Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Wow Naty ce pove tu acolo Pup Iulia atarnatoare , e normal sa faca asa daca nu cunoaste locul si a fost in deplasare o vreme...Vladutz nu prea s-a atarnat, el a invatat sa mearga tinut de mana dupa ce a mers singur in picioare , are el o problema cu mainile...nu ma lasa nimic sa-i arat cum se face daca ma ating de mainile lui, se incordeaza si opune rezistenta...asa ca pana n-a descoperit el singur cum se bate din palme, cum se face pa, etc...nimic n-am putut exersa
Cu carutul e asa...pui copilul in carutul lui, predai bagajele si pleci cu copilul in carut si bagajul de mana la plimbare...La check-in , verificare buzunare si curele vei trece printr-o poarta separata, te vor indruma ei cand te vor vedea cu carut . Acolo tot personalul va bibili/zmotoci/ giugiuli copilul si nu se mai uita nici naiba la altceva Apoi iti dau iar inapoi carutul , te plimbi cu el prin free shop si te duci cu el pana la usa avionului, unde ti-l preia cineva din echipaj. La coborare, te asteapta cineva tot la usa si-ti da inapoi caruciorul. Buna treaba!
La faza cu Rebe cea frumusica si rabdatoare si eu ma minunez, ca si al meu ar da tot asa cu toate de pereti Dar fiecare cu talentul lui, creste ea mare si sparge pusculita (un fardutz , un parfumel)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, la noi a durat cam o saptamana acomodarea in casa noua, timp in care Sabin a fost agitat, nu dormea noaptea decat leganat, in conditiile in care pana atunci adormea singurel. Plus ca ea e si in etapa in care incearca sa-si faca curaj sa mearga si tocmai acum "lumea" ei e un pic schimbata. Cred ca e normal sa fie mai agitata.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cleme e cu ochi?



Raluca mamica de Sanziana



God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, Clau , pai eu ce sa mai comentez ca si eu m-am minunat de ce frumos se joaca Rebe si mai ales ce frumos se joaca fratiorii, in conditiile in care la noi tot timpul trebuie sa fie un mediator sa nu primeasca Briana bataie de la Sabin. Iar de frumosi ti-am zis de un milion de ori ca sunt copiii tai.
Chiar asa, am un finutz care face 7 ani acusi, cu ce l-as putea incanta???

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebe a dormit doar o ora, oricat am incercat sa o fac sa mai doarma putin, tot degeaba...n-a mai vrut si a pornit la joaca.

Cleme, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme



mami de diana andreea - 18 martie '08



...no,cum e?...e cu ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaa!
Am vazut toate pozele de la intalneala si sunt f.f.f.f. frumoase!!!!
Si vreau si eu jucarie de lemn dina ia de la Ikea!! Pls, Kya sau Mimo, care ajungeti mai des pe-acolo Raman indatorata!!

O sa pun cateva poze de-aseara, ca a facut nasu' mai multe, dar nu mi le-a dat, ce sa zic, o sa vedeti, dezmat total!!!

In rest, m-am amuzat rau de Bursuc cum statea la picaturi in baie si de cum impingea el ciocanul de snitele

Naty, acomodare cat mai rapida si sa fiti fericiti in nou acasa! La mine Vlad ma dispera cu degetul, una doua ma tragea de deget sa-l plimb! Stef nu face asa...Aaa, cu carutul, asa cum a zis si Mimo, te duci cu el pana la usa avionului, il baga in cala si apoi ti-l da inapoi cand aterizeaza.

Luny...cu forta in fund Eu si acum ii pun lui Vlad tot in fund! mi se pare irelevanta aia de la subrat pt. ca nu o ia ca lumea...


In sfarsit au adormit si ai mei...dimineata am citit ce zicea Mimo de Vladut cu papa si i-am, facut si eu lui Stef nectarina cu banana, branza si cereale, a lins tot castronul! De mult nu i le-am mai facut piure, le mananca intregi, musca din ele...la pranz a basculat un castron de ciorbita de vitel.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, multumesc , eeee, si noi avem meciuri intre copii...voi ati vazut partea frumoasa! Si noua ni se intampla sa stam intre ei si sa-i zic lui Razvan de zeci de ori sa o lase in pace pe Rebe, ca de multe ori o zgandare aiurea si ea se enerveaza si tipa si pana la urma se isca un intreg scandal.
De cadou la un baietel de 7 ani, ce sa zic...vad ca a trecut si era bakugani-lor, nu-l mai intereseaza nici pe Razvi...mai nou isi cumpara roboti cu baterii si telecomanda, mai vrea lego, puzzle-uri, masinute, de-astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stiam eu ca mai am ceva de zis...Clau, foarte frumos montajul, cuminti copilasii si se joaca super Ce bronzalit e Razvi!

Gata si cateva pozici de-aseara
http://good-times.webshots.com/photo/2843003620102227597doKueN


Cleme, ce faci? cum eeeee???

Mergi la inceput