Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

la apel.

´neata la toata lumea!

Deus, suna interesanta reteta cu varza, imi place mult varza, insa iepurele nu, asa ca sar peste reteta asta.
Despre spirulina stiam si eu cate ceva, acum am aflat mai multe si ma gandesc sa ma apuc si eu de ea. merci mult ptr informatiile pretioase.

Altfel, ieri asa:
- cina : salata verde +ardeigras+castravete+ceapa dupa care, 1 ora sala.
Am ajuns lesinata acasa, ca inainte de cina si sala, bagasem si 5km cu carutul cu Andrei.
Nu mai spun ca dimineata a sunat ceasul si l-am ignorat si norocul meu ca a venit sotul sa ma trezeasca, ca dormea Nana mult si bine .

Azi:
Mic-dejun: acelasi ca si in zilele precedente + aceeasi cafea cu lapte.(sunt conservatoare )

si o zi usoara va doresc!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

NanaMotoc
inlocuieste carnea de iepure cu alta carnita daca doresti!

Spor la treaba doamnelor...eu am treaba, tocmai ce trimit cu ambulanta veterinara un alt sufletel amarat care s-a lipit de blocul nostru si are un picior rupt.Uf Doamne ca nu se mai termina cu durerea pe lumea asta!

Va

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Deus, o sa inlocuiesc cu, carne de pui, ca numai de-asta maninc. Bine, maninc si peste, si de-ala numai cod.
Asa da. Chiar o sa incerc si o sa fac si eu.
Merci mult.
Cat despre sufletele amarate si chinuite, ma abtin.
Zilele trecute, socrii mei au pierdut-o pe Cora, catelusa lor de 9 ani. Cand s-au intors de la piata, nu au mai gasit-o. Ciudat este ca ea nu iesea in strada nici cand era poarta larg deschisa. Isi stia teritoriul. E clar ca a luat-o cineva. Ne rugam acum sa aiba si grija de ea daca tot a luat-o.
Au dat anunt la radio, in presa locala, pana acum au sunat 3 pers ca au gasit-o, dar nu era ea.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Am stat putin deoparte,dar simt nevoia sa ma alatur si eu grupului!
Am de dat si eu vreo 5 kile jos
Nu stiu daca o sa reusesc in 3 saptamani pina voi pleca in concediu,dar ma straduiesc!
Fac masaj anticelulitic de 3x /saptamana cu ulei de paprika si alte creme profesionale(din salon),mai fac ceva impachetari acasa(cu film osmotic-folie bucatarie),iau un supliment de la Calivita-Nopalin si de azi am inceput sa beau si eu Sassy Water
Intrebare:sassy water-ul asta trebuie sa usture la gust,sau am pus eu prea mult ginger?
O zi faina si cu putine calorii sa aveti!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

spor la slabit mihailescu teodora
conchita este experta in sassy wather!

eu azi plec din oras asa ca pana luni nu raportez :)
Ma stradui sa ma abtin: fara fainoase si grasimi/dulciuri!

Va

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Teo, bine-ai venit si bafta la slabit!
Mie imi iesea Sassy water amara la gust, nu mai spun ca mi se parea f aromata.
Fetele m-au sfatuit sa curat si lamaia de coaja iar acum Sassy water a devenit un suc foarte delicios ptr mine. Nu mi se mai pare nici f parfumat, nici greu de baut, nimic. Il beau cu mare placerea si sunt zile cat mi se termina cei 2l f devreme.
Cat despre ginger, eu pun o lingurita cu varf, iar de vreo 2 zile am inceput sa pun din ochi, oricum sigur pun lingurita.

Deus drum bun si distractie placuta pe unde mergi. Bafta sa poti rezista tentatiilor si sa te tii de regim!

Raport ptr ieri:
Pranz: 1 supa de rosii, la plic evident + 1 mar
Cina: salata din cruditati cu piept de pui la gratar

Azi:
MD: lapte batut + cereale + seminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Multumesc Deus,Nana!

Nana,deja am terminat cei 2 L de Sassy Water;dupa ce i-am prins gustul,chiar a devenit tare placuta!

Sport:ture cu Mihnea prin parc si alergat dupa el

Papica:

MD:cca 700g cirese+1 cafea
Gustare:3 thin crisps Multigrain
Pranz:probabil 3 linguri de mazare fiarta cu cateva bucatele carne de vita fiarta!

Si invariabil cei 2 L sassy water+inca 2 l ceaiuri +apa plata!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor,
Hop si eu la raport, cu inca vreo juma de kil pierdut.
Teodora, bine ai venit la slabit, si eu tot vreo 5 kile am de slabit.
Mi-am facut si eu sassy water mai devreme, abia maine o incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, bine v-am regasit, imi pare bine ca subiecctul inca este pe tapet.

eu m-am retras o vreme, am inceput din fericire munca (somam de vreo 3 luni), si am slabit cca 6 kilisoare. inca sunt in grupul celor care au mai muuuult de 10 kg de dat jos, dar am schimbat prefixul la cantar.

fetele din ro, unde gasiti ghimbir proaspat?

pup, va urmaresc!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Hop si eu la apel....zilele astea n-am avut timp nici sa respir si ca atare vro 2 zile am mancat cam aiurea,insa de astazi sper sa revin...m-am apucat de tae boo e chiar funy si vad ca-mi place, dar mai mult de 30 min nu pot sa fac.Am facut si o febra musculara de toata frumusete da nu ma las

Deus am citit retetele tale si mi se par super......aia cu ceapa am facuto si mmi-a placut, vreau sa incerc varza moa eu sunt lesinata dupa varza calita.......

Nana am facut si peste la cuptor a iesit tare gustos merci mult

Teodora bine ai venit daca nu ai timp sa te duci la sala incearca tae boo faci singurica acasa in fata calculatorului....e super.....

azi m-am trezit la 12 asa ca mic dejun ciuciu.....cafeaua am bauto la 1 si nici pana la ora asta nu mi-e foame.....asa ca o sa am o singura masa pe ziua de azi

Saptamana asta mai mult de 500gr nnu cred ca am dat jos la cate abateri am avutda recuperez eu.........

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput