Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

philip, referitor la swing, si eu am investit in unul destul de simandicos, insa nu a avut deloc succes. la noi tot bratele sunt de baza si e tare greu acum cu 6 kg. dar inca insist cu swingul si cred ca acum am ajuns la performanta de 7 min. de stat in el, ca apoi incepe plansul!
a crescut ff bine bebelusa ta, si il contrazic pe philip, seamana a fetita!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Bebe beca, bun venit acasa!
Ma bucur ca a revenit lactatia, ca sunteti mult mai bine si va doresc multa sanatate!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

beca..............off..mititica..multa sanatate si sa se faca bine repede


alinutza..........oofff,cum naiba 2 luni?..si tocmai din spital de unde te duci si tu ca omul pentru ca sa-ti fie bine nu sa te imbolnavesti cu ce mai stiu eu ce .o sa fie bine pana la urma


philip..............si eu patesc la fel cu broscuta mea..spre dimineata musai trebuie sa o iau sa dorma cu mine in pat imbratisate c altfel e de belea si nu numai ca nu mai inchide ochii,dar ne stie un intreg cartier

Noi in seara asta am vrut sa iesim la plimbare..bun..ne-am echipat si ne-am suit in masina.Ajungem in oras si o luam prin parc.Dupa 3-4 minute incepe sa ploua si fuga la masina..si iute asa s-a dus naibii plimbareala noastra,dar am fost la putin shopping ca sa compensam

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Dragele mele, scriu acum repede si sper sa apuc sa mai si citesc din urma. Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Am ajuns acasa, Sara este bine acum. Medicii din grecia mi-au spus ca ar trebui sa mai faca tratament cu antibiotic inca 7 zile, insa medicul ei pediatru s-a consultat cu un nefrolog si au stabilit ca deocamdata sa ne oprim. I-am mai facut o urocultura, a iesit sterila. Vom mai face una la sfarsitul acestei saptamani si, daca si acaeasta va fi sterila, saptamana viitoare vom face o cistrouretrografie. Nu stiu exact ce este, dar numi suna prea placut. urmeaza sa ma documentez. Ii vom face iar copro si, daca gasim din nou coli, inseamna ca este in intestinul ei si nu stiu daca se poate face ceva ca sa dispara de acolo...

A fost tare greu, practic am prins numai 1 zi de vacanta, in rest am stat in camera si in spital si 2 zile pe drum. La spital fooarte cald si acum cred si mai tare ca numai pe noi, romanii, ne trage curentul. Erau acolo toate usile si geamurile deschise. Si un vant de te lua pe sus. Altfel cred ca ne topeam de caldura. Am dormit chinuita intr-un patut de copil si am mancat numai prostii, neavand pe cineva care sa-mi aduca mancare. Dupa cum v-am mai spus, Andrei venea 1 data la 2 zile si atunci imi aducea cate ceva sanatos de mancare. Insa oboseala si anxietatea si-au pus amprenta asupra mea. Acum este totul in regula, ma bucur sa fiu acasa, lactatia a revenit la normal. Fata e bine... si sper din inima sa nu mai treaca prin asa ceva. Si acum ma cutremur cand imi amintesc urletele ei. Cel mai tare a tipat cand i-au facut punctie pentru a-i scoate urina. Si nu au reusit si tot la punguta am apelat...
Cam asta este povestea noastra, sper sa apuc sa citesc din urma...

Va pup si va multumesc inca o data.

Andreea, saru'mana, am vazut cam tarziu ca ati deschis capitol nou.

P.S. Azi a fost prima zi cand a primit Sara supozitor cu glicerina, dupa 5 zile de pauza de caca si plans continuu. Dupa ce a facut, a adormit franta.


Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca






BebeBeca, ce probleme a avut fetita ta de a trebuit asa tratament intens? am cautat in urma, dar nu stiu unde ai scris despre asta...



ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

IOANA, bine ati venit acasa, e greu sa fii bolnav prin tari straine, avantajul e ca aproape sigur Sara a avut parte de tratament de calitate superioara celui autohton. Va doresc sa va faceti bine, de fapt sa fiti deja bine. M-am gandit la voi si-mi pare rau cel mai mult pt suferinta micutei dar si pt concediul ratat.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ioana bine ati venit acasa si sa auzim numai de bine mai departe

Marcela tu cand dormi? Am tot observat ca scrii la ore foarte "matinale". Multi ca ma tot gandesc decand ai povestit prin ce treci ce sa-ti scriu si pe cuvant deca-mi gasesc cuvinte.

Andreea bine ai venit din vacanta.

Trebuie sa recuperez cumva capitolul trecut ca am ramas in urma, Asa ca pup tot stupul si sper sa gasesc numai de bine in paginile ratate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata..dau eu azi iar voi o asezonati cu zahar si lapte dupa preferinte.
Noi am avut o noapte superrrrrrr...la 21:30 am terminat cu baitza si papitza si am dormita pana la 3:15 si apoi am mai facut ochi la 6:00 ca de..ne era fomicasi am bagat iar somn dar in pat cu mamai de data asta pana la 9:40.Asa noapte mai zic si eu..sper sa o repetam cat de curand.

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

ioana ma bucur sa aud ca sunteti bine, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva, mai ales micuta Sara. Sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine la urmatoarele analize.
cris , am presupus ca m-am pricopsit cu e.coli din maternitate, adica acum 2 luni. Toata sarcina mi-a iesit urocultura sterila si acum....


fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
E deaguta Saby Carla! fata harnica! Si noi suntem la capitrolul "invatat la olita"! Dar facem cat la olia, cat pe jos! Merge mai greu la noi! Parca ii este frica sa faca la oala/ adaptor WC!
Ioana prin cate ati trecut! Poate scapati de toate relele!
Philip nu numai ca e mare, dar e si frumoasa fetita! seamana cu mami!

Voi aveti probleme cu hemoroizii?! Ce luati sau cu ce va dati?! La nasterea asta m-am fisurat pana la anus si inca mai sangerez uneori cand ies cu scaunul! Si dupa prima nastere am avut probleme, dar s-au rezolvat mai repede! Stiu ca "Hermozon" e pentru asta, dar am inteles ca nu e indicat in alptare! Plus ca de o saptamana am scurgeri maronii si pete de sange. Mi-am facut si test de sarcina- negativ! In schimb doare burta si spatele! Am sa-mi i-au diclofenac/ indometacin supozitoare! Si sunt si ametita... Am obs ca starile le am mai mult daca nu mananc sau daca nu dorm bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa intru si eu acum pana se trezeste miorlaita de Maria. Sunt foarte fericita ca doarme de 2 nopti ceea ce pt ea e fantastic............Numai ca e cam maraita si plangacioasa si mananca cam des, sta si mult cu titzi in gurita si apoi, normal, da surplusul afara. Dar nu pot s-o iau de la san ca incepe sa planga si sa se agite. Cred ca-s coliceii.

Ioana, bine ati venit si sa fie Sara bine, sanatoasa!.
Cris, felicitari pt noaptea dormita, stiu cum e! O intrebare am si eu la tine - ziceai ca i-ai dat baby drink Mirunei. Cum ii dadeai ( biberon, lingurita,etc), ce cantitate si de cate ori/ zi?

Clody, imi pare rau pentru starea ta (nici eu nu ma mai recunosc la ce stare am..........). Multi sa treaca rpd si sa te bucuri de Razvan.

pt tot stupul!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput