Mamici si bebici din Pitesti 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Va pup pe toate.
Noi am umblat prin spital, nu suntem inca bine, dar sper sa treaca, am scapat de injectii da luam o groaza pe gura. Intru mai tarziu.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Anca va urez multa sanatate, sa va faceti bine cat mai repede.

Noi de Paste am fost in Ardeal, de la Dej in sus spre Baia Mare, la bunica sotului meu. Nu am avut probleme cu piticele, nici pe drum nici acolo.

Raluca mama motatelor Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor! sunteti bine, sanatoase? si copiii?
eu ma gandesc cu groaza ca mai am doar o luna si iau matza de coada, adik ma duc la scarbiciu' dupa 4 ani de leneveala acasa!!!! intr-un fel abia astept, pe de alta parte nu imi prea vine mai ales ca abia ce vine vara si vremea frumoasa...
noi pastele l-am facut tot pe la tara in vizita la bunicii mei. nu pot sa zic ca a fost mare distractie sau evenimente neprevazute, mai mult monotonie.
de 1 luna si jumatate sunt mai mult singura cu ei pt ca soacra-mea a plecat la tara si nu a venit nici pana acum, sotul cu serv mai mult ocupat, mama la fel, asa ca eu sunt calul de bataie.
mai nou am dat lavabila exterioara la casa si copiii au fost innebuniti sa se urce si ei pe scara sa varuiasca, sotul ajuta si el iar eu eram ca un leu turbat de colo colo urland la ei. de 2 sapt ne-am apucat si de mansarda sa o amenajam si avem muncitori in casa, automat mizerie si praf peste tot. copiii sunt disperati sa stea sus sa vada cum muncesc baietii la mansarda, eu ma umplu de nervi ca e multa mizerie si mi-o duc taras in toata casa, mi-e frica sa nu cada dupa scara pt ca inca nu are balustrada si stau numai cu grija lor si tzip non-stop. si mai dureaza 1 luna cred.
in rest sunt in proces de "maturizare" cu pruncii. lui rares i-am scos bibe de tot din functiune, iar rebecai ii mai dau pe furis de rares un bibe de lapte la somnul de dupa-masa si inca 2 seara la culcare si noaptea. dar macar nu mai le avem pe cele de apa dupa care ea era disperata. toata noaptea statea cu un bibe de apa in gura, si cum i-l trageam cum se sesiza si se smiorcaia.
am renuntat si la patutul de bebelus si am trecut-o in patul mare. ziua adoarme fara probleme, doar o pun in pat, ii dau un bibe cu lapte intr-o mana si canitza cu apa in cealalta si adoarme. in schimb seara se perpeleste si pana la urma stau langa ea pana adoarme. are nopti cand doarme in camera ei pana dimineatza. bine ii mai dau o data sau de 2 ori bibe de lapte noaptea, si nopti cand pe la 1-2 noaptea o iau in dormitotul meu pt ca se tot smiorcaie si ma oboseste sa ma tot duc dintr-o camera in alta. nici macar rares nu doarme noaptea fara sa se trezeasca. in majoritatea noptilor se trezeste pe la 4-5 dimin si ne cauta si se duce sotul cu el in camera si doarme. s-a invatat sa doarma cu cineva. sper ca la vara sa ii dezvat de dormitul cu noi si sa nu se mai trezeasca noaptea.
de vre-o 3 sapt sunt in proces de renuntare la pampers cu rebeka. daca este f ocupata cu joaca uita sa spuna si face pe ea. in rest spune si schiar se aseaza singura pe olitza, isi sa pantalonii si chilotzeii jos si si-ii ridica singura, duce olitza cu pishu sau caki la wc, o clateste si o aseaza la loc, ca un om mare. la somnul de dupa-maa am observat ca nu mai face deloc la pampers, dar pt siguranta ii pun totusi.
la toamna o dau cu rares la camin, ii fac deja inscrierea si doamnele abia o asteapta. si ea este nerabdatoare sa mearga. vb destul de bine, cam ;imbut dar spune f multe si povesteste singura i canta si danseaza, fata de rares care este mai mutulica. el nu se joaca niciodata singur, in schimb este disperat dupa desene.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor! pe unde umblati de nu mai dati nici un semn de viata?
eu mai am o saptamana si iau matza de coada. incepand cu 1 iunie ma intorc la serv dupa 4 ani de stat acasa. nu imi vine sa cred cat timp a trecut si ce repede s-a scurs. ma incearca tot felul de sentimente contradictorii. pe de o parte abia astept sa mai ies din monotonia cu care m-am obisnuit de atata timp, pe de alta parte stiu ca voi regreta timpul liber pe care il ai cand stai acasa. oricum asta este situatia, nu exista cale de intoarcere...
mai nasol este ca nu am terminat lucrarile cu mansarda, mai au inca de lucru si nici sotul nu mai are concediu, va incepe si el munca tot atunci, banii s-au dus si aia, nu stiu daca ne ajung pt ce ne propusasem, plus ca vor incepe si ratele scadebte, mai diminueaza si astia salariile, asa ca ne asteapta vremuri grele din punctul asta de vedere. sper sa le facem fata si sa ne descurcam. oricum de concediu la mare nici nu imi fac sperante. ma voi rezuma la o balaceala in micuta piscina din curte....


Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela cum e la munca?
Urez pt maine LA MULTI ANI REBECA, cu sanatate si noroc. Mirela sa-ti traiasca fata si sa te bucure.
La multi ani si pt tine si scuze de intarziere.
De asemenea LA MULTI ANI tuturor copiilor pt 01.06 si 10000000x
Noi am tot avut probleme, poate va povestesc zilele astea...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca multumesc frumos pt urari! nu am prea serbat decat ziua mea in familie, nimic complicat sau pretentios, decat un gratar si un tort. pe beky nu am serbat-o pt ca s-au nimerit sa fie toti plecati: tata in spital, cumnata la turci, sora-mea nu a venit din buc pt ca rares a facut varicela si cumnatul nu a facut asa ceva... asa ca nu l-am mai dus la gradi de 2 sapt si sta acasa si face numai prostii asa ca nici la serbarea de sf de an nu l-am dus. astept sa ia si beki si sper cat mai curand ca apoi plecam la mare si sper sa nu aibe tocmai atunci.
la serv e nasol de tot. nu am ce comenta ca probabil mai stii si tu ce se intampla. cu atat mai mult pt mine care, dupa 4 ani de stat acasa, am fost lasata total pe dinafara in toate privintele si nu intereseaza pe nimeni.
voi ce ati patit? sunteti ok acum? te astept sa ne povestesti.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela da tu de cine ti la serviciu? Oltchim sau Petrom? Mie mi-au dat sutu de mult.
Imi pare rau de varicela, da mai bine acum decat mai tarziu. Noi am incercat sa o luam anul trecut de la David, da nu s-a luat, asa ca probabil o sa o luam de la gradi. Tatal tau ce a patit? Cum se simte?
Noi am fost iarasi internate, de data asta cu varsaturi si diaree, dar rau de tot, au necesitat 4 zile de perfuzii, 3 zile copilul nu a vorbit, nu putea sa-si tina capul in sus, doar zacea si maraia. De mancat de luni-pana vineri seara nimic, analizele bineinteles au iesit foarte proaste. Am fost in spital de 18-25 mai, dar si acum luam tratament...In plus in primele 24 de ore a facut temperatura - 39.2-39.4 si nu a scazut cu absolut nimic, nici macar algocalmin injectabil, asa ca am ajuns la impachetari in cearsafuri ude Cred ca innebunesc dc se mai imbolnaveste pana in august cel putin. De unde ma laudam ca am copil sanatos...de doua luni o tinem tot asa....
Restul fetelor pe unde sunteti? Ce faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

vai anca, prin cate ati tercut si voi. imi pare sincer rau pt voi ca v-ati chinuit asa. dar de fapt ce diacnostic i s-a pus? si de la ce anume a pornit?
si rares a facut o enterocolita acuta acum 2 ani si am trecut printr-o experienta similara. febra 39-39.7 timp de cateva zile, varsaturi si diaree apoasa de nici pampersul nu avea timp sa ii absoarba lichidul atata de repede si mult curgea. voma nonstop chiar si o gura de apa pe care o bea din cand in cand si se deshidrata vazand cu ochii. era ca o leguma, nu avea putere decat sa maraie ca un catelus parasit. am fost cu el de 3 ori la urgenta sa ii faca perfuzii ca sa il hidratam cate 6 ore tinea fiecare, plus antibiotic intravenos pe branula. trebuia sa bea cate 1 lingurita de ama la maxim 30min, nu mai des, si dupa ce s-a mai pus pe picioare regim alimentar strict. dupa 9 zile de chin am scapat pana la urma, dar de atunci este f sensibil la caldura si mai ales la mersul cu masina mai mult de 30min si pe dum cu curbe. pe autostrada buc-pit nu are nimic, in schimb si la un drum de 35km daca are curbe este jale. il ia cu stare de voma si lesin.
sper totusi sa nu faca varicela beki ca altfel nu stiu daca o pot lua la mare. rares a facut pe 1iun primele bubite si inca mai are cateva cojite nevindecate.
o sa iti dau un PM sa iti spun mai multe despre serv. nu as vrea sa plictisim publicul aici

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

apropos, a fost cineva sau a auzit ceva despre HOTEL PALAS MAMAIA? mi-am comandat bilet si nu stiu nimic decat ce scrie in brosura. vroiam impresii de la cele care ati fost pe acolo

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor!!!! ce faceti? pe unde umblati? ce va mai fac piticii?
eu ma pregatesc de mare. tocmai am luat biletul, asa ca duminica plecam. i-am pregatit deja pe pitici. le-am tuns cheliile la marimea cea mai mica (nu am dat cu lama, poate ca trebuia?), poate li se mai indeseste parul un pic ca beki si asa are 3 fire rare care ii cresc extrem de greu. voi ce credeti despre rasul in cap? are efect? cunoasteti tratamente pt par des si frumos care sa se poata aplica si la copii mici? din auzite sau din incercate?
mi-e tare frica sa nu faca beki varicela. am auzit ca sunt copii care scapa si nu fca neaparat chiar daca fratii lor din casa au facut. nu as vrea sa o las acasa micura de ea in fiecare zi zice ca merge la mare cu rares , cu mami si cu tati sa faca baie la mare. mi s-ar rupe sufletul sa o las acasa...

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput