bebe foarte agitat in burtica

bebe foarte agitat in burtica | Autor: raloucoutza

Link direct la acest mesaj

sunt gravi in 31 de saptamani si pot spune ca de cand a inceput sa miste bblina e foarte agitata. Nu se pune problema ca am eu stari mai proaste sau ca stau intr-o pozitie defavorabila: pur si simplu se misca tot timpul si lucrul asta ma ingrijoreaza foarte tare . Dr spune ca ar putea fi din cauza unei posibile anemii (care de fapt nu exista pt ca analizele spun ca stau bine la capitolul fier)
Nu stiu cand doarme acest copil...De ce se agita atat? Am motive sa ma ingrijorez? a mai patit cineva asa ceva? Ar putea fi cauza vreunei afectiuni a copilului-Doamne fereste! iata intrebari care nu-mi dau pace si sincer nici senzatia aia de placere cand misca nu mai exista pt ca deja devine agasant . Va rog mult , daca are cineva aceeasi pb ca mine, sa -mi dati un raspuns pt ca sunt tare nelinistita
ralu 31+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ralu, eu as cere parerea altui medic. Sper ca totul e bine! Multa sanatate tie si bebelinei tale!

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Si bebelusa mea are zile foarte active dar asta nu cred ca e un semn rau deloc.A mea misca mai ales cand sunt relaxata si binedispusa.Nu iti face grija.Discuta cu medicul tau.Era motiv de ingrijorare reala daca nu misca.Bucura-te de fiecare moment si vorbeste cu puiul tau.Eu ii mai pun muzica.Daca ai dureri ia nospa.Pe mine ma ajuta si plimbatul.In timp ce tu te misti, bebele este leganat si face nani.Sa nu te mangai pe burtica prea mult caci poti declansa contractii.Si poate ca bebe se misca din cauza faptului ca nu prea mai are loc in burtica si se lupta pentru spatiu.La mine e amuzant cand matele mele fac galagie, se oftica bebe si cred ca incepe sa se certe cu ele.Daca le aud eu, iti dai seama cum le aude bebe?
Relaxeaza-te cat mai mult si odihneste-te!
Sanatate mult si bebe sanatos!

Gabrilici in 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

raloucoutza unii bebelasi sunt mai activi altii mai "lenesi". Cel mai bine te poate lamurii un medic. Eu sunt anemica de la inceputul sarcinii si bebe este cand foarte activ cand se relaxeaza de ma dispera! Pentru linistea ta cred ca ar trebui o a doua parere.

Deea, 36+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 37+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna..eu sunt in 26 de saptamani..si o sa am o fetita..si printtesa mea la fel face,eu chiar glumesc ca in loc sa faca balet ea face reslig..uneori nu pot nici sa adorm de jocurile ei..dar eu ma amuz,stau cu fata in sus si vorbesc cu ea ..ii zic hai loveste si ea chiar loveste,daca nu ai incredere deplina in doctorul tau pentru linistea ta sufleteasca eu te sfatuiesc sa ceri parerea altui specialist,dar eu personal nu vad ca pe ceva rau acest joc..relaxeazate cu muzica sau plimbari poate iti face bine..succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

multumesc pt raspunsuri, acum parca s-a mai linistit , daR oricum, e o puternica, probabil ca nu mai are asa de mult loc in burtica .
bine ca ma lasa sa dorm noaptea. Oare asta va fi si programul ei dupa ce se naste?Ar fi bine.
va urez sarcini si nasteri usoare
ralu 35+

Mergi la inceput