Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua fetelor!

pentru Victoras - Roxana sa-ti traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa va aduca bucurii cu caru'!

pentru Anna - Sibylle sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii cu caru'!

E o vreme urata prin Bucurestiul asta, de nu-ti vine sa faci nimic. Ploua acuma de rupe ... cel putin in Baneasa ... oare cat o tine vremea asta? Este o vorba care spune ca atunci cand ploua poti face doua lucruri: sa numeri bani (cine ii are), sau sa faci copii (cine poate) ... ca eu ca si barbatul meu suntem la servici ... asa ca ... nu prea avem ce face! Incerc si eu sa ma adun ... si sa fac unele altele pe-aici pe la munca ... da' nu prea imi iese mare lucru

Roxana01 azi dimineata vorbeam cu sotu' in drum spre serviciu, ca imi pare asa de rau ca a crescut si fetita noastra, ca a trecut vremea cand era bebe, cand abia incepuse sa vorbeasca, iar acum vorbeste prea corect, parerea mea , as vrea sa mai ramana mica, inca ceva vreme ...

Adriana si noi am avut problema cu constipatia, nici acum nu face treaba mare in fiecare zi, am perseverat, i-am dat suc pe portocale, care la noi functioneaza tot timpul, para, pepene, galben, si trecem peste ... nu e usor si acum spune cand sta pe colacel "cu caca e o mare problema". La un moment dat facea doar tinuta in brate, ne spunea "hai sa ne ascundem" prin gradina, dupa vreun pom.

Monique_new multa sanatate Cosminutei. Cat despre discutia cu doctorita ... Noi am tratat de fiecare data racelile si rosu in gat cu niste granule homeopate, luate de la o farmacie din Pipera. Imi amintesc ca in august 2007 a facut rosu in gat si pediatra din orasul langa care locuiesc ai mei i-a dat direct antibiotic injectabil, de-am vazut negru in fata ochilor, m-am urcat in primul tren si am plecat la ea. Bineinteles ca le-am spus alor mei sa nu-i mai faca nici o injectie si am trecut-o pe acest tratament homeopat, iar dupa trei zile, ne-am dus la control si nu mai avea nimic. M-a intrebat pediatra respectiva daca i-am facut injectiile si i-am spus ca da, i-am facut tratamentul ei, desi n-a fost asa. Parintii mei au fost foarte sceptici in ceea ce priveste aceste tratament homeopat, dar dupa acel episod, a mai racit de doua ori pana in acest moment si de fiecare data ei mi-au spus sa ma asigur ca am homeopatele respective. Aceeasi doamna doctor care mi-a prescris aceste granule, mi-a dat si mie in sarcina doua zile de tratament pentru infectie urinara si mi-a trecut fara nici un alt medicament sau antibiotic cum imi prescrise doctorita ginecolog.

Itzy, Roxana, Lilina la multi ani fericiti cu multe impliniri pe toate planurile. Noi anul acesta am uita complet de ziua nuntii noastre . Pe 3 iunie am implinit si noi 3 ani de casnicie. Mi-am amintit a doua zi absolut intamplator: au venit niste prieteni pe la noi si i-am intrebat ce mai e pe-acasa ... raspunsul a fost "noroi" si in acel moment mi-am amintit de nunta noastra. Pentru ca acum 3 ani, in ziua nuntii noastre a plouat cu galeata, si era un noroi pe strada ... (Parintii mei locuiesc intr-un sat din judetul Alba, pe o strada neasfaltata ...) Insa cineva acolo sus ne-a iubit si ne iubeste, intrucat de fiecare data cand trebuia sa iesim (din casa, din primarie, din biserica) iesea soarele.

Cat despre momentele noastre ... nu pot spune nimic, noi avem ajutor mare cu copilul, parintii mei sunt trup si suflet alaturi de noi si mai ales alaturi de nepoata ... Dupa ce am nascut, ii spuneam intr-o zi sotului meu ca va trebui sa cautam o femeie care sa stea cu copilul in momentul in care voi incepe munca - discutie purtata de fata cu ai mei - la care tata imi raspunde "Daca vreti neaparat sa va cautati femeie, noi n-avem nimic impotriva, insa mama ta poate sta cu voi, la Bucuresti, sa aiba grija de Ioana!" Eu am inlemnit, intrucat il stiam pe tata un fel de copil rasfatat, care nu facea nimic singur, nici macar nu-si lua mancarea din frigider ... iar acum a ajuns sa spele si haine nemaivorbind ca isi face si mancare singur Doamne da-le sanatate!


Ioana bafta cu operatiunea pampers. Multa sanatate Mariei. Da' ce de gratare, mai faceti ... de imi faci pofta de fiecare data ...

Lexi va tin pumnii sa reusiti cu pampersii . Cat despre venirea in tara - uite mult a fost putin a ramas , imediat facieti bagajele ... si va porniti la drum. Drum bun!

La mare ... e ca la mare ... frumos! E adevarat ca am fost in ineters de serviciu, dar doar joi si vinari, ca sambata si duminica ... serviciul s-a incheiat, asa ca am ramas doar noi doi! A fost frumos, am mai serbat o data ... tot cu intarziere ... ziua nuntii noastre ... insa ne-a lipsit tare mult copilul. Am stat in Mamaia si erau o multime de familii cu copii, iar cand ii vedeam nu puteam sa nu ne gandim la fata noastra. Anul trecut ne-am organizat mai bine: i-am lasat o saptaman pe ai mei cu fata la mare, dupa care am stat noi cu ea doua saptamani ... a fost tare bine! Anul asta inca nu ne-am facut nici un plan. Vroiam o Turcie in septembrie, acum ramane sa vedem.

Hai ca v-am facut capu' mare cu povestile mele... Ar cam trebui sa ma opresc ...





http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Victoras, la multi ani, sa cresti mare si sanatos!

Monica, normal ca nu ma supar! Mie chiar imi sunt de ajutor sugestiile voastre, de aceea va si intreb cum sa procedez.

Ramo, Ancuta, chiar ma speriati in ceea ce priveste "constipatia". El de felul lui este un picut constipat, dar de regula reactioneaza foarte bine la fructe cu efect laxativ. Acum insa, indiferent cate fructe i-am dat, nu s-a intamplat iar burtica nu este deloc intarita. Aseara si azi dimineata i-am dat siropel Lass baby, am lasat instructiuni la gradi sa nu ii dea banana, sper sa reusim sa facem. In legatura cu treaba mica, cred totusi ca face prea putin; ieri de la 8 la 17 nu a facut deloc! Cum o fi posibil?

Cred ca saptamana trecuta la gradi l-au "certat" putin cand se scapa pe el (in sensul ca i-au spus ca este rusine sa faca asta, etc, etc). Nu ma pot astepta ca personalul de la gradi sa se poarte exact asa cum as fi facut-o eu, au in general rabdare mai ales cu cei mici. Dar chiar si in weekend (cand special i-am repetat de sute de ori ca il iubim, ca suntem mandri de el, ca nu este nici o problema daca se uda chilotelul) a facut doar de 2-3 ori pe zi.

Off-topic: Ancuta, chiar asta este numele tau? Daca am fi avut o fetita, asa i-am fi pus numele (dupa bunica sotului).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Adriana sa-ti povestesc ce am patit noi. Intr-o zi s-a dus cu tati la locul de joaca de la Auchan si s-a scapat pe ea, acum cateva luni. Doamna de acolo a "certat-o" ca a facut pisu pe ea si a scos-o din locul de joaca. 2 zile facea pe ea in fata mea fara sa spuna nimic de intrasem in panica, era ca si cum se razbuna. Am vorbit frumos cu ea, am luat-o de la inceput, i-am cumparat hartie igienica cu diverse animalute si o atrageam gen " uite vine iepurasul...catelusul etc sa te stearga cand faci pisu", i-am cumparat chilotei noi cu personaje Disney. Asta ca sa vezi ca in etapa asta au tot felul de reactii.

Ancuta scrie-ne mai des. Exact acum am fost la farmacie si am luat Oscilococcilum. Daca poti te rog sa-mi dai si mie retetele de medicamente homeopate, eventual si numarul de tel si cabinetul doamnei doctor.Am mai auzit la cineva de o dna. doctora in Baneasa acum nu stiu daca o fi aceeasi, dar daca tu ai fost multumita este ok.


Roxana
ma bucur ca Victoras este asa vesel, cred ca simte ca astazi este sarbatorit.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Adriana la prima noastra incercare de a lasa pampers-ul s-a constipat pitica noastra, de vreo 3 zile nu a facut nimic. A trebuit sa folosim supozitorul cu glicerina. Parerea mea a fost ca nu trebuie sa o fortez, asa ca am reintrodus pampares-ul ca sa uite de durere. Dupa care i-am tot povestit unele si altele, am lasat-o cu ale ei, iar i-am vorbit despre ce fac si cum fac domnisoarele si copiii mari, pana cand dupa vreo luna a facut pe colacel si ne-a spus ca ea nu mai vrea pampers ca e domnisoara si asta a fost. Si Ioana e mai constipata de felul ei, si daca dimineata dupa ce se trezeste nu mananca fructe pe stomacul gol, nu e sigur ca face treaba mare in ziua respectiva. Dar nu te inspaimanta, trebuie doar sa ai rabdare si asa cum spunea si Monique, sa-l atragi si probabil sa repari ceea ce au facut, fara intentie, doamnele de la gradinita.

Si da, numele meu este Ancuta - asa imi spun toti cei dragi sufletului meu. Eu am mai multe prenume, parintii, alias tata, au fost foarte darnici cu mine . In liceu imi spunea profu' de muzica - eu am terminat Colegiul pedagogic - ca nu mi se potriveste numele - Ancuta - este un diminutiv, ori eu numai mica nu sunt la cei 176 de cm ai mei . Poate veti avea o fetita si o sa-i puneti numele Ancuta Cine stie?

Monique doamna doctor se numeste Adriana Grigoras. Am voie sa-i dau numele? Banuiesc ca da Din pacate nu mai are cabinet in Bucuresti. Eu mai tin legatura cu ea prin telefon. Mai am cateva colege care vorbeasc cu ea tot la telefon. Este putin mai dificila, dar poti sa te intelegi cu ea. Spune-mi, te rog, cum sa fac sa-ti trimit numarul ei de telefon - eu sunt novice in folosirea DC-ului. Si oricui este interesata - bine ca nu este perioada virozelor si racelilor ... da' uneori se mai intampla si surprize.
Acuma n-o sa va fac capul patrat insa am mai trimis aceste granule si altor copii care faceau rosu in gat din 2 in 2 saptamani si dupa un singur tratament de acest fel s-a simtit o imbunatatire. Prietena Ioanei, o mogaldeata pe nume Lucia, este un astfel de caz si dupa un tratament cu homeopate, urmatorul rosu in gat l-a facut la vreo trei luni. Si gata cu homeopatia ...

Intre timp s-a oprit si ploaia, a iesit soarele, e placut afara ... . Am iesit si eu pe micul balconas pe care il avem aici la serviciu. Azi n-am sef ... si de-aia imi fac de cap (sa nu ma spuneti

Xandrutza n-ai mai zis nimic de carte. Maine ajung pe langa libraria Adevarul, vrei sa o caut? Era vorba de 101 dalmatieni, nu-i asa? Pupici voua tuturor si bucurati-va de curtea si aerul curat pe care-l aveti

Andreea iti tin pumnii, sunt alaturi de tine si de MARELE luptator! Sper ca sunteti bine, si ca Sebicu' a mancat si e mai bine.

Si cam atat deocamdata ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:



Xandrutza, noi suntem bine, Maria mai are niste mucisori uscati pe care incerc sa-i elimin cu ser fiziologic.

N-am mai intrat pe forum, de necaz ca n-am reusit de ziua Mexxei sa depun ceva in cont. Ieri si azi au fost 2 zile de achitat rate la banci si dobanzi.
Pana pe 6 iulie, avem buget limitat.

Mi-e ciuda si mi-e rusine fata de ea. Mai citesc lista cu cei care au reusit sa o ajute si sper sa o gasesc din ce in ce mai mare.


Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,73.7,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Victor si Anna, sa cresteti mari, sanatosi si mereu veseli! Un mare de la noi.
Cat despre renuntatul la pampers e clar ca trebuie sa mai amanam pana la concediul din tara. Aici nu pot s-o scot fara pampers, nu pot s-o pun sa faca dupa vreo masina, nu am vazut nicio mamica sa procedeze astfel si mi-ar fi jena... In plus noi mergem mult cu masina, ca sa nu mai vorbim de clima. Daca se uda si afara sunt 15 grade si vant risc sa-mi raceasca. Asa ca asteptam sa ajungem acasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Buna fetelor,

am intrat sa va spun doar ca am nascut pe 2/06/09 la Angliss Hospital, Melbourne, Au.
Theodor s-a nascut la 8.59 am, 2.60 kg, 45 cm
Rebecca Maya s-a nascut la 8.57 am, 2.4 kg, 45 cm.

Copiii sunt bine dar mama e cam rupta de oboseala asa ca va reveni curand cu alte detalii si sa citeasca din urma.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Cata felicitariiiii pentru cei doi puiuti. Sa creasca mari si frumosi, sanatosi si norocosi.


Ancuta daca poti scrie-ne macar cateva dintre retetele pe care le ai pe afectiuni sau ceva de genul asta. Medicamentul X pentru rosu in gat de ex.

Lexi lasa ca veniti in Ro si sigur scapati de pampers.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

doar vreau s-o felicit pe cata, mult forta mamico, bb lusi sanatosi si cat mai cuminti si cat mai multe clipe de odihna! si fara crize de gelozie din partea fratiorului mare!

ancutza, se pare ca voi cjiar sunteti norocosi cu parintii. asa ca la voi sansa de a mai tari inca o data clipele astea cu bb mic este mare, ca mai puteti face unul.

va pupam, ca sunt singura cu ei si tr sa-i preg de parc.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hello dragele mele

cata, felicitari pt.gemeni, sa va traiasca, toti sa fiti sanatosi si norocosi, sa va bucurati de toti 3 copilasii, Doamne, ce bogata eshti mamico, 3 comori - 2 baieti si o fata, incredibil de frumos

la multi ani si nepotelului nostru VICTORAS, sa fie sanatos si el si familia lui

sa va spun pe scurt despre Vlad: am scapat definitiv de scutece, nu mai poarta nici noptea in curand cred ca scapam si de biberon, pt.ca l-a obisnuit mama mea sa manance lapte cu paine in castronel si l-am inscris la gradinita, din toamna e "gradinitar" cuvant inventat chiar de Vlad
in rest, foaarte energic, obraznic si rasfatat, dar il iubesc, ca e singura mea

v-am tuzcat dulce pe toate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput