Mamici si bebici din Pitesti 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu imi pare rau ca Riana e bolnavioara, da sunt sigura ca va fi bine.
De ce ortoped? La Petcov a fost sora mea cu david si i-a zis ca are displazie de sold si sa-l puna in ghips, iar copilul nu avea nimic (asa a zis pediatrul- Hotaran- l-am crezut si copilul e mare si sanatos) asta acum un an, da sunt cazuri si cazuri.
Copaci infloriti vreau si eu.
Fug ca sunt la munca si am o groaza de treaba.
pe toata lumea.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Alina, ciopleias are sigur program martea si joia dupa-amiaza la cabinet. Eu asa am fost, dupa ora 4. La spital, nu stiu, ca nu fost niciodata. Daca nu ai mai fost la el, vezi ca are tendinta de a fi superficial si flegmatic la prima intalnire. Impune-te, preseaza-l, nu iesi din cabinet pana nu te lamureste. Eu am plecat prima oara cu copilul fara sa ma lamureasca ce are, cum este....A doua oara l-am abordat cu tupeu si am comunicat altfel.
Ralu, limfocitele nu pot fi marite cumva si din cauza problemelor de la gat? Nu arata cumva o infectie? Eu zic ca sa te linistesti si sa faci niste analize mai amanuntite. Si da, tare greu este sa fii parinte. Cu atat mai greu cu cat uneori trebuie sa te imparti intre copii. Despre ortoped, eu am mers cu amandoi copii la dr Matei de la spitalul de copii, la fizioterapie. Ai mei au avut probleme cu piciorusele de la pozitia din burta (pelvin), iar fata a avut si spondiloza. Mie mi s-a parut buna. La jianu am fost si eu cu Rares cand avea 2 saptamani. Mi-a zis ca nu are absolut nimic la picioare, desi dupa 1 an de fizioterapie Rares inca mai duce piciorul intr-o parte. La noi a fost clar eronat diagnosticul pus de el. Dr Matei ne-a spus din prima unde este problema desi nu pomenisem nici pe departe ce ar avea copilul (eu aveam din spital dat diagnosticul, iar ned de familie nu a scris pe trimitere un diagnostic). Asa cum am spus, mergi cu trimitere de la med de fam in spital la pediatrie, este sectia de fizioterapie, L-Ma dupa ora 16, Mi-j-vi dupa 10 pana la 14.
Offf, fug ca trage fi-mea de mine.
Pupici la toate fetele cu bebeii din dotare

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Cu Riana merg pentru platfus, nu e cine stie ce, adica se vede scobitura cand ma uit la talpa, dar cand pune piciorul nu prea se mai vede. Eu am zis ca seamana cu taica-su ca si la el tot cam asa e si nu are platfus. Iar cu Erica merg pentru o chestie care ma macina pe mine din copilarie. Mi se pare ca are picioarele strambe, tibia mai precis. Eu cand am fost mica am facut un pui de rahitism..pe atunci nu era cu vitamina D, iar ai mei nu au dat prea mare importanta faptului ca nu aveam picioarele prea drepte. Drept urmare am ramas toata viata cu niste picioare care nu ma lasa de nici o culoare sa port ceva scurt. Nici inaltimea nu ma ajuta, ca daca aveam peste 1.70, bine ar fi fost, era osul mai lung, mai faceam si un sport, si poate nu se vedea chiar asa. Dar chiar nu e obsesie, este ceva real, si nu vreau ca si ele sa ma intrebe cand vor creste de ce nu am facut nimic, asa cum o intreb eu pe mama. Deci banuiesc ca tot la fizioterapeut trebuie sa merg. Dar am si eu o intrebare, ca nu am mai fost de mult la un medic specialist, cat se mai da?. Puteti sa-mi scrieti pe PM daca nu vreti sa spuneti aici. Mersi.

Azi a venit primavara, sa ne bucuram, ca de maine am inteles ca iar ploua...offf.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna! raluca si eu ti-o recomand, la fel la tanima, pe dr. matei. si noi am mers la ea si am fost destul de multumita de ea. se pricepe sa puna diagnostic. singurul meu repros este ca pe toti copiii, pt absolut orice, chiar si pt un platfus, recomanda gheata ortopedica. nu zic ca nu e un "defect" fata de un picior perfect, dar cred ca sunt alte malformatii mult mai grave decat asta pt care este recomandat mai degraba gheata ortopedica. teoretic se zice ca pana la 4 ani, 96% dintre copii au piciorul plat. Dupa varsta de 4 ani la majoritatea copiilor grasimea suplimentara de la acest nivel se resoarbe. a nu se intelege ca am ceva anume cu gheata ortopedica, in afara ca sunt destul de scumpe, se fac si extrem de greu ca timp si mai trebuie sa umbli si dupa ele la mama naibii. eu una nu am reusit sa fac prin casa de sanatate nici macar o pereche, asa ca am facut una cu bani dupa care am mers pe alta varianta. mai degraba am preferat sa cumpar copiilor mei incaltari stil gheata pana la glezna care sa tina piciorul bine fixat, sa nu flexeze intr-o parte sau alta si care sa aiba talonet, ridicatura aceea inauntru care sa formeze scobul propriu-zis. si am gasit modele si de pantofi si de sanda care si-au facut treaba destul de bine.
oricum va urez sanatate multa in toate problemele pe care le aveti


Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ah, am uitat sa iti recomand un spital pediatru bun pe ortopedie: grigore alexandrescu din bucuresti. noi am mers la o dr pitesteanca dr. patrascu dar poti merge cu incredere la oice medic gasesti pe tura ca toti sunt buni si cu experienta. nu sunt medici tineri acolo, toti sunt specializati pe chirurgie. noua dr patrascu nu ne-a recomandat de nici o culoare ghetele ortopedice.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

haide ca vad ca s-a trimis mesajul si nu am scris tot ce vroiam. ziceam ca dr patrascu nu ne-a recomandat ghete ortopedice, in schimb ne-a recomandat masaj cat mai mult (zilnic daca se poate) si periodic (din 2 in 2 luni) cat au fost bebelusi ne facea niste atele gipsate, iar dupa ce au mers in picioare doar incaltaminte cu talonet

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am fost astazi la dr. Stan...ne-a zis sa o lasam desculta prin curte la vara si sa mergem la mare cu ea, iar in octombrie sa revenim, ca daca nu se rezolva ne da talonete, iar Erica a zis ca nu are nici o problema, sa continuam cu vigantolul,ca ce am avut eu nu are legatura cu ea. Consultatia a fost extrem de scurta, a durat mai mult sa le dezbrac.


Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:


Tamina da copii ce mai fac? Cum sunt?
Ralu ma bucur ca te-ai linistit dupa ce ai ajuns la ortoped. De platfus o susupectez si pe Erica pt ca si eu am un pui de platfus, mama, bunicul din partea mamei a avut, asa ca.... Mai astept oricum pana pe la 4 ani.
Mirela da despre voi nu spui nimic?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralu ce-ti mai trece prin cap, cat de mari i-au iesit limfocitele? Nepotelului meu i-au iesit f mari dar dr ne-a asigurat ca e f normal la varsta lui, cei drept e mai mic are 1 an, si era ingrijorator daca nu ieseau asa. La copii ies in afara valorilor de laborator, nu cred ca e ceva serios. Eu Anei nu i-am facut niciodata pana acum, ma bate gandul sa-i fac dar parca as mai astepta ca la toti copilasii ies aiurea, parintii se panicheaza.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Dragi mamici,imi cer scuze ca dau buzna asa dar am si eu o maaaaaaaaare rugaminte la voi daca ma puteti ajuta sa-mi maresc plantatia de cafea adica sa-mi dati un vot aici : reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bianca78/, va multumesc din suflet.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

un vot pentru o cafea :)

Mergi la inceput