King of Pop Michael Jackson (4)
Raspunsuri - Pagina 16
mihutza11 spune:
multumesc de aprecieri la adresa piticei! sa stiti ca are in ea ritmul de micuta.. doar ca acum l-a descoperit si ea pe Michael ..
melodia de azi - sensibiloasa rau de tot.. offf..
Motanik tu de unde ai luat ziarul? sau stai, parca acum esti in RO, nu?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
moana spune:
M-am apucat si eu de scris la capitolul 6 - fetele care aveti cartea....intre paginile 281 si 285 nu mia e nicio pagina cu text? caci parca nu se leaga foarte bine.
motanik spune:
Mihu, sunt in Ro inca, pana la jumatatea lui septembrie.
Poate in timp reusim sa punem si cartea asta pe text, daca o au mai multe fete, caci asta e cu scris mic si are multe pagini deci mai multa munca.
Moana, la 282 si 283 e poza, dar pe 284 e text, uite aici daca a scapat cumva:
http://media8.dropshots.com/photos/635610/20090813/131225.jpg
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Motanikule cred ca mai lipseste si la mine o paginuta..intre pag 260 si 264 nu mai e nimic, si nu se leaga continutul. Vrei sa verifici?
Cred ca azi, cel tarziu maine dimineata, termin si eu capitolul 5.
Ce capitole mai sunt?
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
oana_n spune:
dana .mai e cap 6 dar a inceput sa il transcrie moana.
motanik, eu oricand cu mare drag ma bag la scris.tre doar sa dai de stire. dupa ce sunt gata toate capitolele, trebuie sa le punem cap la cap si sa o salvam si in romaneste in format .pdf si sa o punem sus pe mail.
mihutza11 pt pitica. e totala.
motanik spune:
261 si 263 sunt poze dar 262 e text:
http://media6.dropshots.com/photos/635610/20090813/131103.jpg
--------------------
danat spune:
Motanik merci! Am terminat capitolul 5, si l-am bagat pe mailul de yahoo. Poti tu sa-l arunci pe blog, pliz????
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
birth_reborn spune:
Salutari,
Va multumesc mult ca ati spus pe aici despre suplimentul de la Sapt. Financiara, l-am luat si eu, chiar ma mir ca l-am gasit, am ajuns pe la 15 la chiosc. Am rasfoit un pic, mi se pare bine scrisa biografia de Taraborrelli.
Eu mi-am mai luat acu' 2 zile o carte:
http://www.pravaliacucarti.ro/Aphrodite-Jones-Complotul-impotriva-lui-Michael-Jackson-Adevarul-despre-regele-pop-1958-2009-p-23343-c-0-p.html
am gasit-o la Cora, dar vad ca se poate comanda si pe net. Imi face bine s-o citesc, mi se pare ca dezleaga multe mistere.
Mie Jermaine îmi provoaca sila...
Iar despre zvonuri e clar ca au fost si vor mai veni, dar eu, fara sa fiu fanatica sau ignoranta, nu pot sa leg asemenea mizerii de un om atat de bun... O fi fost ipohondru, naiv, exagerat... dar toate le vad ca slabiciuni, imi pare ca avea nevoie sa fie protejat, ajutat... Unde era familia lui atunci?
Mie imi place la nebunie muzica lui, dar si mai mult imi place omul din spatele imaginii MJ. Asa cum mi-l inchipui eu, cum vad eu realitatea. Nu am toate informatiile, dar din tot ce am strans eu, trecand prin filtrul ratiunii mele, si al emotiilor mele, eu sunt convinsa de inocenta lui Michael...
Sunt trista, enorm de trista pt rautatile care i s-au facut, pt ce a trebuit sa suporte, pt ca a ajuns dependent de medicamente si nimeni nu a fost acolo, sa-l ajute cu adevarat...
Anculina spune:
Buna fetelor!
Abia acum v-am descoperit!
Cat ma bucur!
Va tot citesc de vreo 2 ore...
Din 2 pasiuni - aceea de a scrie si aceea pentru muzica lui Michael s-a nascut o carte...scriu o carte despre el...dar nu gasesc editura care sa o publice...
Ma puteti ajuta?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
motanik spune:
Bun venit Anculina!
Danutza, sa traiesti o mie de ani, ma ocup imediat sa urc si capitolul tau.
--------------------