Nasterea la Maternitatea Regina Maria

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, violeta! Felicitari! Si eu am nascut la spital particular si a fost exact la fel. Asa spun si eu: a meritat fiecare cent!!!
Multa bafta si nasteri usoare si frumoase fetelor care urmeaza sa nasca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ateloiv

povestire pe scurt: m-au preluat din hol, m-au dus in rezerva mea unde m-au lasat sa ma acomodez putin cu camera si sa ma fac comoda(nu mi-a trebuit bagaj de spital, mi-au dat ei absolut totul), apoi mi-au facut cateva investigatii si eram gata de cezariana! Dar sotul meu nu ajunsese asa ca doctorii mi-au asteptat sotul....ca sa prinda si el marele eveniment! Nu stiu unde ar fi fost posibil lucrul asta!
La post operator am primit continuu calmante si o asistenta a stat toata noaptea cu noi (eram doua in post operator) verificand ca totul sa fie ok! La 2 ore dupa cezariana mi-au adus puiul si mi l-au pus la san...si prietenele mele au avut voie sa stea cu mine!
A doua zi am coborat in rezerva unde aveam un buton pe care daca apasam venea cineva imediat la mine! Au un pat minunat care se ridica si se coboara....
Bebelusul era adus cand doream si statea cu mine cat voiam....
M-au invatat cum sa-l ingrijesc si cand am venit acasa m-am putut descurca singura...si fara teama!
Din punctul meu de vedere...a meritat fiecare cent!
Nu stiu ce sa va mai spun...daca vreti sa stiti ceva anume va rog sa ma intrebati!



Multumim pentru raspuns. Spune-mi, te rog, la post operator, sotul a putut sta cu tine?

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ateloiv spune:

violetan ...numai tu puteai sa-ti dai seama!
Bebe Beca...sotul meu ar fi putut sta cu mine in post operator...daca nu ar fi stat sa intampine cohoardele de vizitatori ce veneau la mine! Si era atat de incantat de fiul sau incat nu se dadea dus de langa el! I l-au pus in brate de cum au terminat cu spalatul si pregatitul! Deci...da...ar fi avut voie sa stea cu mine dar a facut ture intre mine si copil!
Cand am coborat in rezerva...era plin de flori! Cei de la CMU i-au dat sotului meu vaze pentru florile aduse de vizitatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foc spune:

Eu am dat ceva informatii despre cum e sa nasti la CMU-Regina Maria pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135416

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am nascut. Acum va scriu din rezerva...
ce sa va spun, nu am nimic de reprosat. este totul, cel putin pana acum, impecabil. Oamenii sunt aici pentru tine, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine... Merita fiecare banutz, as spune eu.... Tot respectul.

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bbee spune:

Exact de feedback-uri pozitive aveam nevoie ca sa ma hotarasc. O sa nasc si eu aici in iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ateloiv spune:

Bebe Beca FELICITARI!!!!!! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Cum esti? Te simti ok? Bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bbee, o sa fiti multumiti.
Eu am o mentiune speciala de facut. Tot personalul maternitateii este deosebit, insa multe pentru Irina Stoian, asistent generalist.
Violeta, suntem bine amandoua, multumim pentru intrebare!

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBBoy spune:

Eu sunt noua pe aici si de-abia am intrat sa vad sfaturi si alte lucruri, dar am vazut acest topic si am hotarat sa raspund si eu pentru ca nu stiu cum altfel sa multumesc celor ce au avut grija de mine si m-au ajutat sa nasc .
Si pentru noi a insemnat un efort financiar nasterea la CMU REGINA MARIA dar a meritat fiecare banut !!!! Si daca o sa mai nasc vreodata tot acolo nasc !
Eu am avut niste probleme cu BB si m-am temut pentru cum o sa se nasca si mi-era si foarte frica de nasterea in sine . Dar tot personalul de acolo m-a ajutat enorm !
Cand am ajuns acolo era o domnisoara foarte draguta la receptie care m-a vazut cat sunt de speriata si mi-a vorbit calm , frumos si m-a facut sa rad dupa vreo 15 min ... ( eu aveam alta experienta cu alta fata din receptia unuei alte clinici care mesteca guma cand m-am dus eu si vb la tel si a tipat la mine ca nu pot sa astept ...); deci ma asteptam la ceva rau si aici ( in caz ca nu v-ati dat seama , eu sunt o fire mai "speriata "de felul meu ) . Dar nu, am fost intampinata atat de frumos incat m-am relaxat un pic si am inceput sa povestesc... Nu am retinut cum o cheama pe domnisoara ( de fapt multe nume din pacate nu am retinut de la maternitate , ca au fost multi cei care m-au ingrijit) , dar este o domnisoara draguta, mai plinuta ( sper sa nu se supere ca zic asa ) care iti raspunde la toate intrebarile si are un umor deosebit ( sotul meu si mama coborau de cate ori era ea doar ca sa-i faca sa rada ).
Pe urma m-a preluat medicul de garda , o doamna doctor blonda, tanara si frumoasa care m-a consultat si mi-a facut o eco si m-a dus apoi, impreuna cu moasa in camera ( camera era ca la hotel de 5 stele , pat , plasma TV , tot ce doresti ) .
Pe urma a venit medicul meu si a incercat sa ma ajute sa nasc natural dar fiinca au fost ceva probleme a trebuit sa fac cezariana. S-au miscat foarte repede, in 15 min erau toti gata sa intre sa-l scoata pe BB meu.
operatia a fost usoara, a fost un medic anestezist care a glumit cu mine pe timpul operatiei , totul a fost foarte bine.Mi l-au aratat pe BB chiar dupa ce s-a nascut, sigur ca eu am inceput sa plang ...
la 3 ore mi l-au adus sa-l vad, sa-l tin, sa-l simt ! A fost incredibil !
Pe urma am stat in sala de dupa operatie , unde sta cineva cu tine tot impul. Eu am avut dureri mari dar mi-au facut calmante, au avut foarte mare grija de mine.
Dupa o zi m-au coborat in salon unde am stat cu sotul, mama si BB...
In tot acest timp au fost diverese domane doctor si asistente care m-au ajutat, carora le multumesc din suflet si le suntem toti trei recunoscatori toata viata !
Cu o mentiune speciala pt dna elena de la BBei, care m-a invatat o multime de lucruri...
Si as mai scie, dar deja cred ca am scris un roman... Scuze daca v-am tunit mult, dar vroiam doar sa ma asigur ca intelegeti ca nimic nu e mai important decat viata ta si a BBlui !
Si cu prematurii e adevarat ca au aparatura si oameni specilizati , caci era acolo si o mamica care avea un BB prematur, cu probleme, care statea cu furtune in nasuc si gurita si in incubator ...
Sper ca este bine acum !
Inchei aici ...daca mai are cineva intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

BBBoy Multumim mult de info.
Eu acum sunt hotarata sa nasc la Regina Maria. :)

35+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput