Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Kea


Si ce-i fratilor lubrefiantul ala? Imi inchipui ca un fel de vaselina dar nu inteleg unde se aplica, adica la ea sau la el. Puteti sa radeti de mine, va dau voie.




Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg


Kea si eu aveam problema asta da imi era rusine sa intreb Noroc cu tine Si inca o intrebare: nu devine totul prea alunecos?

Olga, mamica lui David iepurasul




Il gasiti in farmacii, sau la supermarket. uite-l Fiecare are alta aroma si proprietate. Sa va mai vand cate-un secret?
Nu aluneca decat cat trebuie si se aplica un pic si la el si la ea.
Eu am avut tot timpul probleme cu lubrifierea naturala. Am auzit ca se poate si invers, sa fie prea multa. E recomandat mai ales dupa nastere sau in alaptare pt ca se poate sa fie zona uscata si sa doara. dar nu-i obligatoriu.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.


Monica cum te pricepi tu la toate

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Raaluca multumesc Pe acesta il aveam si eu. O sa mai incerc sa sun maine.

Bine ai revenit!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Ayla si Olga... eu care voiam sa trec sub tacere ca tocmai alaptatul e cel care face mucoasa vaginului mai uscata si mai subtire... e celalalt contraceptiv natural, cand rupem facaletul pe spinarea domnului tatic
Partea aia cu "se aplica un pic" se poate adapta dupa preferinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am picat in miezul unui subiect "fierbinte". Vad ca se discuta de cum sa ne jucam de-a mama si de-a tata


Eu am avut cateva zile in care tot am citit din urma si cand sa scriu ... nu se mai putea.
Astazi am hoatarat sa apar chiar daca nu sunt la curent cu discutiile.

Noi am avut o saptamana cam agitata in care abia am adormit-o in timmpukl zilei. Noapte a dormit destul de bine dar ziua a fost groaznic. Am stat numai in brate la mami.
Joi am avut surpriza sa se intrerupa curentul electric (se intampla frecvent in militari, mai ales de cand cu temperaturile astea) si cand a revenit sa constatam ca s-a ars frigiderul
A venit cu tensiune mare si kaput frigider!
In dormitor avem calculastorul sora-mi care s-a ars si el (sursa s-a ars ) desi era inchis.
Si uite asa imi vine s-o pun de un proces cu electrica, renel, enel sau cum naiba s-or mai numi acum ...

Ca sa mai uitam de pagube am fugit la casa de vacanta a unui prieten la Pucioasa. A fost foarte frumos, Lena a dormit si a mancat binwe. Singura problema a fost ca a trebuit "pazita" de cei 5 copii cu varste intre 5 si 7 ani care erau tare interesati de ea. am avut noroc cu piscina care i-a captat imediat ce a fost pusa in functiune.


Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisicogri, merci de incurajari
parca pe shasa am uitat-o sa-i multumesc pt aprecierile dragonbellei
raalu, operatia aia inca nu stiu cind o s-o fac, medicu asta nou(tinerel si frumusel) zisa ca nu e deloc graba, ca se poate opera f bine si dupa BB2, si dupa 42 de ani (ce stiam eu era aiureala). DEci mi-a dat deocamdata 20 de sedinte de recuperare musculoasa la kineterapeut si scaner de facut la genunchiul doi, sa
vedem in ce stare e. Mirena o marit, da :) o vrei? Cer pe ea 10 sfori de covrigi si-o bere live
galushca, uite ce-am pt dragoana (scutece bio) si sint f multumita, e doar un hic- nu le pot spala cite 10, ca n-am program de juma de incarcatura la masina si nu vreau sa amestec cu altceva (haine) asa ca le utilizez pe toate si cit se usuca (destul de dificil, cel putin 24 de ore) pun pampers:
http://www.bebe-au-naturel.com/eveil,pack-eco-bio,packs-complets,page,zoom,mod,boutique,bio,2461-35.fr.html



Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Galushca multumesc mult pt mesaj si detalii.
Luana are tarcul in camera la noi si poate dormi acolo, patutul fiind in camera ei. Am auzit in sarcina atatea pareri contra despre dormitul cu bebe, chiar cu bebe in camera, incat am renuntat la biroul lui tati pt camera lor. Dorinta sa dorm cu ea este mare, nu am prejudecati nici pro nici contra, este doar teama. Si eu nu dorm singura, si avem pat matrimonial, fara nici o margine protejata, deci locul sigur ar fi la mijloc. Dar sa stii ca din ce am citit stiam ca tocmai dormitul cu parintii creste riscul de SIDS. La noi nu-i cazul de alcool si nici de miros de fum de tigara, nu suntem nici unul fumatori. Luana doarme in coconul ei si am zis ca-i mult mai in siguranta acolo. Iar noaptea papa doar o singura data, in mod obisnuit, ca acum a luat razna si ea. Cred ca-i puseul de 4 luni, de aceea a si luat asa in greutate.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

off citesc si eu pe fuga ca azi imi pleaca iar sotul din tara. o sa fiu singura dupa vaccine, sper sa nu aiba reactii adverse ca am incurcat-o.
scuzati halul in care am scris primul mesaj...si ati mai dat si qoute la el sa vada lumea cat sunt de talamba
Olga - da poti sa le tzi in frigider. ideal e sa ai la tine o punga cu ghiata sa le pui acolo, mai ales daca ai lasat mashina in soare, sau daca te duce cineva sa stea cu ac-ul pornit.eu am trimis o fata de la firma cu un termos cu ghiata, dar erau ambalate in cutii de carton asa ca nu au incaput,dar a scos ghiata si le-a pus in punga. a fost ok.

raluca - chiar am vrut sa scriu in weekend sa te intreb daca e pe bune faza cu preturile dar nu am apucat.noroc cu pediatra ca eu una uitasem ca ne-ai zis si tu. vezi daca nu era aproape momentul vaccinari mi-a intrat pe o ureche si a ieshit pe alta.

vorbit de lubrifiante...hihihi...fetelor sunt sute de modele, arome, culori...aveti cu ce va juca.a aparut unul nou de la durex parca orgasmic se numeshte, nu am apucat sa il incercam dar cica nu e mare grozavie(mai ales ca e cam scump).

si eu am mai dormit cu bb in pat mai ales la inceput cand avea colici violente si adormeam asa cu el. nu m-am intors niciodata peste el, dar patura in cap i-am mai pus-o . oricum respira si sub pilota ca si eu respir. evit sa dorm cu el in pat pt ca am grija lui si nu prea ma odihnesc. eu ii pun landoul exact la marginea patului in felul asta e aproape mereu, de cate ori deschid ochii il vad, oricum stiu cand se foieshte pt ca porneshte doodoo. off m-am invatat sa dorm si eu cu huruiala aia in cap. taica-su insista sa dorma cu el in pat, probabil si pt ca el nu petrece atat de mult timp cu el, asa ca de cate ori insista il las un pic in pat cu el pana adoarme si jap il mut la locul lui. dupa ce ca in patul lui nu a dormit nicodata....macar in landou sa stea.

p.s. multumim de urari....ma simt prost, eu tot timpul uit sa verific prima pagina si nu prea apuc sa urez.

am pus si eu mai multe poze cu golanul meu, am stat tot weekendul in curte si surpriza....ne-am procopsit si cu un motan spre nervii dulailor mei, dar nu il pot prinde ca e shmecher ca orice matza si nu se da jos dupa gard decat cand sunt cainii inchishi:

http://picasaweb.google.com/home



25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Monica cum te pricepi tu la toate

Eeee pe toate nu le stiu .
Am avut profesor bun.
Ce-ai mai vrea sa stii?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga hai sa-ti zic si bancul la care m-a dus cu gandul intrebarea ta cu alunecarea. Sper ca nu-i obscen, ca vad ca avem si fete rusinoase in club.

La o partida fiebinte, dupa ce se dezbraca, tipa isi da cu lubrifian.
Tipul (italian) o intreaba ce face, si ea raspunde "per alunecare"
La care italianul mirat, isi ia lantisorul de la gat, il infasoara in jurul... si motiveaza "per antiderapare"

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Doranna, eram in 6s cand am plecat in Corfu.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ayla, si io tot ca oliska fac: amindoua in pat, bebe cu perna linga el pe-o parte, cu mami pe partea cealalta; mai criminal e cind tre sa ne intoarcem, daca e cazul sa se mufeze singur la tzitzi, tre sa intoarcem tot patul In rest, se doarme foarte bine asa. O varianta e cu bebe pe o perna mare linga mami.


Si noi facem de-astea dupa papa de noapte... initial "accidental", acum a cam devenit obicei, ca adorm cu ea mufata si cand termina se desprinde si adoarme si ea.


Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput