experiente mistice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
un therapist

Fara nicio urma de ironie, uite o


Un "therapist" e cu siguranta un terapeut... care e porblema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
un therapist

Fara nicio urma de ironie, uite o


Un "therapist" e cu siguranta un terapeut... care e porblema?


Nu este nicio problema pt. cine nu intelege, se poate traduce sensul cuvantului, iar pt. restul se poate spune ca o a doua opinie nu face decat sa descifreze nelamuririle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

salut
singura chestie paranormala demna de luat in seama mi s-a intamplat acum 5 ani.Abia il cunoscusem pe actualul meu sot si locuiam impreuna,eu m-am trezit f de dimineata si am deschis laptopul pe care il aveam in dormitor la capatul patului,el inca dormea..eu navigam aiurea pe net si dintr-o data am simtit ca sotul meu se uita peste umarul meu in laptop,am simtit ca o greutate,efectiv i-am simtit prezenta si in acelasi timp el s-a ridicat f speriat din somn spunandu-mi ca a visat ca si-a iesit din corp si statea pe umarul meu si privea in laptop,ba chiar mi-a zis la ce ma uitam...am fost amandoi f speriati...daca asta nu e paranormal atunci e f ciudat ce am experimentat noi doi oameni obisnuiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

3X3 multumesc, ,multumim de fapt, pentru raspuns.Sunt comvinsa ca este de ajutor muuultor oameni care vor citi aici.

Nu am crezut niciodata ca (virgula) un cuvant poate capata atat de multe sensuri, poate ascunde atatea nuante, si cu atat mai putin nu am crezut ca ceva randuri poate..."deschide" in mintea mea o adevarata...carte...




Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
un therapist

Fara nicio urma de ironie, uite o

Capcaunule nu le mai urmarii pe doamne pe subforumurile "de suflet",foloseste timpul liber numai pt. capcaunelul jr.si dna.capcaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutari.Eu am tot citit...dar am si eu momentele mele de....timiditate sai zic?Sunt prinsa rau zilele astea cu invatatul,am examene saptamana asta dar vreau si eu sa impartasesc cu tine,cateva experiente,dar sa am un pic de timp si sa nu fiu stresata.Revin cu siguranta saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3

nu credeam ca ii este atat de greu omului sa vorbeasca despre experienta sufletului lui!
forumul este un dialog. ceea ce fac aici seamana a monolog. ma intreb daca sa continui sa scriu sau nu. voua ce va raspunde sufletul?



din punctul meu de vedere, ar fi bine sa continui. eu nu mai scriu, pentru ca nu mai am ce povesti, am spus tot la topicul cu paranormalele. ma rog, aproape tot. si probabil restul celorlalte doamne care mai povestisera la topicul respectiv si-or fi luat aminte - reactia altora nu a fost tocmai politicoasa.

dar te citesc cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Imi cer scuze ca scriu pe fuga si deci succint.Am fost casatorita,am divortat si la 2 ani dupa divort fostul sot a murit.Nu am aflat asta decat abia la mai bine de un an de la moartea lui de la niste cunostinte comune pe care le-am intalnit intamplator.In fine,...in luna noiembrie 2004 cand a murit el...am inceput sa am cosmaruri groaznice cu el nopti la rand pentru cateva luni;i simteam prezenta langa mine mereu.Ba mai mult imi stingea si aprindea chiar de cateva ori in cateva minute lumina,lampa.O data chiar imi stingea si aprindea lumnile in continuu pret de cateva minute in tot apartamentul....si i simtem prezenta,nu eram adormita si nici nu ma gandeam la bunicii mei de exemplu care murisera in anul 2000,de exemplu,ci doar la el.Repet ,toate astea se intamplau si eu nu stiam ca el este trecut in cealalta lume.In noaptea cand l-am nascut pe baietelul meu de 3 ani a venit,tot in vis ,si m-a felicitat si mi-a spus ca tare se mai bucura pentru mineDesi noi ,eu si fostul sot ne doriseram copii,nu am avut si desi el a mai fost casatorit ,el nu a avut copii.In timpul sarcinii aveam o perioada mai grea cu tatal copilului meu,...certuri,discutii si chiar imi surarea ideea de a-l parasi.Fostul meu sot mi-a zis sa nu imi mai fac griji ca totul va fi bine si sa las grijile deoparte.Inchei cu ultimul vis de acum 2 saptamani,primul in care fostul sot imi spunea ca este impacat cu ceea ce s-a intamplat intre noi si parea senin,surazator,....si chiar glumea cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

3x3,o voce interioara imi tot spune de mai bine de un an ca voi mai avea in curand un copil.De ce asta intarzie sa se intampla?Oare poti sa vezi daca cumva .....,involuntar,eu impiedic ca acest copil sa vina la mine?Sunt tare circumspecta si incep sa ma culpabilizez.Vreau sa iti mai spun ca tare ma bucur de tot ce stii si ca imi doresc sa am o perioada in care sa pot citi si eu lucrarile mentionate de tine si sa recitesc linistita ca sa pot"rumega "informatia din mesajele tale.Cand sunt ca acum cu mintea in 7 parti mi-e cam greu sa ma concentrez si sa ma bucur de ce citesc,asa cum imi place mie sa fac.Imi cer scuze....pentru ca am tacut si nu am scris pana acum....si te-am lasat sa te simti singurica aici....in timp ce eu ma bucuram de mesajele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

3x3 si eu continui sa te citesc cu placere,chiar daca eu personal nu prea mai am ce sa scriu, experientele paranormale le-am epuizat la subiectul initial.

Citindu-va ultimele raspunsuri,as putea sa spun ca nicio legatura, contact pe care il avem cu diverse persoane de-a lungul vietii nu sunt intamplatoare si ca tot ce ni se intampla ni se intampla dintr-un anumit motiv pe care poate la momentul respectiv nu il intelegem dar este pentru binele nostru. Iti dau dreptate in ce priveste "contractele" pe care le avem cu alte persoane din anturajul nostru, sunt o parte mijloacele prin care ne indeplinim destinul.Iar "sutul in fund" pe care il primesti din cand in cand de la viata cred ca este benefic....il primesti pentru ca nu esti pe drumul cel bun si nu stii sau stii dar nu esti suficient de puternic sa pornesti pe alta cale.

Mergi la inceput