Nasterea la Maternitatea Regina Maria

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balcik spune:

Buna mh,
Multumesc pentru raspuns.
Dumnealui ar fi vrut sa-mi provoace nasterea acum citeva zile pentru ca am trombocitele 100, adica putin scazute, iar copilul i se pare mai mic la ecograf(?!), desi e in intervalul optim pentru virsta de 37 saptamini. Din cauza asta am avut indoieli daca am facut o alegere buna sau nu, nu stiu absolut nimic despre el, din cauza asta am scris pe forum sa aflu mai multe amanunte.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

balcik si bebe al meu era mai mic in sapt 36-37, dar restul masuratorilor au fost ok (ex CTG) si atunci dr a zis ca e ok sa mai asteptam. Cu o zi inainte de nastere mi-a facut eco si a zis ca bebe are peste 3kg - Ada s-a nascut cu 3150g. Am nascut normal si nu multi medici in Ro mi-ar fi permis asta. Nasterea nu a fost provocata.

Nastere usoara! poate ne tii la curent cu evenimetele.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bbee spune:

Am nascut si eu la Regina Maria acum o luna si sunt multumita ca am avut in mare o experienta OK. Sigur ca nu a fost totul perfect (asistenta care a disparut vreo 1.5 ore in post-operator) dar recomand totusi tuturor celor care isi permit pretul piperat sa nasca aici. Este adevarat ca mamicile nu au nevoie de nimic in bagaj - eu am plecat cu geanta inchisa asa cum am venit. Rezerva este comoda si curata iar personalul gata sa raspunda nevoilor pacientei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Hei, ma bucur ca v-am gasit!. O sa nasc cu dr Niculescu in februarie, mi-a lasat impresia unui om minunat. Am emotii, sper sa fie totul OK!!!

Intrebare pt cine a nascut acolo: pt bb nu trebuie nimic, haine, pampers etc, ca am citit ca pt mine am nevoie doar de cosmetice si cam atata...? Si inca una: a vazut cineva cum se descurca daca doamne fereste are bb ceva? adik cei de la neonato sunt suficienti ca nr si OK ca pregatire? bb poate sta cu tine in camera?

Catalutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Catalutza, eu as spune ca sunt ok din punct de vedere al pregatirii profesionale. bebelusul poate sta cu tine in camera sau in camera lor speciala. Tu hotarasti unde vrei sa fie.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici_r spune:

Buna,ar trebui sa nasc la mijlocul lunii decembrie, insa nu sunt inca decisa daca optez pentru Elias(aici este medicul meu) sau CMU. Sincer, parerile citite pe forumuri despre nasterea in Elias sau in spitalele de stat m-au cam speriat si inclin sa ma indrept catre varianta privat.
Este cineva care a nascut natural la Regina Maria? Daca da, mi-ar fi utile info de genul - medic, costuri. Am vazut pe site preturile standard in euro, insa din ce imi dau seama se intampla frecvent sa depaseasca.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Ma intereseaza subiectul, mai e activ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Da, e activ. Ce te intereseaza?

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Buna ziua dragelor. Sunt si eu o viitoare mamica si as dori sa nasc si eu la Regina Maria. Mai am un baietel pe care l-am nascut la Elias insa am auzit multe lucruri frumoase depsre aceasta maternitate.
As vrea sa intreb pe cele care stiu, cu cat timp inainte ar trebui sa sun sa fac o programare? Am inteles ca nu primesc prematuri deci daca fereasca Dumnezeu se intampla si eu deja am dat avanul (30%) il dau degeaba.
Si as vrea si alte detalii de la cele care au nascut.Voi face cezariana.
Chiar nu imi trebuie bagajul meu cu 1000 de camasi de noapte, etc?
Sper ca cineva imi va raspunde si atunci voi mai reveni cu alte intrebari
Multumescccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

OanaMar, ai facut o alegere tare buna. Eu am mers o data pe la inceputul sarcinii, am vizitat maternitatea si am revenit la medicul pe care l-am ales pe la 36 de saptamani si cateva zile. Nu este nevoie sa platesti avans de acum, poti astepta inainte de nastere cu putin timp. Ca si bagaj nu ai nevoie decat de lucruri care tin de igiena. Sarcina usoara!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput