Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata , haideti la o mica




Alaturi de Sebi


Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata si de la mine!!!
Mai dau si eu un semn de viata sa nu ma dati disparuta! Sunt bine, am avut ceva emotii saptamana asta ca mi-a zis doctorita la controlul manual ca cica am colul scurt si m-a trimis de urgenta la o eco, dar era de 3 cm, ceea ce mie mi s-a parut foarte bine, asa ca m-am linistit.
De maine am sa am si eu timp mai mult sa particip la dicutii odata cu voi, ca Andrei incepe cresa, asa ca dimineata o sa fiu singura acasa. Am emotii maaari de tot, sper sa se acomodeze repede si sa nu se supere pe mine ca il las sigurel printre straini . Dar nu am ce face, imi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu el, am contractii destul de dese si dureroase si stiu ca in ultimele doua luni de sarcina este greu sa te descurci si singura, dar cu un copilutz atomic si dornic de alergatura langa tine!
Am ratat multe felicitari saptamana asta. Sper sa ma scuze fetele sarbatorite! EU le urez la multi ani la toate, sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Monikus, am vazut ce cadou deosebit ai primit de la sot! Sper ca te-ai simtit bine la Roma, asteptam sa ne povestesti si, bineinteles, pozici!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 27+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

neatza fetelor

luati si de la mine o mica

Cristina, imi pare rau ca ai contractii, spune-mi te rog iei vre-un tratament impotriva lor?
ciudat mi se pare ca ti-a facut control manual .. eu de la inceputul sarcinii nu am mai facut si sunt f multumita asa; drept este ca in diagnostic de placenta joasa este interzis dar diagnosticul asta il am doar de vre-o 2 saptamani;

aaa, si poate ma lamuresti si pe mine, ca nush de ce sunt tot nelamurita legat de subiectul asta: ai putea sa-mi spui cum simti contractiile? cumva ca si durerea de burtica dinaintea ciclului sau cum?

daci

27+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!
Am atatea de spus ca sper sa nu uit nimic:
Aida baga mami si la mine o cafeluta ca mi-e asa lene sa-mi fac si acum daca am apucat sa deschid calculatorul nu ma mai pot desprinde de el si de voi.

Cristina ana bine ai revenit pe la noi, asteptam vesti despre amenajarea noului apartament si am sa-ti povestesc despre nepotica mea care plangea cu lacrimi de crocodil cand o lasa frate miu la gradi, se zbatea si folosea toate tehnicile posibile de impresionare. Acum, cand a luat vacanta se duce la frate miu seara de seara si-l intreaba daca nu potae sa-i aduca maine copiii de la grdi la ea acasa, ca ea ce se face fara ei ?
Vreau sa spun ca este firesc si natural sa se obisnuiasca printre copilasi si ii va placea sa socializeze DAR fii pregatita ca va fi greu si dureros la inceput. Tinem pumnii

Selen tu esti optimista, stiu, baga vitaminele la greu, stai pe stanga cum ti-a spus dr. si totul va fi bine. Poate s-a gandit si ea sa fie finuta si draguta dupa ce mami si tati o fac Ursulica . Are timp sa se mai ingrase, iar cu intorsul nu stiu ce sa zic asa ca nu ma bag.

Manga hainitele sunt criminale sa le poarte Sasha sanatos si mancacios.
Cu moasa, ce sa zic e varza asta a ta, eu cand am fost ultima data, printre alte sfaturi mi-a zis ceva de genul : "stii ca nu mai ai voi sa pleci nicaieri, nuuu ? " si i-am zis ca stiam si nici nu aveam de gand ...dar a zis-o asa pe un ton de parca se bucura ca nu mai am voie.
Sfat: stiu o italianca care a zburat si in ultima luna, intr-adevar fara sa arate hartia de la medic. Am inteles ca te intreaba de sarcina cat e de avansata numai daca o observa, asa ca sunt convinsa ca poti si tu sa-ti pui o bluza bufanta, tip gogosar si sa nu ai nicio problema.
Bafta multa !!!!!

daciana scumpa mea, da-mi manutele tale si hai sa jucam hora .
Fetele cred ca-si mai amintesc povestea.
Credit ipotecar personal BCR, rate platite la timp luna de luna.
Iunie anul trecut omisa/uitata/greseala mea asigurarea imobilului.
Apare in contul meu o restanta de 27 de euro care se perpetueaza din iulie anul trecut pana prin februarie martie anul acesta FARA SA FIE STINSA DE BANII DEPUSI LUNAR IN CONT PENTRU RATA.
Aceasta restanta capata o vechime de nu stiu cate nspe mi de zile, ei incearca sa ma gaseasca iar eu emigrasem in UK. Cumnata imi platea ratele prin OP si nimeni nu avea cum sa-i spuna ca taram coada 27 de euro.
Imi executa creditul si mi-l vinde la o firma din Bucuresti.
Firma din Bucuresti, care se ocupa de executari zice ca nu poate prelua acest dosar ca este la zi, fara datorii si mai mult decat atat este in curs de infiintare, are contracte cu BCR-ul si inca cateva banci (scuzati cacaofonia dar m-am infierbantat si Aida nu mai apare cu cafeluta) dar nu au preluat nicio baza de date.
In prezent, cumnata mea si tatal meu, care ambii au procuri lasate de mine nu se pot ocupa ca cica nu sunt bunele procurile ca nu am scris in ele ca au dreptul sa semneze in locul meu la BCR. Dar scrie ca au dreptul sa ma inlocuiasca si sa semneze in orice activitate cu "orice institutie".
Acum, platesc ratele in acel cont de la BCR, evident ca am acoperit datoria demult, decand a fost sotul acasa dar creditul meu nu mai este nici la BCR si nici la firma de executare.
Dar sunt la zi cu platile
Acum tatal meu, fratele si cumnata, raspanditi pe 3 judete: Bucuresti, Braila si Brasov se zbat sa "ma rezolve".
Toate actele dureaza foarte mult ...si sper sa dureze pana in decembrie cand am sa ajung acasa sa pot rezolva ceva personal.
Sunt sigura ca nu te incalzeste cu nimic dar vroiam sa-ti spun ca am depasit faza in care plangeam de ciuda si de neputinta de a face ceva...de draci, nervi, frustari...si atatea altele.
Chiar te rog sa ma tii la curent c rezolvarea pb tale daca vrei ca sunt curioasa.
Mama imi spunea ca fac tot felul de derogari si "mai inchid ochii" tocmai ca sa isi recupereze creditele si ei de fapt, cei de la BCR sunt convinsa, sunt niste incapabili si incompetenti notorii.
Daca am dreptate voi merge pana in panzele albe cu ei de gat, asta dupa ce nasc
Si da, Selen, am facut plangere si la OPC, si la directorul BCR-ului si la Ombudsman....si nimic.

Am in unele zile (cele mai multe) si motive de fericire ca am emigrat si ma felicit singura.

Trimit asta sa nu pierd si mai revin.


Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Andraiulia asteptam mai multe amanunte de la minunatul eveniment si ma bucur ca ati putut evada cateva zile imediat dupa "DA".
Si noi dupa nunta ne tot socoteam ....si am hotarat sa plecam brusc ca si asa si asa tot sarantoci eram...macar sa ramanem cu ceva amintiri...si iaca am si acum in minte luna de miere de o saptamana din Tunisia.
Casa de piatra, intelegere si voie buna in frumoasa voastra noua familie.

Ieri am fost solicitata de o prietena sa merg cu ea sa-si cumpere rochita de mireasa....adica ce e mai fain: sa stai degeaba si sa-ti dai cu parerea gratis, fara a fi implicat
Nu si-a luat ca e prea mica si prea slaba si spre disperarea celor 2 vanzatoare de la outlet care nu mai stiau de unde sa scoata rochite marimea ei.....au finalizat prin a-i spune ca este "unusual".
Am crezut ca lesinam de ras...adica ea era unusual si nu doamnele si domnisoarele care purtau numere de la 18 - 20 in sus...si implicit si rochiile erau facute pe aceste masuri.
De fapt vroiam sa spun ca am avut asa un moment de revelatie, cate se pot intampla intr-un timp atat de scurt. Nici nu avem 2 ani de casnicie....si stateam acolo pe o canapeluta cu burta la gura, Bebitza facea ca toate acelea in burtica iar sentimentele mele si trairile erau atat de schimbate fata de acum 2 ani. Prioritatile imi sunt altele, apare in toate calculele noastre expresia "banii pentru copil"....este foarte frumos si inaltator. Faptul ca acum 1 an si jumatate am cumparat 3 perechi de pantofi de mireasa....de disperare ca nu s-ar potrivi unii dntre ei cu rochia.....mi se pare acum hilar si total copilaresc.
Asteptarea aceasta a noului membru de familie imi ofera mie personal niste sentimente unice si atat de frumoase.
Construiesc scenarii cu ce vom face impreuna, cum, cand unde....cum vreau sa fie....
Sper ca Dumnezeu sa ne ofere ceea ce cautam si voua mamicilor si burticilor de asemenea.


Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Delia am vazut pozele cu burtica si este foarte frumoasa
Si tu te mentii subtirica si frumusica si imi place asta foarte mult.
Chiar si decorurile erau atractive in pozele tale....
Am si eu niste poze noi de ieri dar trebuie mai intai sa le primesc pe mail si apoi pun si pentru prietenele mele cateva cu burtica.

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary felicitari pentru capitol nou !!!!
Cred ca Monica e tare fericita ca tin minte cand ne ruga sa mai invatam si noi sa facem capitol nou ca sa mearga treaba mai usor...."mai unsa".
Lasa Monica ..sunt sigura ca pana nastem invatam toate
Tu ce faci ? nu mai zici nimic ?

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, fetelor!
Sa va zic ultima mea preocupare: la ultimele analize de urina mi-au aparut leucocite 28-30. Asta dupa ce, de-a lungul sarcinii, au fost 1-2, 12-14, 22-24, normal fiind negativ. Dr mi-a zis sa fac o urocultura care a iesit negativa bacteriologic. De ceva timp am o scurgere destul de abundenta alb galbuie, mai puternica dimineata, puternica la modul ca daca nu imi pun un protej slip mi se uda si pantalonii..Scurgerea nu este f apoasa, si pt ca am citit pe net ca e normal sa creasca aceasta secretie in sarcina nu mi-am facut prea multe griji. Acu va intre pe voi: e infectie urinara sau genitala? Dr a zis sa fac de 2 ori pe zi spalaturi cu ceai de musetel si galbenele si sa repet urocultura peste 10 zile. Credeti ca e potrivit asa un "tratament" recomandat? Scurgerea are un oarecare miros, dar nu puternic.... asa a zis dr..

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
23+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nu trebuie sa imi si raspundeti...ca eu scriu ce am de spus...linistita si imi ordonez gandurile mesaj dupa mesaj.
Cu alte cuvinte eu centrez eu dau cu capu'.
Dar pentru ca e duminica la pranz va garantez ca toate sunteti trecute absente motivat:
- la mama/soacra la masa
- la cumparaturi
- nani si odihna la greu
- iarba verde si gratarele
- curatenie (sper ca nuuu....ca eu asta trebuie sa prestez pt ca ieri am umblat creanga)
- amenajari interioare
- in parc cu copilasii...
Va doresc sa va bucurati din plin de aceasta duminica si sa uitati toate gandurile negre si tristetile.

Azi e ziua de nastere a sotului meu iubit si drag si pt ca a inceput sa se foiasca, se va trezi si ii cedez si lui locul la computer.

Sper ca fetele care au intrebat de mine, cum ar fi Iulika sunt linistite acum, ca mi-am bagat si eu norma de forumeala pe acest weekend.

Numai bine burtici !!!!!

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!


Daciana, eu te sfatuiesc sa nu risti absolut deloc cu sexul. Cand mi s-a pus mie diagnosticul de placenta praevia (diagnostic care se pare ca a fost gresit) doi doctori mi-au explicat cat de periculos poate fi un act sexual. Poate porni iemdiat hemoragia si e f f periculos.

Xggg (cred ca te intreb a treia oara cum te numesti ca mi se pare ciudat sa scriu 4 litere ), daca secretia are un miros ciudat e mai mult ca sigur o infectie genitala. Trebuie neaparat sa ti se ia secretie ca sa se stabileasca daca e ceva. Daca intentionezi sa nasti natural, e bine sa fie totul curat pe acolo.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 28+





Mergi la inceput