Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna,fetelor!
azi a fost o zi f agitata pt mn ,a venit o prietena din cj la mn cu fetita si e o maraita care plange in continu dak nu-i dai ce vrea,sper sa nu fie si Stefania asa!in rest tot cu constipatia ne chinuim.
maria:ms,mult sper si eu.sigur MICRALAX sau MICROLAX?

cris:uau,4-5 z\ile?dar a mea se screme in ultimul hal si tipa de durere,insa parturi trage,si cum ii bag supozitor face,dar stiu k nu e k cu ele,dar mi-e mila de burtica ei,si la a mea explodeaza dupa,saracutele...si eu tot laptic de mama ii dau si ceai
nu stiti cat ceai de musetel se da pt constipatie pe zi?50 ml e mult?
strunfita:as incerca si eu pt ca vad ca rezist bn cu pompatul si mi-ar placea sa o pot" alapta" cel putin 3 luni cu lapticul meu.sa speram ca functioneaza..am papat si iaurturi activia,beau laptic cu fructe( la mn nu e problema)si nimik...nu sh ce sa mai fac
coraly"nu sh dak de la picaturi,eu ii dau infacol.dar de pepenele verde si cel galben ce stii?dar fructele nu face colici?
ioana:off,stiu si eu cum e sa pierzi ceva de valoare sufleteasca si finaniciar,dar sincer imi pare rau.saracuta Sara..mmm pupici
dana:
va pup pe toate si mmm sanatate


printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra


http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Dragele mele ALBINUTZE, faceti de mult timp parte din viata mea, din pacate la inceput cand v-am descoperit adica prin ianuarie nu stiu de ce nu am putut sa-mi fac cont la Despre Copii si atunci mi-am zis :daca voi nu ma vreti nici eu nu va vreau si astfel am ramas in postura de observator.Nici acum nu am cont,o prietena mi-a donat identitatea ei si m-am hotarat sa vin si eu alaturi de voi caci imi sunteti tare dragi si simt ca va stiu de o viata.MA PRIMITI SI PE MINE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Sa stiti ca mi-ati fost de folos de multe ori, m-am regasit in multe dintre voi astfel ca sfaturile voastre m-au ajutat si pe mine. Am trait alaturi de voi emotiile nasterii albinutzelor,mi-ati usurat ultimele nopti inainte de nastere cand schimbul 3 era activ.
Eu am nascut pe 23 mai la Municipal un baietel pe care il cheama IOSEF. Avea 3100g la nastere, acum nu stiu exact cat are ca nu l-am mai cantarit demult, oricum acum e bolnavior, are o infectie digestiva, i-a iesit Klebsiella la coprocultura, asa ca probabil in ultimele zile nu a luat asa bine in greutate.
Mai am un baietzel de 2,5 ani, m-am bucurat ca multe dintre voi mai aveti copii si ca o sa ma pot sfatui cu voi in legatura cu dificultatile ce apar. Eu am fost foarte speriata ca nu o sa ma descurc cu 2 dar pana acum nu e asa greu, deocamdata cel mic sta mai mult in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

VA SALUT CU DRAG SI BINE V-AM GASIT LA SCUTECE.N-am pierdut nici un rand,n-am ratat nici o poza,iar voi ati fost mereu alaturi de mine.Datorita voua am reusit sa rezist pana acum.
Spun asta pentru ca a fost ffgreu.Din pacate ,nu am reusit sa alaptez,desi fiecare particica din mine si-a dorit cu ardoare.Cu toata stradania noastra-consultanti,pompe,masaj,urlete si chin-bebe nu a vrut sa muste.Pare ciudat cand scriu asta si inca mai cred ca undeva s-a produs o greseala.A pierdut destul de mult in matertnitate-a fost hranit cu seringa-si dupa si acasa,asa ca a trebuit sa-l trecem pe biberon.La inceput m-am muls,dar din nou am clacat si am pierdut dupa cateva saptamani lapticul.Promit sa revin cu amanunte...mai greu a fost acum sa fac primul pas.

Ne-am vazut acasa cu un bebelus micut,care urla de foame,fara sa avem nimic in casa-biberon,lapte praf..sau alte cele.Si singuri pe deasupra....Nu vreau sa para tragic,dar pentru noi asa a fost.Pe langa toate astea mie imi aratai degetul si plangeam.Trebuie sa recunosc ca nici acum nu stau ffbine,dar mi-am mai revenit,ca mi-e frica sa nu o dau pe depresie.Inca nu mi-am pus ordine in actiuni.FETELOR ,DACA ALAPTATI,NU MAI DATI COMPLETARE.
IOANA,CARLA,CORALY,NEMORA,FACETI O TREABA MINUNATA.

Acum,na,copilasul trebuie sa creasca si deci sa pape ,plus ca are nevoie de o mama sanatoasa psihic.Lucram la asta.

Ne luptam si noi cu colicii si kk-uta,dar avem un MUSCHETAR CURAJOS,care tocmai s-a trezit.Fug ca suntem si singurei pe deasupra...
Deocamdata va pup.
Trebuie sa-mi atasez si eu link la poze..dar deocamdata las asa.
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/IUNIE#
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Iulie#




38/39 cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Am pupacit virtual fiecare bebelush si bebelina.Niste minunatii..ce mai!Sa ne traiasca sanatosi!Am si furat din poze pozitii de tinut bebe sau eu ,stiu...cum il tineti la baita.Nu am pus mana in viata mea pe un bebelush..nici sotul.Degeaba am citit o tona de carti si am vizionat cd-uri,practica bate teoria,ca intotdeauna.Primul pas a fost mai greu,de acum voi incerca sa ma deschid mai mult,sa va bombardez cu intrebari si alte cele.Nici vremea nu a tinut cu noi..tare a mai plouat si a fost urat..

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/IUNIE#
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Iulie#

38/39 cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

mada si mult curaj. sigur o sa va descurcati. daca ati supravietuit pana acum, chiar si singuri acolo, va veti descurca in continuare. iar noi suntem aici special ca sa nu intri in depresie.
madalinuta bun venit. da-ne mai multe date despre tine. cum te numesti. cum se numeste si celalat copilas etc.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, sa va tineti bine, ca azi am de scris, am si citit tot din urma si nici nu mai am de lucru prea mult .

Blue, miere la 6 luni??? Ingrozitor. Pe langa faptul ca este alergena putea copilul sa faca si botulism.
Picky, , la Saby nu stiu daca e gelozie, nervozitate excesiva din cauza maselelor care-i sparg acum sau "criza de la 2 ani" pe care am vazut-o si la alti copii fara frati mai mici. Eu nu plec fara ea nicaieri, dar in momentele alea imi treceau prin cap o multime de planuri diabolice , de la invinetit fundul si pana la lasat fata cu altcineva, cu siguranta nu le voi pune in aplicare.
Cat despre atentie, dupa ce s-a nascut surioara, Saby a avut parte chiar de mai multa atentie ca inainte, tocmai ca sa nu se simta frustrata, nu stiu ce sa mai zic. Uneori este foarte dulce, isi face singura ordine si curatenie, se imbraca, isi face baie, ne pupa si ne spune cat de mult de iubeste, alteori ne scoate complet din minti.
Ioana, .
Mada, bine ai revenit! Era bine sa ne scrii si in perioada aceea grea, poate iti era de ajutor o vorba buna sau o imbratisare.
Madalinuza, bun venit!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetelor....cine pofteste la si fursecuri?(sunt gata in sfarsit)


javascript:insertsmilie('')oana...........multumim de capitol nou si sarcina usoara in continuare


strunfita..........multam de aprecierice frumoasa a fost micuta la botez si ce tort frumos..si gustos


relusha..........de abea am terminat seara cu ele ca broscuta mi se scancea si lasam balta "bunatatile" si fuguta la ea..si unde mai pui la socoteala ca am la mine si nepoata de 9 anisori,dar ma descurc

otiliap.......... sa treaca temperatura la printisor


nicuratze..........multam..pai papaceste ca o scrofita


feomiha.............ce printesa frumoasa ai


kiralina..............multumim


otiliaop..........normal ca ne sustinem capusorulsi asta nu-i nimica..sa vezi la baitza cand o iau pe o mana sa o spal pe spate cum vrea sa stea mandra in picioare si face in jur tot o balta in toata regula


carla.........asta e..acum am facut comanda de 2 flocosisi cam intr-o luna ar trebui sa-i am


philip...........parintii nostrii sunt setati pe "ceiut" si "apitza"ca asa se dadea pe vremea lorsi cand le-o tai ca eu la bebele meu nu fac la fel ca ei sa vezi ce bot pun cu totii si imi zic ca nu stiu cum se cresc copilul..dar cine se uita in gura lor?


yioanna..........eu nu-i dau ceiut deloc..ba am renuntat si la baby drink..il beau eu mai concentrat si pe ea o alapez exclusiv


mada............ce printisor frumossa-ti traiasca mandretea

madalinutza............bine ai venit in stup

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata fetelor.
Yioanna, cum ati aflat ca e constipatie? Face tare de tot cacacelul? Carla a spus in repetate randuri ca ceaiul de musetele nu este bun pentru copilasii atat de mici. Daca nu a facut pret de 6-7 zile, atunci incearca intai putina stimulare cu termometrul, vezi ce iese. Si daca nu se poate nici asa, atunci un supozitor cu glicerina pentru copii. Mai inainte de toate eu as administra Debridat, pentru cel putin 2 saptamani, poate ajuta fata sa-si regleze tranzitul intestinal.

Madalinutza, bine ati venit. Da-ne mai multe detalii: cand s-a nascut bebe, la` ce ora, cate kg, cati cm. Cu ce medic ai nascut?

Mada, multi, sa mai treaca din suparare. O sa va descurcati de minune, toate vor intra pe un fagas normal si frumos.

Picky, e o scumpa piticutza.

Broscuta nmea avea un obicei tare fain, adormea singura seara. EEEE, acum s-a schimbat schimbarea. Nu mai adoarme singura si se culca si foarte tarziu, dupa 11.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am copiat urmatorul text:

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului, Promovarea alaptarii

Copii alimentati la san primesc suficienta apa din laptele matern. Acesta contine apa in proportie de aproximativ 90%.
- Administrarea de apa sugarilor creste riscul de infectie prin posibilitatea introducerii unor germeni patogeni. Contaminarea poate veni direct din apa sau de la ustensilele folosite (biberon, cana, lingura). Copiii care nu sunt alimentati exclusiv la san se imbolnavesc in proportie mai mare. Numai apa continuta in laptele matern este suficient de pura.
- Daca dam copilului apa, starea lui de nutritie va fi mai putin buna decat ar putea fi. Stomacul sugarului este mic. Atunci cand i se da apa, copilul nu mai poate consuma la fel de mult lapte si astfel va primi mai putina energie si mai putini nutrienti.
- Daca sugarul primeste apa, el nu va primi suficienti anticorpi. Laptele matern contine agenti antibacterieni si antivirali si actioneaza ca prima vaccinare a copilului. Daca apa inlocuieste laptele de mama, copilul nu va putea beneficia de maxima protectie impotriva bolilor.
- Secretia lactata a mamei poate diminua. Ea depinde in principal de solicitarea copilului. Daca dam copilului apa si mai putin sa suga, mama va incepe sa secrete mai putin lapte.
- Administrarea de apa pericliteaza protectia contraceptiva oferita de alaptarea frecventa, iar mama care da copilului apa nu va fi protejata de o noua sarcina la fel de mult timp cat ar fi putut fi alaptand exclusiv.
- Daca sugarul are o diaree usoara, alaptati mai des. Daca diareea este moderata sau severa, alaptati mai des, dar faceti si rehidratari orale.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput