Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol super tort!!! tu de unde iei modelel astea? si tot martipanul ala, din comert?
Toanca ce fericita erai ca nu a mai racit matei, si uite acum iar pe antibiotic. E o perioada tare nasoala, si mai e si colectivitaea...n-avem ce face, unii sunt mai rezistenti, altii nu. sa scapati cat mai repede.

Mi-a dat o inimiaora de la gradi, cu o poezie in ea. Mi-a recitat toata poezia insotita de mimica, desi e tare lunga. Am inceput sa acolo in vestiarul gradinitei. of...of...ce dulce a fost iubitul meu.

Am stat 2 ore in parc, plin de copii. Poate mai stateam daca nu vroia marco sa faca kk, si cum nu aveam unde...ne-am urcat in masina si fugutza acasa.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Saluti a tutti.
Thomas? Nici eu nu pricep cum de are asa succes. Si lui Razvan ii place, dar nu l-a mai "pupat" demult. Cert este ca seara, cand facem plimbari, mergem si in zona industriala, unde ii vedem pe Thomas, Gordon, Duck, Edward, James, , s.a. Ii stie perfect pe fiecare, cu numarul si culoarea pe care o are. L-am gasit pe Harold (elicopterul) din lemn si n-am rezistat, l-am cumparat, avea pret rezonabil, este foarte dragut, din lemn.
Maraki, de ce nu foloseste Angelos degetul aratator cand se joaca la acel computer de la Mc? Sa verifici. Mie mi-a "sarit" in ochi rapid.
Iuliana, sanatate multa lui Mateias, vai de voi... Gradi sa traiasca , nu? Eu una am renuntat la ideea de colectivitate, cel putin deocamdata, desi am mari remuscari, dar nici asa cum patea el nu era ok... Dooar ca eu pot face asta, pe cand tu mergi la munca.
Silvi, sanatate multa si lui Alain cel nazdravan. Stiu ce-ai simtit cu frisonul si extremitati gheata... stii probabil de la Jean, intai este frisonul, apoi urmeaza febra mare, am aflat si eu la ultima escapada cu salvarea, la spital.
Alexandre de Ana de France, sanatate multa si voua, dar stiu ca le cam trageti... destul de rau.
Gio, pupam burtica frumoasa.

Eu? Ma indrept spre culmile fericirii ... copilasul meu e din ce in ce mai intelegator, mai vorbaret, mai cooperant.... facem adevarate excursii pe afara (fara incidente), si acum realizez ca ultimul an a fost de COSMAR... acum intelege perfect totul, comunicam, ne intelegem, tin si micile "minciunele", terapia merge brici, nesperat de bine (pacat ca e putina, as fi vrut mai mult, dar )... mai are atat de multe de invatat, suntem pe drumul cel bun, si asta este cel mai important.
Mai revin, ca trebuie sa vina Corina la terapie si sa fiu pe faza cu interfonul (Razvan inca se sperie rau cand suna, cred ca-i dau vreo 2 ciocane intr-o zi ).

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova- nu e martipan, e pasta din lapte praf facuta de mine, tot de acolo e facut cu manutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery e vina mea ca nu l-am corectat ieri cu degetul, cu mana stanga ai vazut ca juca cu aratatorul.Copiii mei sant stangaci, Robert scrie cu stanga, taie cu stanga, Roxana la fel, Angelo face mai multe cu stanga
Silvie imi pare rau de Alain, sper sa treaca repede racealaPt. ca ma simteam rau, am taiat legaturile deocamdata cu prietenele din Ro, nu am vrut sa mai imi amintesc de subiectul ala.Este mai bine pt mine asa, imi impun sa nu ma mai gandesc pt. ca tare rau m-a afectat. Stiu ca pare ciudat ca nu vb cu prietenele mele dar le cunosc bine si stiu ca nu ar tine cont si as citi cine stie ce prostii
revin, ma uit la stiri

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Bumbita se chefuieste...ce ii pasa .
Giova, da pare masiva asta spuneam ca am vazut in poze ca ajunge la pedale. Sa o folositi cu placere. Ce frumos ca ti-a recitat poezia acolo fara sa stii, emotionant. Mi-ar fi placut si mie sa nu stiu ce poezia spune la serbare dar..am stiut-o. Si am observat ca Dani a fost printre putinii care au avut de invatat 8 versuri...multi au avut poezii de 4 versuri.
Anasol, la multi ani lui ianis pt maine. Minunat tort ai facut. Unde ai tinut talentul asta pana acum? Da-mi si mie reteta de slabit te rog ca habar nu am pe unde o mai am si reteta de pasta de zahar pt tort .
Astery, ma bucur ca Razvan e bine si terapia da roade, asta e cel mai important. Cu trenurile...lor trebuie sa le placa ca noua..pauza.
Toanca, sanatate lui Matei. Asta e colectivitatea, unii se imbolnavesc mai des, altii mai rar. Depinde de imunitatea fiecaruia. Cat a stat cu bona nu s-a imbolnavit, acum cand e in colectivitate se pare ca nu e bine. Vezi un pic poate sunt parinti care isi duc copiii bolnavi...sesizeaza conducerea.
Maraki, ce faine sunt jocurile alea de la MC`, la noi nu sunt asa ceva. Si ce inalt e Angelos...un lungan impreuna cu Alain de Silvi .
Silvia, cum stai cu regimul? Trimite-mi si mie ca poate uita Anasol. Nu stiu daca am curaj sa ma bag dar ar trebui

Noi am iesit prin cartier si am fost pana la maica-mea ca anul asta doar o data am fost . Vine ea deobicei zilnic sau la doua zile si ne scuteste pe noi sa trecem strada . Dani vroia sa mearga la buni sa se joace cu masina (cu acumulator). Am si pus-o la incarcat, duminica daca e vreme frumoasa mergem pe afara ca tare demult nu am mai fost..imi cam pare rau ca am 420 lei pe ea .
Maine vreau sa ies cu Dani pe afara dimineata..suntem singuri ca Sandra e la cambrige si Nelu la servici. Ce bine e sa ai sambetele si duminicile libere...fara sa ai scoala .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki chiar vb cu Jean ca toti marii actori si artisti sunt stangaci, efect al faptului ca emisfera dreapta cea cu sentimentele, afectele si simturile artistice e predominanta, poate vei observa si al Angelo are talent poate la desen sau muzica...cine stie.
Cristina e clar coelctivitatea si lanoi, deja l-am bagat pe Augmentin din nou ca are niste amigdale mari de tot. Staim si eu de frisoane si febra de aceea m-am si speriat ca stiam ce urmeaza si imi era frica de convulsii sau ceva ca niciodata nu a mai facut asa, trecem noi si de asta, bravo lui Razvan
Toanca tare rau imi pare si de voi spre sa va treaca curand, eu nu stiu ce sa mai zic ca a luat si vitamine, si trat homeopat o lunapt imunitate si acum homeopat si uite rezultatul, lasa ca mai cresc ei si devin mai rezistenti.
Bianca ma bucur ca v-a placut mancarea ce ai facut? Unde ai gasit ingredietele?
Anasol tu esti specialista mare cu torturile. Cu dieta stau super, am inut deja 2 cicluri de 4 zile, am slabit neasteptat de mult 4,5 kg nici nu ma gandeam, mai ales ca am pus cate o linguritza de ulei la salate, am mancat la paste taietei chinezesti cu legume dar am tinut corect zilele de fructe si beau enorm de multa apa. Din pacate cu sportul am stat prost din cauza racelii, musafi si si altele dar ma apuc in forta, mi-a venit si crema de la YR pt celulita....sunt tare incantat de cura mersi ca ai zis de ea in sfarsit e ceva ce mi se potriveste ca are pizza, carne paste si chiar si dulce in ea e bestiala. Azi am fost la ziua de legume, super zi si asta am facut la cuptor ceva legume la pranz si la cina am facut o supa crema din exact aceleasi legume.
Giova chiar ma gandeam ca e ca o bicicleta in miniatura bicicleta lui Marco, sa o foloseasca cu placere .
Va multumesc tuturor de urarile de sanatate sper sa ii treaca cat mai repede ca mi-e asa mila de el cred ca saptamana viitoare il tina acasa si mai vad eu cat ii prelungesc sederea ac deja m-am saturat de imbolnavirile astea. In w asta desi aveam programata iesire stam acasa ca nu plec nicaieri asa cu piticul si ei nu vor sa plece fara noi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca am vazut mesajul dupa ce am postat, iti pun eu pe Pm ca mess-ul nu se incarca deloc la mine site-ul dat d Anasol si iti zic ce adaptare la dieta a facut ea si eu dupa ea am mai indulcit-o putin.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvia, astept PM. reteta nu am facut-o intocmai ca a ta...am improvizat si eu...dar tot un fel de mancare chinezeasca a iesit...cu fasii de piept de pui si ciuperci taiate (am mai pus si o ceapa, ardei rosu feliat si la sfarsit niste amestec de legume mexicane) ... si sos dulce acrisor de la Uncle Bens . Oricum a iesit bestial, am fiert orez langa si l-am calit in putin unt . sandra a mancat cu betele ca asa ii place ei. Era tare incantata de ce mancare i-am facut . Data viitoare imi listez ce mi-ai scris si merg la cumparaturi cu lista...oricum la noi nu este nici Carefour, nici Cora...
Bravo pt kg ...vai eu nu stiu sa mananc legume si fructe ..cred ca as muri ..nu mi-au placut niciodata genul astea de manacare. Trebuie sa ma mobilizez si eu la un regim ca vine vara.

In 4 aprilie a aflat ca am examen de comtenete lingvistica...o sa dau din engleza.
Deja am pt lucrarea de licenta 60 pagini , saptamana viitoare merg la profesor sa vad ce spune.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca ti-am trimis pm......dak ai intrebari sunt pe mes acu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc. ma uit imediat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput