Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna ziulici! si e bunaaa pentru mine la maxim!am bateriile incarcate la maxim cred ca ptr o perioada lunga de timp!am avut un weekend SUPERB!ei....am plasat pitica la mama dumineca dimineatza la prima ora si noi ne-am luat catrafusele si am plecat la 1 Mai unde am stat cazatzi regeste www.pensiuneamonalisa.ro/" target="_blank">aici, apoi dumineca pe la 12.30 am mers peste drum de noi la SPA www.pensiuneallegria.ro/Spa_2403.html" target="_blank">aici!deci la SPA era raiul pe pamant!n-am crezut ca exista asa ceva in romania!3 saune fiecare cu rostul ei, jacuzzi la discretzie, piscina cu apa tocmai buna de balacit!noaptea s-au aprins becuri prin piscina si ma simtzeam ca in ceva loc miraculos!la intrare ne-au asteptat cu halate de baie si prosoape!am stat toata ziua acolo apoi ne-am intors la MonaLisa unde am bagat gratare la greu!apoi am mers inapoi la Alegria sa innotam si noi noaptea si sa beu un Cosmopolitan!si pe la 1 noaptea am adormit si noi!mno iar dimineatza ne-am relaxat pe www.pensiuneamonalisa.ro/albumfoto/Poza03.jpg" target="_blank">leagan...bun....apoi am mers in Felix la www.felixspa.com/poze/termal.jpg&imgrefurl=http://www.felixspa.com/termal.html&usg=FA8ljslS9kQoH-EF2lCxmKomaIQ=&h=348&w=523&sz=278&hl=ro&start=2&um=1&tbnid=dU5zoWgRHQJy_M:&tbnh=87&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dhotel%2Btermal%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:ro:official%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">Hotel Termal unde a fost binisor dar...na...ne invatzasem cu frumosul si asa ca am plecat de acolo dupa 2 ore si dat o fuga la www.baile-felix.ro/Galeria_Piscina%20de%20noapte_3.html" target="_blank">Hotel President unde am stat pana la 16.00 apoi am iesit si am stat intr-o padurica la un picnic!apoi la 17 am pornit catre casa unde am prins o coloana si am pirdut 40 min din drum!am ajuns la 21 luat piti, spalat, hranit culcat si io plans de ciuda ca sa terminat!asta e...alta data!aaaaaaa.uitam sa mentzionez ca eram cu cumnatzeii deci nu singurei ca...na....dar stitzi si va datzi seama ca am sunat-o pe mama din 3 in 3 ore sa vad ce face piti, nu?!mno...cam asta a fost Pastele nostru plin de frumusetzi si lucruri placute!o sa pun si pozici numa sa mi le trimita cumnatzica ! ea era fotograful de data asta!

esme frumos atzi mai petrecut si voi!si mamaaaa da ce-ai slabit si tu!!!!super!!!! si freza...BESTIALA! lui Lorelei scumpica!

stefania, dragos felicitariiiiiiiiiiiii!!!uite ca avem deja umblaretzii gastii!!!!yuhuuuuuuuu

anca81 felicitari si voua pentru masuratori!fetitza mare Carla noastra deja!

ilinka hai mama ca am vazut la berze pe drum cred ca vreo 20 in total!una sigur ajunge la tine curand!

mno fug sa fac papica la piti!!! azi nu iesim ca avem o gramada de strans, spalat aranjat....!

Noi si fluturica Amelia



Noi si baimarencele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

melly frumos frumos, bine ca v-ati relaxat, las ca nu pleaca nicaieri pensiunea, va mai asteapta

anca81 si eu vreau sa merg la Kaufland si apoi pe la RFN ma intalnesc cu nasa-mea, ne vedem?


Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Mersi, mersi sa vedeti ce ochi o face mama cand o vedea pozele ca se tine de mine de ceva vreme sa dau o tura la coafor

Flavia sa-ti zic un secret e culoarea mea naturala, iar eu nu m-am mai vopsit de la 21 de ani. Si nu am sa ma vopsesc pana nu ma napadesc firele albe. Si nici permanent sau alte solutii nu am in cap...asa e parul meu un soi de cameleon ccu nuante diferite in functie de sezon, lungime sau pieptanatura

Melly io iti multumesc ca ai pus linkuri catre aia pe unde ati fost sa el dau si alor mei da de si-or misca fundul si ei la niste relaxare ca se plang ca nu gasesc unde . Imi pare bine ca v-ati simtit super!!!

Ilinca nastere usoara!!!

Sa va fie de bine sarbatorile!!!

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

esme recomand cu incredere Pensiunea Allegria!!!acolo e ceva minunat!!!

Noi si fluturica Amelia



Noi si baimarencele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu renunt la plimbare, e tata acasa

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Ziua buna si de la noi!

Felicitari pentru umblaretii nostrii Stefania si Dragos.

Anca, bravo pt fetita cuminte si papacioasa si 8.125 kg? A mea are vreo 7.500. Felicitari! Si a mea isi face greata si vomita daca simpte bucati mai mari. Of of.

Ilinca, eu n-am avut nici un semn ca s-ar apropia nasterea. In ambele cazuri, nici dop, nici nu s-a rupt apa, nici nimic. Doar au inceput contractiile si atat. Am mers l-a spital (nu imediat ci dupa ore...si dupa incercare nereusita de a naste normal, am ajuns la cezariana prima data iar a doua oara direct ceza.) Si am si macat bine inainte cu 2 ore si am baut si un pahar cu bere. Nu mi-a facut clisma iar in afara de faptul ca mi-a fost un pic rau dupa ce m-am trezit din anestezie, nu am patit nimic.

Melly, super super super!, Asa ceva imi doresc si eu din tot sufletul.

Esme, e superb acolo la tine. Inteleg de ce nu vrei sa vii printre gunoaiele noastre. Asta si inca o mie de motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

meyyyy fetele stitzi ce m-am gandit !sa facem intr-o dumineca o plimbare pana acolo !sa ne mai relaxam si sa lasam piticii cu tatzii!?pun pariu ca nu sare multa lume!dar ganditzi in perspectiva....

Noi si fluturica Amelia



Noi si baimarencele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. Ciocniti? Hristos a inviat!
Felicitari Stefania&Dragos cei umblareti si Carla cea papacioasa
Noi ne.am intors de la tara azi ca nu ne.a mai lasa tata sa stam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Acum sa va spun ce a fost cu febra noastra: ne.a adus Iepurasul 2 colti. Sambata a crapat gingina iar duminica a iesit 1 colt, luni dupa masa iar crapat gingina azi dimineata coltul nr 2. Asta dupa nopti nedormite si febra. Sper sa nu mai iasa repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

La tara a fost super fain. Ianis fascinat de caini gaini si pisici. A dormit rau peste zi din cauza aglomeratiei (stiti voi musafiri vecini neamuri) si sambata noaptea treziri la o ora dar ultimile 2 nopti sa trezit doar de 3 ori.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput