experiente mistice

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am amintit de atatea ori ca energia vitala se scurge in problemele nerezolvate, in conturile neincheiate, in alte forme mentale de contact ale individului cu trecutul lui, cand individul este legat de aceste "realitati" personale prin mental!
dar cum energia vitala, gratia divina se pierde prin forma gand, cand gandul recheama o intamplare din trecut?
omul, este vasul care primeste informatia din karma prin intermediul spiritului, este cel care primeste gratia divina prin existenta sufletuli! omul este cel care "sadeste" samanta divina! pe teren arid, si nu culege nimic, spune o pilda, si pe teren fertil, culegand roadele creatiei prin colaborare cu divinul!

gratia divina din planul transcedental, emisa de suflet, energia vitala trece prin spirit, se distribuie in planul fizic, de unde materia este stimulata pentru ca evenimentele sa se intample in favoarea planului spiritual pentru evolutie spirituala, si in favoarea planului fizic, pentru sansa de a desface legautrile din planul cauza efect si deschidere catre spirit. la o stimulare a planului fizic prin mental cu activarea unei situatii din trecut, gratia divina coboara prin spirit, si spiritul hraneste trecutul via mental-emotional. cu cat de multe probleme nerezolvate in trecut exista , cu atat mai mult franturi ale spiritului vor fi distribuite in existenta virtuala a mentalului planului fizic, pentru a hrani vitalitatea aelor memorii, intamplari! cand se face in mod preponderent o astfel de distributie a energiei vitale catre problemele neterminate, spiritul este conectat la o realitate iluzorie a planului fizic, cu alte cuvinte, spiritul nu hraneste planul fizic, aflat in prezent! se afla undeva in virtualul iluzoriu al planului fizic! Buddha a vorbit foarte concret despre aceasta iluzie!
iertarea, constientizarea, cunoasterea sunt metode de focalizare a planului fizic pe realitatea prezenta, si stimularea spiritului in favoarea planului prezent! cand se face iertarea unei situatii neplacute din trecut, se "cheama spiritul inapoi", spune Caroline.
gratia divina, se distribuie preponderent, atunci, in prezentul planului fizic, iar materia poate sa se manifeste in prezent, pentru planul fizic! de exemplu, se contureaza oportunitati, se implineste ceea ce se gandeste, au loc vindecari, cu alte cuvinte, totul este numai in favoarea planului fizic si realitatii lui prezente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:


doctorul Norm spune:
“Daca nu este abuz fizic (si nu sfatuiesc pe nimeni sa accepte asa ceva), daca nu este abuz psihologic si emotional (pe care nu ar trebui sa il tolerezi), atunci, nu este nici un motiv de a sta intepenit intr-o atitudine repetand ca o placa stricata, cat de rea este viata. Detaseaza-te, mergi mai departe!
Ai invatat o lectie. asta este tinta vietii.”

Trainning autogen este un proces de relaxare, care, timp de 20 minute pe zi, poate reduce produsul de cortizon in corp, spune doctorul Norm.

De 2 ori pe zi, relaxarea va scade, dupa cum zice Norm, va reduce adrenalina-norepinefrina la jumatate; apoi insulina(nevoia de insulina) 50% pentru toata ziua, (24ore).
Trainingul autogen a fost dezvoltat de Johannes Heinrich Schultz , psihiatru, in 1908.
Mainile imi sunt grele si calde,
Picioarele imi sunt grele si calde
Bataile inimii sunt calme si regulate
Respiratia imi este libera si usoara
Abdomenul imi este cald
Fruntea imi este relaxata
Mintea imi este linistita si calma.
doar aceasta formula de relaxare scade secretia de hormoni ai stressului in corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

vreau sa va impartasesc o experiena deosebita pt mine.
intr-o cladire pazita pe care eu o frecventez saptamanal o femeie a cazut pe scari.sunt scarile mari si cateva interioare.pe cele interioare cazuse.nu am trecut pe acolo,am putut sa ocolesc zona.trecera era interzisa oricum venise politia,salvarea.dar am inceput sa ma framant deoarece cunosteam din vedere sau auzite pe cei care treceau pe acolo.o neliniste ma cuprinse.putea fi un cunoscut sau un copil.
am incepu sa pun intrebari.mi se spuse ca era o batrana.raspunsul parca nu ma multumise.intrebam zilnic,doream o veste.
dupa 2-3 sapt aflu cine era,nu o cunosteam.poate candva trecusem una pe langa alta,dar atat.lumea banuia un viol.stateam mai multe persoane,toate cunosc cladirea si vorbeam despre asta.inainte de caderea ei,2 copii o vazusera,era dezbracata,gemea intr-un colt din hol.doar in lenjeria intima.apoi au vazut-o iar in picioare in alta parte.pt ca peste 1 min sa fie gasita sub scari,prabusita,parca ar fi cazut.
speculatiile nu ma interesau ,erau puerile,dar ceva ingrozitor se intamplase.stiam asta.
grupul s-a risipit,am plecat acasa.o parte a mea ramase conectata cu realitatea,o alta parte parca zburase spre acea femeie.eram acolo,langa ea.ea era in coma.intrase atunci,din cazuza cazaturii.noaptea,in pat,in liniste,m-am apropiat mai intens de acea fiinta.parca o intrebam ce s-a intmplat,ma simteam langa patul ei de spital.
atunci,dintr-un colt al camerei un nor negru veni spre mine.era negru,furios si rau.o rautate fara margini.nu ma putea atinge,nu avea treaba cu mine.dar statea acolo amenintator.se retragea putin,apoi se apropia.in acelasi timp mai era o prezenta mica,slaba,infricosata,ingrozita.care suferea,era disperata. durerea o coplesea.era disperarea celui incatusat ce nu se poate apara,a unui prins in capcana.
nu-mi era somn,fizicul nu-mi spunea nimic.nici oboseala,nici sete.nu am dormit toata noaptea,senzatiile ma copleseau.cuvintele nu le pot cuprinde.ma plimbam prin casa si totusi nu eram deconectata .
parca nu mai percepeam nici peretii.nu mai existau margini,delimitari.iar eu ma concentrasem toata in traire.
nu a fost viol,altceva la fel de ingrozitor s-a intamplat.femeia a iesit din coma.sper sa evolueze tot mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

si pentru ca veni vorba despre cum se face raportarea planurilor, fizic, spiritual si transcedental, intr-o situatie de viata, iata ca situatia de viata s-a si intamplat!
am fost contactata pe messenger de o persoana care a spus ca este agitata, nervoasa, pentru ca are un sef coleric, caruia ii place sa umileasca.
x: sal
ce faceti?
me: buna
x: cum te simti?
eu nu-sh ce am ,sunt agitata
me: susu-ri si josuri
x: exact. numa viata plicticoasa nu e
me: important este sa nu te manifesti prea mult
daca esti agitata
observa-te
asa te poti monitoriza si controla
x: asta fac,incerc sa ma scanez si sa-mi ofer remedii
me: ce ai de fapt?
x: un sef ingrozitor
umileste pe toti
prin gesturi subtile,dar o face
un temperament coleric
me: si tu te uiti la gesturile lui subtile...
nu vezi ca este o provocare!
x: dar imi place ca mereu visez inainte caini
me: asta inseamna ca este scris sa se intample
pana inveti lectia
sa lasi cainii sa latre
cum se spune
x: da,tre sa invat lectia umilintei
sa aplec capul
me: nu
a te lasa umilita nu inseamna a lua lectia umilintei
citeste in mesajul comportamentului lui
ceva mai de valoare decat faptul ca umileste. tu ai primit mai multe mesaje
x: mereu gaseste motive de cearta,de disputa
me: unul verbal si unul nonverbal; poate are si el necazuri personale si face uz de autoritate sa isi verse duhul. incearca sa il intelegi decat sa il judeci si sa o iei personal.
gandeste-te ca ai visat caini deci era provocarea deja inscrisa in karma de divin, iar tu...
x: stiu ca ma apreciaza,mi-a spus-o
me: ai doua posibilitati, sa intrii in lantul karmic si sa faci jocul provocarilor, ceea ce a produs agitatia, sau sa privesti de sus
din perspectiva planului spiritual, sa il privesti ca pe un om
care cara o datorie spirituala deja preluata in vis; poate de aceea s-a si incarcat atmosfera, pentru ca trebuia cineva sa o incarce; si cine altul decat seful! dar el face un joc al determinismului spiritual pentru tine! incerc sa te fac sa privesti dintr-o alta perspectiva, pentru ca din cea a planului fizic
deja esti tulburata
x: da
ca urmare nu este raspunsul si nici calea pe care o cauti, este atat de simplu
x: clar,d eaia sunt nelinistita
me: atunci, privesti dincolo de planul fizic si te gandesti...
x: de aia nimic nu mi-a iesit zilele astea
me... cum toate s-au conectat, inclusiv faptul ca ai fost anuntata din vis, denota faptul ca a fost sa se intample asa

me: cum te simti acum ?
x: mai bine, m-am usurat
me:ai slabit rezistenta din planul fizic, si mental prin intelegere, dialog, iesirea din ignoranta
x: dat valtoarea in care am intrat ma bucur ca nu afecteaza si celelallte relatii
me: adica ai stimulat zona spirituala care se proiecteaza si in planul fizic, si ca urmare te simti mai bine (lasi gratia divina sa intre in tine, in cea prezenta, acum, cea care are nevoie de liniste, armonie). ma bucur
la nivelul structurii trintare a centrilor, pentru ca s-a schimbat raportul de pe care se facea judecata, simtirea, gandirea intamplarii, planul ego-fizic a fost inlocuit cu planul spiritual, si ca urmare planul fizic a redus rezistenta, a redus canalizarea de energie in fenomenul din trecut care secatuia vital (de aici si starea de nervozitate). este un fenomen similar cu cel produs de muschi, care incep sa declanseze contractii necontrolate, atunci cand temperatura corpului scade (tremuratul de frig). "tremuratul" mental care traduce lipsa de energie vitala, se simte ca si nervozitate, agitatie! este semnul primar de disarmonie intre planuri, si in special de tensiune in planul fizic! tensiune, ce se poate simti la toate nivelele energetice, ca urmare a "socului" in care a intrat planul fizic, la nivel mental, prin emotional! si pentru ca are nevoie de energie vitala, o reproduce in propiul stil:
- la nivel de chakra7, se face o istorie a problemei
-la nivel de chakra 6, se amplifica mental detaliile
-la nivel de chakra 5, se verbalizeaza si cauta alte legaturi in timp si spatiu
- la nivel de chakra4 , se cauta dovezi emotionale
-la nivel de chakra 3, se face o proiectie a ce este si cum se vede individul in situatia de tensiune(self esteem isi cere dreptul)
-la nivel de chakra2, relatiile de munca pot fi afectate(persoana are suficienta maturitate incat sa nu isi perturbe alte tipuri de relatii)
-la nivel de chakra 1, face proiectia asupra imaginii de autoritate-sef!
si uite asa, energia vitala, gratia vitala hraneste o himera mentala! aceasta caracatita mentala devitalizeaza, si prima reactie de aparare in planul fizic este "tremurul", socul de aparare, ca prima reactie instinctuala. rezultatul este tensiune,agitatie, nervozitate !
pivotarea centrului de greutate a gratiei divine de pe planul fizic pe planul spiritual, va face o schimbare radicala a cum energia la nivel de centrii energetici va lucra:
-la nivel de chakra7, se accepta determinismul divin, karmic, prin existenta mesajului promonitoriu din vis-prezenta cainilor in vis

-la nivel de chakra6, deschiderea catre intelegere
-la nivel de chakra5, conturarea detaliilor de dederminism
-la nivel de chakra4, schimbarea macazului de la reactie emotionala-afectiva negativa catre o reactie pozitiva ce vine acompaniata de nevoia de intelegere
-la nivel de chakra3, nu se mai face proiectia in mod personal a situatiei
-la nivel de chakra2, se stimuleaza cel putin la nivel mental, ideea de relatie profesionala ("ma apreciaza")
-la nive de chakra1, se face o reintegrare a pozitiei persoanei in relatia de munca, in prezenta persoanei sef, care nu mai este autoritate pentru persoana, dar reprezinta autoritatea ca relatie de munca.
uite cum, in mare, s-a purtat un dialog pe chakre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

danny1, iti multumesc ca ai scris despre aceasta intamplare. am sa o amintesc in rugaciunile mele. are atata nevoie de rugaciune, binecuvantare!
am sa revin cu detalii despre planul subtil, al cazului descris.
rugaciunea este dialogul mistic dintre fiinta si Dumnezeu! cand o fiinta are nevoie de DUMNEZEU, atunci cand trupul templul acesteia nu poate, oricine face o rugaciune, daruieste viata prin cuvant mistic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am mai intrat de ceva vreme si acum citesc mesajul cu cainele.
De luni am inceput sa lucrez intr-o noua firma, stiti cum e la inceput. Marti il intalnesc pe seful meu (am avut si interviul cu el, si si atunci mi-a facut o super impresie). Un tip super fain, OM, nu alta (o sa radeti de mine dar acum cateva luni mi-am facut o lista cu caracteristicile pe care as vrea sa le aiba seful meu, oricare ar fi acela/asta apropo de legea atractiei), sper sa ramana asa (colegul meu mi-a confirmat ca e unul din cei mai faini sefi din companie).

Dupa vreo 2 zile, miercuri noapte visez ca ma musca un caine negru, mititel (despre care in vis stiam ca apartine unei femei), aveam o mica nu muscatura, parca o taietura la glezna.
Stiam ca a doua zi se va intampla ceva si chiar stiam ca voi avea ceva cu o femeie, dar nu o problema grava. A doua zi la un meeting cu o tipa care e pe parte de business in companie, ama avut o senzatie ciudata, tipa chiar daca nu se manifesta ciudat fata de mine, am inteles de la ea ca vrea sa invat repede sa intru in paine (desi seful meu mi-a spus ca abia dupa 2 luni de training ma lasa "la apa"). Am privit-o f mult, am analizat-o, am incercat sa o inteleg de ce este asa. Parea atat de obosita, vesnic pe fuga, cu sute de responsabilitati si timp limitat, mereu in criza de timp.Si m-am gandit, saraca probabil ca tanjeste sa stea mai mult cu familia, cu cei dragi, sa se odihneasca, sa faca ceva pentru ea si efectiv nu are timp.
Nu stiu de ce dar nu am simit-o ca o amenintare, am privit-o ca pe un om, si abia apoi ca si pe un sef. Stiu ca si eu am zile proase, sunt obosita, ma descarc pe cine nu trebuie. Si mai stiu ca in viata trecem prin situatii care ne sunt cumva programate si din care datoria noastra este sa invatam, sa fim mai buni, sa ii intelegem pe cei din jur si sa ii ajutam. Sper ca relatia mea cu aceasta doamna sa fie buna, pentru ca dincolo de fatada am vazut un om ca toti ceilalti oameni.

Edit: ca sa mai spun ca saptamana trecuta am visat ca eram undeva intr-un oras si s-a prabusit un avion in apropiere, era fum, moloz, dar eu nu am fost afectata deloc fizic, un pic eram speriata dar eram absolut teafara. Poate avea vreo legatura acest vis cu noul meu job? Mai ales ca acest vis l-am mai avut de cateva ori in ultimii ani, dar atunci avionul se prabusea mult mai departe de mine, uneori ii auzeam doar prabusirea, iar acum a fost atat de aproape.Intreb asta pentru ca am citit pe undeva ca prabusirea unui avion in vis poate fi semn de mari schimbari (intr-un viitor mai indepartat) si nu neaparat o schimbare in sens negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

aici gasiti simbolismul corpului uman, cine doreste sa isi extinda cunostintele despre corpul uman dincolo de frontiera planului fizic.
trebuie sa existe un cont, pentru a face descarcarea.

www.scribd.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:


mandyksch, ma bucur pentru reusita ta. ma bucur si pentru deschiderea pe care o ai. a fi un pas inaintea karmei, este actul de co-creatie, de alchimie interioara, este procesul mistic de coborare a luminii prin cunostinta, constiinta si indepartarea ignorantei!
in legatura cu visul, orice forma de transport in planul energetic este simbolul sustinerii subtile din cealalta lume! daca nu mai exista acest suport sa te sustina in drumul tau spre lumina (energia divina), inseamna ca ai preluat tu controlul asupra devenirii tale ca intreg, ca univers, ca templu si fiinta! asta anunta mari schimbari, responsabilitati si mari implicari! da, este un semn bun! dar si cere multa responsabilitate! pentru ca efortul va fi in totalitate al tau! iar ingerii, in loc de a te purta pe umerii lor, te vor ghida sa te ridici singura pe drumul pe care ai pornit!
faptul ca s-au repetat visul, are mesaj clar pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Danny1,
in experienta pe care ai avut-o vis-a-vis de persoana care a suferit un abuz la nivel fizic, ai avut perceptia si la nivel subtil aceea ce urma sa se intample si dupa ce s-a intamplat.
orice act in planul fizic este ultima trepta prin materializare a unui ciclu de determinare din subtil in fizic. in structura trinitara a existentei unei realitati, cu interventia si decizie individuala, o intamplare primeste amprenta intregului cilcu, de la karmic la fizic in toate planurile. cand intamplarea vine provocata din exterior, sunt fapte ale persoanei care au stimulat planul karmic exterior al altor persoane. daca intentia persoanei a fost normala in limita legii umane, sa declanseze o astfel de violenta la nivel fizic, inseamna ca la nivel subtil de manifestare a legii umane, evenimentele declansate de persoana care sufera au fost in contradictie discrepanta cu un plan personal de legi umane.
cu alte cuvinte, pana la act, gestul de raspuns la aceasta discrepanta se contureaza prin ganduri! de la gand la fapta nu este decat un pas de decizie. daca planul fizic a suferit, in planul subtil acele forme gand disarmonice pot lua aspectul celor descrise de tine. in limbajul comun se numesc ENTITATI ENERGETICE NEGATIVE.
sunt forme energetice generate prin planul mental in planul fizic si sunt in discrepanta cu formele energetice ale gratiei divine.
totul se intampla numai la nivelul planului fizic. in karma, vor fi consecinte serioase pentru orice act de genul asta. adica spiritul, care a generat dezechilibru la nivel fizic, va avea multe de recuperat!

magia este exemplu de forme energetice gand, dar spre deosebire de cazul descris, magia genereaza prin mental, o presiune suficient de puternica la nivelul subtil al planului fizic ,al unei alte persoane pentru ca evenimentele dorite sa implice persoana in acte precise, fara ca generatorul de ganduri sa fie implicat.

un fenomen similar este cel din exemplul urmator: un cuplu, daca unul dintre parinti doreste copilul, iar celalalt il refuza. daca se pastreaza copilul, cel care nu a dorit copilul, va declansa la nivel energetic prin mental un proces de distructie. daca intamplator, mai are copii, si nu sunt protejati prin rugaciune, acel gand de distructie se va intoarce impotriva lui, pentru ca a trimis in spatiul subtil gandul de distructie. insa acolo nu se face diferenta catre cine. si daca copilul nu a fost avortat, de exemplu, dar gandul se mentine, se va manifesta in materie in copilul ce este cel mai vulnerabil perceptiei formelor energetice!
nu se spune, culegi ce semeni!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

de ce se va intorce impotriva lui?ce inseamna asta? forma gand de distructie delcansata de la nivel mental, si sustinuta, are nevoie de un recipient pentru maniefstare. epntru a face copil este implicat atat tatal si si mama. astfel, copilul este legat energetic de amandoi; daca copilul a fost salvat, adica nu a fost avortat, dar unul din parinti doreste avortul, adica nu doreste copilul, formele de distructie vor cauta sa se materializeze. si se vor materializa in viata persoanei care a declansat gandul. daca nu in persoana ei, in persoanele dependente de ea, care sunt copii(parintii mananca agurida si copiilor li se strepezesc dintii, se spune).



>>>Continuare

Mergi la inceput