Am nevoie de ajutor!

Am nevoie de ajutor! | Autor: teooana

Link direct la acest mesaj

una, este pentru prima data cand scriu pe un forum...dar la voi aici pare minunat! In luna noiembrie(2008) am incetat sa mai iau anticonceptionale (Laurina), mentionez ca am luat in jur de 6 luni...si de atunci si cosmarul meu:
-in prima luna mi-a intarziat cm , mai precis trebuia sa imi vina pe 2 noiembrie si dupa o vizita la medic( mi-a administrat Duphaston) mi-a venit cm pe data de 21 decembrie.
-a doua luna mi-a venit ceas...pe 21 ianuarie.
-a treia luna iar mi-a intarziat, desi trebuia sa imi vina pe 21 februarie mi-a venit ( dupa o vizita la medic in care mi-a administrat orgametril) pe data de 1 martie-dar cam fortat- si pe 5 martie serios in prima si a doua zi...dar atat (prea scurt avand in vedere ca la mine era cm abundent si de 7 zile)

- pe data de 19, 20 ...am avut contact sexual neprotejat ( noi vrem bebic ), iar pe data de 25 am avut o sangerare maronie, nu foarte abundenta, cateva picaturisi firisoare de sange in secretia vaginala, care au durat vroe 3-4 zile.

- acum nu mai stiu...nici cand ar fi normal sa imi vina ciclu...dar pe 5 aprilie clar nu mi-a venit si nici semne nu sunt( sani durerosi s.s.m.d). Mi-am facut ieri adica pe 8 aprilie un test de sarcina si a iesit negativ (l-am facut in timpul zile).

Intrebarea mea...ce este oare cu mine? Nu as vrea sa mai iau nici un medicament ca sa imi vina CM...vreau sa fiu iar un om normal.

Ma puteti ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

teooana, ai avut probl cu ciclu si inainte de antic?eu cred ca-ti zapacesti organismul cu atatia hormoni.eventual incearca un tratam nat sau homeopat.



mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

subscriu la ce a zis danny, nu mai baga atatia hormoni in tine si mergi la un medic homeopat bun

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna Teooana,
Si eu acum 5 ani am intrerupt anticonceptionalele si nu am mai avut ciclu vreo 3 luni,, atunci am ajuns la endocrinolog bun care m-a ajutat cu niste injectii ( nu mai stiu cum se numesc) sa am ciclu dupa 3 luni. Apoi m-a trimis sa fac niste dozari hormonale sa vedem ce se intimpla. Au iesit prost analizele, se pare ca ovarele mele nu isi mai faceau treaba singure, si nivelul hormonal era la pamint , aproape de 0 erau. Mi-a dat tratament cu niste plasturi(climara se numeste) ,duphaston de luat si progestogel (un gel cu care ma dadeam pe sani). Cu tratamentul asta imi venea ciclul regulat si am tinut tratamentul cam un an si ceva, cind am intrerupt si mi-am facut iar dozarile hormonale care isi mai revenisera.
Acum dupa 5 ani de la patania asta imi doresc un bebelus , incercam de 11 luni si fara rezultat deocamdata. Ovulatia am, nu stiu daca in fiecare luna, dar in noiem am facut monitorizare ecografica si s-a vazut ca exista , si in dec am reusit sa ramin, dar am pierdut sarcina pe la 5-6 sapt. Luna asta am repetat analizele hormonale , eu banuiesc o insuficienta de progesteron care ar impiedica sarcina sa se fixeze si probabil va fi nevoie sa iau duphaston sau utrogestan.
Deci concluzia nu dispera, cauta un endocrinolog ff bun si sigur el va stii ce sa te sfatuiasca. In cazurile astea ginecologii nu se pricep toti f bine.....
Asa ca nu dispera si fa cum te-am sfatuit, tratamente si solutii sunt, si poate la tine nici nu este ceva grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

teooana - asa cum prezinti tu lucrurile se poate sa fii suspecta de PCOS. Mergi te rog la un medic endocrinolog, cum ti-au recomandat fetele si fa-ti niste dozari hormonale. IN acest sindrom al ovarelor polichistice(PCOS) nu este deloc indicat sa iei anticonceptionale, pt. ca ele agraveaza problemele in momentul intreruperii lor. Poti intra si la subiectul PCOS de pe acest forum ca sa citesti si sa intelegi mai multe. Eu te inteleg, pt. ca am patit cam la fel ca tine... si abia dupa ani si ani de tratament am ajuns azi sa fiu fericita posesoare de burtica. Doamne ajuta sa auzim si de la tine vestile bune in curand.

Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teooana spune:

va multumesc pentru raspuns! Sincer imi pare rau ca am ajuns aici

Mergi la inceput