ajutor !!!..............multumesc !

ajutor !!!..............multumesc ! | Autor: monik75

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, mamici si pitici.In primul rand doresc sa va felicit ptr ca ati avut curajul sa va deschideti sufletele in fata unor persoane straine - care ulterior au ajuns sa va fie prietene. Ma numesc Monica,am 34 de ani si sunt intr-o relatie de 9 ani (nelegalizata),aspiranta la statul de mamica.Nu egoismul a fost cel care a primat in a nu face pana acum acest pas ci o anumita serie de intamplari nefericite.Rugamintea mea catre voi este aceea de a-mi raspunde la doua intrebari (daca se poate). 1-Atunci cand se depune cererea la DGPC este obligatoriu sa ai "in spate" un anumit nr. de ani ca, cuplu legalizat ? 2-Dpdv financiar salariile ambilor soti trebuie sa fie substantiale sau putem aplica si noi cei incadrati cu salarii minime pe economie? Va multumesc si D-zeu sa va indrume pasii si pe viitor.Ptr mine sunteti ingeri ptr ingeri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut monica, si bine ai venit !
sunt pe fuga, asa ca o sa'ti raspund punctual la intrebari. daca am timp mai tarziu, revin cu detalii
1. nu exista un numar minim de ani de casatorie, deci asta nu e o problema
2. nu exista nici o limita inferioara a salariilor. important e sa existe venituri constante, sa aveti locuinta (proprietate personala sau inchiriata - daca e chirie, ai nevoie de contract), ideal ar fi 2 camere dar nu au fost probleme nici la persoane care stau in garsoniera. daca locuiti cu cineva, trebuie si persoanele cu care locuiti sa isi dea acordul pt adoptie.
ok. inapoi la treaba . dar daca mai ai intrebari, spune si le rezolvam

mult succes !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Nu am inteles prea bine;nu esti inca casatorita?
Pentru ca daca nu esti casatorita desi ai o relatie de 9 ani,nu conteaza asta pentru ei doar ca depuneti separat dosarele ca si persoana singura.Cel putin asa ma gandesc eu.
Adica nu cred ca puteti depune impreuna dosarul ca si familie.
Daca va casatoriti azi si peste o luna depuneti dosarul nu e nici o problema.Aici e vorba de decizia voastra!
La discutiile cu psihologul si asistenta soc. veti spune ca sunteti de ani buni impreuna..bla bla bla bla bla
Dar cel mai bine va duceti frumusel la DPC si discutati acolo ci cineva competent sa va raspunda la intrebari ca sa stiti ce aveti de facut.
Cat despre partea financiara nu cred sa fie probleme desi pe noi ne-au intrebat si de veniturile parintiilor..nu stiu ce relevanta aveau atata timp cat per familie venitul nostru e bun!Dar atatea bordee atatea obicee.
Mult succes !!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik75 spune:

Va multumesc din suflet ptr raspunsuri. In luna octombrie urmeaza sa intru in "legalitate",(locuim impreuna cu mama intr-o casa cu 3 camere - deci spatiul cred ca este suficient,iar mama este pro-adoptie, ea la randul ei fiind adoptata) si dupa sa pornim pe drumul care trebuie urmat.Asa cum am avut rabdare pana acum mai pot astepta cateva luni caci totul in viata se face cu pasi marunti dar siguri.Cu putin noroc,putin ajutor din partea lui DD si multa hotarare si bunavointa din partea noastra,sper din toata inima sa ajungem sa ne bucuram de o familie intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Monika75 , bine ai venit pe forum si sa iti implinesti visele cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Cererile pot fi depuse separat , iar procesele de evaluare pot merge deodata. Pana obtineti actele va si legalizati relatia si atunci actele vor fi eliberate familiei. In ceea ce priveste veniturile, este suficient sa fie 2 salarii chiar si minime, nu doar cei care au bani cresc copii.
Succes.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Monica bine ai venit si sper ca in curan sa va mariti nr de membri ai familiei ca spatiu aveti.Si nu nu exista un plafon la salarii.De exemplu eu nu am nici un venit,decat sotul si a fost ok.Sper sa va bucurati de o familie intreaga cat mai curand.

Mergi la inceput