sperand sa ii mareasca salarul dupa cum i sa promis. Sa angajat in constructii din mai pt un salar de 8 milioane. Iar promisiuni. A uitat cand ii ziceam din spital ca trebuia sa primeasca banii, dar mereu nu avea seful lui. Intr`o duminica sa dus la el sa ii ceara.Era dreptul lui. Salarul lui. Nu era imprumut. La care ma suna, eu in spital fiind si ma intreaba sotia sefului daca imi ajunge 10 Ron?Nu i-au dat banii pe 6 saptamani. A fost nevoit sa isi caute altceva, nu puteam astepta o vesnicie dupa banii aia.
Da, are 12 mil salar. Lucreaza din 15 iulie, in 15 august a primit primii bani. 6 milioane pt ca pe primele 2 saptamani isi iau sefii garantie. Deci nu are de ce sa imi strige , ca ar fi aflat ulterior ca sotul meu are salar mai mare.
Asa.
Tot pt Stellutza, repet : NU ESTI IN MASURA SA MA JUDECI PE MINE. Stam intr-o camera 3 m latime, 5 m lungime. bucataria 2 m patrati. Nu avem masina de spalat, frigider: gatesc de pe o zi pe alta. Avem decat un aragaz fara cuptor, la care functioneaza un singur ochi, un televizor care nu merge , si acest calculator.Apa nu avem decat in curte la un robinet, si normal, decat rece. Nu ca altii, apa calda in continuu.
Sa ma pedepseasca Dumnezeu si mai rau daca mint , dar sa va pedepseasca pe voi, in special pe stellutza, nu mai rau, ci la fel, sa ajungeti in aceeasi situatie ca noi, sa vedeti si voi cum e , daca cumva nu credeti ce am scris in acest mesaj.
Nu v-as mai vedea atat de curajoase ca acum , daca ati fii in aceeasi situatie, si normal ca ati fi suparate cand ati vedea cat de perfizi sunt oamenii.
Deci repet.Daca nu ma crede careva, sa il pedepseasca Dumnezeu si sa ajunga la fel ca mine.


mamicutza lui Rusu Sebastian Mihai

Adela_r , ce sa zic .. nesimtirea ta este mai mare decat pana acum, si creste zilnic cred.
Daca intradevar esti asa amarata si batuta de soarta, apuca-te mai fato de crosetat, de spalat niste scari de bloc, de mers prin vecini sa-i ajuti contra unei sume de bani, fa ceva nu sta sa-ti vina...
Ai copil, nu-i nimic si altele au copii, iti dau eu personal un marsupiu si te invat eu sa muncesti cu copilul in brate... ca se poate orice atunci cand iti doresti...
Si nu ma blestema tu pe mine, ca habar nu ai cam cat muncesc eu si sotul meu ca sa ne putem descurca.
Eu inca merg de 3 ori/saptamana la munca, muncesc de acasa+ mai vand pe un site chestii fabricate de mine acasa... dar probabil daca s fi fost in situatia ta as fi preferat sa duc copilul la cresa si sa muncesc...........
Si... adela_r ca tot spuneai tu de net.. ca nu stai aiurea..
http://www.bascalie.ro/3dp/forum/discutii_116-190.html
Mai ai nevoie de patut? uite o varianta.. vinde-ti aparatul si ia-ti patut, sau frigider, sau tv , etc...

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink

Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

[quote]citat din mesajul lui adela_r
Spicuiesc:
Totul a pornit de la malta care desi miam cerut scuze si inainte , si dupa , a postat mailul ce l`am trimis. Am fost suparata, si cred ca am si avut de ce, si altele ar fi la fel sunt sigura daca ar fi in situatia mea. A fost atunci o kestie de moment, ceva prin care toata lumea trece. Nu cred ca niciuna dintre voi nu a trecut prin momente in care simti ca ceea ce ti se intampla este foarte nedrept si nu meriti asta.Momente in care iti versi nervii pe prima persoana care iti iese in cale...
Iar ceea ce vezi acum tu este ce a pornit de la acel mail...

Eu, dupa ce am verificat, am vazut ca nu postasem aici de pe 31 iulie, cand „avusesem tupeul” sa caut sa cumpar un patut pentru un copil care nu era din intamplare al tau, Adela_r. Apoi a urmat mail-ul tau plin de rautate si invidie, in care ma judecai. Apoi ai postat tu pe 5 august, si abia la un sfert de ora dupa tine am scris si eu. Dupa cate vad,a pornit chiar de la tine. Spui ca nu mi-am respectat promisiunea! Dar ce iti promisesem? Ca iti voi cumpara patut?! Hai, las-o balta!!! Ai vazut ca eu cerusem peste tot ajutor pentru tine si-ti spusesem: „nu ai primit carut si patut - nu e vina mea- deci daca nu a vrut nimeni sa iti daruiasca, nu puteam nici forta pe cineva, nici sa ti le dau pe ale mele ca inca imi trebuiesc, deci ultima alternativa era sa ti le cumpar?!” si ai pornit razboiul. Iar cum cu tine nu am mai discutat de o luna, nu vezi ca iar ai pornit conflicte aici unde era destula liniste?!
Si ma intreb impreuna cu multi altii: ce urmaresti? Crezi ca se mai induioseaza cineva sa mai ajute o persoana cu asa atitudine? Eu una as fugi mancand pamantul...
Imi pare rau ca pot supara persoanele dragi mie de aici! Dar asa e internetul: nu stii cu cine vorbesti cu adevarat. Si nici nu ajut pentru a ma lauda. Asa cum spunea cineva aici, nu ne-am dat numele adevarate. Sa ma laud ca ajut?! Cine e Malta cea care ajuta? O tarisoara la rascrucea de vanturi a Mediteranei, o poarta de intrare in cea mai albastra mare! Daca doresti, iti pot spune multe despre Malta, insa despre mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Stellutza, ti-am dat PM. te rog, astept un raspuns de la tine.



cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu pot sa cred ca iar s-a ajuns la asta,imi pare asa de rau ca subiectul asta a devenit o mahala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

hallo fetelor,
tot citesc la subiectul asta si-mi pun mii de intrebari? se vrea oare sa fie de ajutor? sau .... nici nu stiu cum sa ma pronunt.

va rog lasati toate nemultumirile si rautatile la "intrare", nu ajuta nimanui, nu zidesc pe nimeni, ba din contra fac rau multora.


a nu se intelege ca m-am adresat cuiva anume si nici ca am ceva cu cineva!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!












Da. "parerea mea, cine doreste cu adevarat sa ajute, o face in tacere, mai mult din umbra, discret, fara sa strige in gura mare si sa arunce vorbe grele celor ce participa la aceasta actiune!"
de ce nu se face asa. Este la mica publicitate : OFER GRATUIT, DONATII. De ce nu intra nimeni acolo cand are cineva nevoie sau cand are cineva ceva de dat. Si se raspunde cu in mesaj privat, nu sa se laude fiecare, ca eu asta am de dat, asta am dat, pe asta am ajutat si asa mai departe.
Nu asa se face.
si nu. nu vreau sa induiosez pe nimeni, decat sa spun adevarul, ceea ce pare o crima aici. Este adevarata vorba aceea : ADEVARUL DOARE! Ca daca nar durea n-ati sari toate asa, ca arse.nu tiam cerut sami cumperi nimic, niciodata asa ca nu insinua tot felul. si nici nu am mai cerut absolut nimic decand au inceput minciunile tale, cum ca as fi cerut acel carut si ias fi zis sa nu til dea tie cand stii ca nu e adevarat. cand voi mai avea nevoie de ajutor imi voi calca pe inima si ma voi duce la ai mei, decat sa mi se strige mereu cat mati ajutat si cum va jignesc de fiecare data cand va zuc doar adevarul.
da. ADEVARUL DOARE


Mergi la inceput