King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 102

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Ce-mi daaai!?!



CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU







Un brat imens de si o imbratisare sincera din toata inima

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien





www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*



"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

JACKSON'S HOME MOVIES PUBLISHEDIntimate footage of late superstar MICHAEL JACKSON at home with his children has been obtained by a British newspaper.
The private five minute tape features footage from birthday parties held for Prince Michael, now 12, and Paris, now 11, as well as intimate moments of the superstar laughing and joking with his kids.
Although it is not known when the tape, obtained by U.K. tabloid The Sun, was shot, it is believed to have been filmed before the birth of Jackson's third child, Prince Michael II aka Blanket, now seven.
Jackson is shown sitting on the floor at his Neverland Ranch in California, putting together a jigsaw puzzle with the two children as he sings and encourages them to join in.
During footage of Prince's birthday, Jackson turns to the camera and records a special message for the youngster to watch when he grows up. He says, "Prince, that was for you to learn about perseverance and confidence and the true meaning of success - which is love.
"And to know that you can reach any goal that your heart desires. It is totally up to you, you can do anything that you want to do and I love you."
In the next scene Paris is seen addressing her father, telling him, "Daddy, Thank you for my birthday cake. I love you so much. You are the best daddy in the whole world," while Prince adds, "You're the best daddy in the whole world and I love you," before running over to give his dad a kiss and a hug.
Jackson then asks Paris for her birthday wish and she insists she wants to grow up to be a singer like her famous father, saying, "I want to do what you do, dance and sing, " before Prince jumps in and adds, "Me too!"
The kids go on to serenade Jackson with a touching rendition of classic song You Are My Sunshine, changing the lyrics to: "You are my daddy, my only daddy, you make me happy when skies are grey. You'll never know dear, how much I love you. So please don't take my daddy away."
The video ends with the two youngsters hugging their dad, as Jackson tells them, "Ah, I love you. That was sweet."


sursa: contactmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor, Michael!

Sper ca nu m-ati uitat, am lipsit o saptamana, am ajuns cu bine in Ro, am serbat primul anisor al fetitei, am avut nebunie pe cap zilele astea dar azi am reusit sa prind cateva ore libere sa pornesc pc-ul si primul lucru a fost sa intru aici. V-am citit cap coada ca o infometata, desi zilele astea playerul meu a auzit atata Michael Jackson ca niciodata.
AM dat o raita printre lucrurile mele si am gasit cartile cu el, casetele mele vechi, poze, postere puse la pastrare...

Vroiam sa va spun, daca nu stiti, ca vineri acum, 31 iulie, in Romania Libera apare cartea cu el, Viata unei legende. Eu deja am vorbit cu o tanti de la ziare sa mi-o opreasca. De asemenea, luni in jurnalul national va fi un cd de colectie cu el.


In alta ordine de idei, impresionante pana la lacrimi manifestarile din lume in memoria lui. Ma bucur ca si romanii au adus un omagiu. In clipul cu We are the world l-am recunoscut pe un fost coleg de generala, habar nu aveam ca e fan Michael..

O sa updatez imediat si lista de la inceput cu melodia zilei, mi-au placut toate cele propuse in ultima saptamana, For all time cel mai mult si f potrivita la o luna dupa disparitia lui.

Nu am aflat daca a fost inmormantat sau nu si nu am vazut parca nici o discutie aici. Ce stiti despre asta?

Va doresc o zi frumoasa.

p.s. Good to be back.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ani2

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Buna fetelor! Bine v-am gasit!

A trecut o luna...o luna de cosmar pentru mine, de suferinta si de furie...m-am tinut departe de forum, desi eram dependenta inainte, pentru ca am vazut un topic la Discutii Generale imediat dupa 25 iunie si nu am avut puterea sa intru...Nu pot sa spun ca am plans mult, abia la Memorial, la sfarsit, cand a vorbit Paris m-au podidit lacrimile, m-am racorit un pic. Nu credeam ca ma va afecta atat, dar de fapt nici nu ma gandeam ca am sa il pierd atat de repede. Sincer nu imi imaginam viata mea fara el, era o parte din ea inca de acum 20 de ani, cand l-am descoperit. Aveam 10 ani si am vazut Thriller si Bad. De atunci a devenit ca un membru de familie.
Istoria mea cu el e lunga si frumoasa. In 92 la insistentele unui cunoscut, director al unei edituri romanesti care cunostea pasiunea mea despre el, am scris o carte "MJ intre legenda si adevar", chiar inainte de concertul din 92. O fituica este acum, dar am pus mult suflet in ea, aveam 12 ani atunci, aproape 13. La concertul acela am plans si am ras, am trait fiecare moment la intensitate maxima.
In 96 eram mai matura un pic, mai cu tupeu sa zic asa. Am reusit sa il cunosc, sa ajung la el, eu si cartea mea (m-am bagat pe sub pielea sefului securitatii de atunci) si m-a strecurat in masina, chiar inainte de a pleca la aeroport.
Am acum un autograf la care nu ma pot uita fara sa nu plang...Am avut 3 minute cu el care acum par un vis, desi pot retrai fiecare secunda din acea intalnire. Imi amintesc fiecare zambet, fiecare soapta, felul in care l-am mangaiat pe mana in timp ce imi scria autograful si sarutul pe care mi l-a dat pe obraz la plecare. L-am iubit si mai mult atunci pentru ca tot ce speram si ce era pana atunci doar un vis frumos era adevarat. El era chiar asa cum mi-am inchipuit, nimic mai putin, doar mult mai mult. Era cald, isi iubea fanii, era sensibil si frumos.

Am un gol imens in inima acum. Desi am aproape 30 de ani, am 2 copilasi, am un sot, Michael a fost si va ramane in sufletul meu, parte din ceea ce sunt. Am pierdut o parte din inima mea atunci cand a plecat de pe Pamant si doar pot sa sper ca ii e mai bine acolo unde e. Am avut bilete la concertul de pe 24 august de la O2 si speram sa il pot reintalni, chiar daca asta insemna sa fac iar de paza pe la poarta hotelului...
Melodia care ma obsedeaza si care ma intristeaza si ma zguduie este "Heaven can Wait" si ma tot intreb de ce nu a mai asteptat Raiul pentru el.

Imi pare bine ca va intalnesc aici pe multe dintre voi pe care le citesc cu placere pe forum, nu mi-am dat seama ca avem o comunitate DC de atatia fani!
Oricum, cunosc zilnic oameni care imi spun ca il iubesc sau ca l-au descoperit cu adevarat doar dupa ce a murit. Ma intreb de ce...ma intreb de ce atunci cad traia nu se scria asa de frumos despre el. De ce acum apar atatia oameni la televizor care l-au cunoscut si care vorbesc asa de frumos, spun Adevarul...iar in urma cu 4 ani doar era parasit...aproape nimeni nu i-a luat apararea. M-a durut pe mine sufletul, nu vreau sa stiu ce a simtit el...Probabil ca atunci i s-au furat toti anii astia din viata pe care ii mai avea inainte...E foarte trist.

Scuze daca e mesajul dezlanat. Promit ca data viitoare cand scriu sa vin cu moralul mai ridicat, sunt sigura ca lui asa i-ar placea mai mult de tot. La urma urmei:

"Smile though your heart is breaking
Smile even though it's aching..."



superb ai scris kid!
esti o norocoasa! nu ai nici o poza cu el de atunci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003


Istoria mea cu el e lunga si frumoasa. In 92 la insistentele unui cunoscut, director al unei edituri romanesti care cunostea pasiunea mea despre el, am scris o carte "MJ intre legenda si adevar", chiar inainte de concertul din 92. O fituica este acum, dar am pus mult suflet in ea, aveam 12 ani atunci, aproape 13.


Tu esti...Simona Tanase?
Am si eu carticica, dupa ce am citit mesajul tau am scos-o din cutie si ma uit acum la ea, pe prima pagina am scris data cand am cumparat-o, 27 octombrie 1992, cu scrisul meu de copil...wow, am pagini intregi acoperite pe margine de I Love You cu diferite carioci colorate. Am imbracat copertile in celofan, la fel ca si la celelalte 2 carti la fel de pretioase, Moonwalk si Dansand Visul, sa nu se strice in timp si acum vad ce bine am facut atunci.. Cartea a aparut la Teora si are inca pretul pe spate, 250 lei.

Pt mine cartea asta inseamna acum la fel de mult ca si atunci. Iti multumesc, Kid (Simona) pt aceste frumoase amintiri. Sper ca si peste 20 ani sa fie la fel de pretuite de fiica mea.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

kid2003. Ma bucur sa te regasesc aici! Cand am auzit prima data cum povesteai despre intalnirea ta cu Michael mi s-a pus un nod in gat. Toata ziua aia in capul meu ai fost un exemplu de perseverenta si de fan adevarat, fan care iubeste in aceasi masura si omul si talentul lui.

motanik pentru fetita ta, multi multi anisori frumosi inainte! eu una ti-am simtit lipsa.
Ms mult pt pontul cu Romania Libera. Chiar o sa ma straduiesc si eu sa o iau.
Despre inmormantare nu cred ca s-a intamplat. Cred ca inca nu au terminat treaba cu analiza creierului. Oricum, o buna bucata de vreme cred ca nu se va sti unde va fi inmormantat. Iti dai seama ca la cati nebuni dupa faima si bani sunt in lume, ii duce capul sa mearga sa sape si sa ia o bucata din el. Asta zicea si familia ca e una din marile temeri.

Chiar mi-a placut gestul lui Beyonce. Asta ma face sa o admir si mai mult de acum incolo.

Mai revin, fug nitel la treaba.




Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)


Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

[quote]citat din mesajul lui kid2003
Am si eu carticica, dupa ce am citit mesajul tau am scos-o din cutie si ma uit acum la ea, pe prima pagina am scris data cand am cumparat-o, 27 octombrie 1992, cu scrisul meu de copil...wow, am pagini intregi acoperite pe margine de I Love You cu diferite carioci colorate. Am imbracat copertile in celofan, la fel ca si la celelalte 2 carti la fel de pretioase, Moonwalk si Dansand Visul, sa nu se strice in timp si acum vad ce bine am facut atunci.. Cartea a aparut la Teora si are inca pretul pe spate, 250 lei.


Ai zice ca avem aceeasi copie
Si a mea e imbracata intr-o coperta de ceolofan, si cu data trecuta pe prima pagina (15 decembrie 1995) si cu pretul.. desi la mine e aplicat inca un pret peste cel de 250 lei (2000 lei)

kid2003, intr-un timp te confundam cu Simona Tache si-mi devenisei antipatica insa acum cateva luni am observat diferenta
pentru ceea ce ai scris!

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:


Mie nu imi treceeeeeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue


Mie nu imi treceeeeeeeeeeeeeeee.


Nici mie .

Acasa ma dau 'normala', la birou la fel, noroc de voi ca am unde sa ma descarc (chiar si doar citindu-va)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainex_po spune:

Buna fetelor

Am revenit dupa o luuunga saptamana in care chiar am dus dorul forumului [ma incadrez si eu in grupul celor care sufera pe ascuns ]. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut cate pagini au fost scrise intre timp dar am reusit sa le citesc pe toate si sa urmaresc materialele trimise de voi ..Sunt atatea lucururi pe care le-as avea de comentat si m-am regasit in atatea situatii descrise incat nici nu stiu cu ce sa incep ;))
Pe scurt, ador manifestarile in memoria lui Michael ,iar la cele din Romania mereu imi dau lacrimile .Mi-a placut deasemenea tributul lui Beyonce [postat de nelia parca..] si cum mai zicea cineva acum imi place si mai mult de ea;)).
In legatura cu misterele ce graviteaza in jurul mortii lui[doamne cat de infiorator suna cuvantul asta] eu as vrea sa fie cum zic unii ca inca traieste, dar sunt sigura ca nu e asa si oscilez acum intre a crede ca a existat o complicitate cu medicul [am vazut ca ati dezbatut subiectul] si ca a fost omorat.Mai plauzibila pare insa ultima varianta,desi e atat de trista....De asemenea,nu sunt de acord cu cei ce zic ca a murit acum 20 de ani Mi se pare destul de aberant sa se vehiculeze acum acest lucru si e un topic la care am gasi destule cusururi.
Melodia zile..EXCELENTA! nu ma pot abtine sa nu dansez ...e atat de plina de energie
Multumim motanik pentru remember-ul referitor la Romania Libera sper sa reusesc sa-l iau.Iar acum o rugaminte: stiu ca undeva pe la inceputul topicului cineva a zis ca are brosurica de la memorial,si as vrea-o si eu..daca se poate...nu am fost pe faza atunci si abia acum mi-am adus aminte.Musumesc anticipat.

Mergi la inceput