Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

bubu73 - Felicitari!!! Ce minunat, dupa un FIV esuat e mana Domnului aici. Sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si la termen si sa multumesti Domnului pt. minunea ta!! - am vrut sa te trec la dar nu te-am gasit pe lista (asa de luuuuunga de aspirante). Vrei te rog sa ma ajuti?
stuart- corectez: distribui bilete pt. trenulet in toate colturile lumii la toate doritoarele, din inima. Iarta-ma te rog pt. distributia initiala !!


Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Bubu - felicitari!Fie ca Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen! Maicuta Domunului sa va ocroteasca si pe tine si pe bebe!

Lauraa- eu cred ca bebita ta este o minune a Maicii Domnului....si stii tu de ce....asa ca Maria cred ca e cel mai potrivit nume....
pentru toate fetele.....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Anamaria - sa te faci repede sanatoasa . Ai grija de tine si te asteptam la noi pe luni cu forte proaspete.

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ana si sa te faci bine. sigur ca o sa ne rugam pentru voi. ai grija de tine. si sa mergi la doc sa il stresezi sa te faca bine.
la burtica sa se incalzeasca.


asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anaomaria ... sa te faci bine ... repede repede ..ca noi te asteptam aici sa mai tragi cu piciorul , ca ne-a soptit noua o proaspata graviduta , ca ai "mana" buna

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Astazi este pomenirea sfintei mucenite Fotini samarineanca, cu care a vorbit Domnul Hristos la fantana, si cei împreuna cu dansa.

Pe vremea lui Neron, împaratul Romei, s-a pornit prigoana mare împotriva crestinilor. Caci dupa ce sfintii apostoli Petru si Pavel au patimit mucenicia, cautau si pe ucenicii lor sa-i piarda. Atunci, sfanta Fotini, aflandu-se cu Iosi, fiul ei, în cetatea Cartaginei, în Africa, propovaduia acolo Evanghelia lui Hristos, cu îndrazneala. Iar Victor, fiul ei cel mai mare în varsta, facand vitejii mari în razboiul cu avarii, care se ridicasera cu oaste asupra romanilor, a fost facut general de catre împarat si a fost trimis, dupa aceea, în Italia, ca sa chinuiasca pe toti crestinii ce se aflau acolo. Atunci ducele Sebastian, care era în Roma, auzind de el si chemandu-l la sine, i-a zis: stiu bine, generale, ca esti crestin, si mai stiu ca maica ta împreuna cu Iosi, fratele tau, urmau lui Petru. Dar ceea ce ti-a poruncit împaratul cauta sa faci cu toata nevointa, ca sa nu-ti primejduiesti viata. Atunci Victor i-a zis: eu vreau sa fac voia cerescului si nemuritorului Împarat; cat priveste însa porunca împaratului Neron, ca sa chinuiesc pe crestini, nici macar nu pot sa aud un lucru ca acesta. Atunci ducele îi zise: te sfatuiesc, Victore, ca pe un bun prieten, ca de vei sedea la judecata si vei cerceta pe cei ce se cunosc ca sunt crestini si-i vei chinui, vei plini si voia împaratului si vei dobandi si averile crestinilor. Dar trimite stiri maicii tale si fratelui tau sa nu-si mai arate pe fata învataturile lor, învatand pe elini, ca sa se lepede de credinta parinteasca, pentru ca sa nu cazi si tu în nevoie pana în cele din urma; ci sa va pastrati credinta în Hristos, precum voiti. Victor însa i-a zis: departe de la mine sa fac una ca aceasta si sa chinuiesc vreun crestin, sau sa iau ceva de la dansul, sau sa sfatuiesc, cum zici tu, pe mama mea sau pe fratele meu ca sa nu propovaduiasca pe Hristos Dumnezeu; ci înca mai vartos si eu propovaduitor al lui Hristos sunt si voi fi, ca si ei si suntem gata sa primim orice rau ce ni se va întampla. Atunci ducele zise: eu, frate, te sfatuiesc ceea ce îti este de folos, iar tu vei vedea ce vei face. Acestea zicand ducele, îndata a orbit si a cazut jos, din pricina unei dureri neasteptate si crude a ochilor si a ramas fara glas. Ridicandu-l de la pamant, cei ce se aflau acolo, l-au asezat pe un pat, si a zacut trei zile nevorbind nimic. Apoi, dupa trei zile, a strigat cu glas mare, zicand: unul este Dumnezeu: Cel al crestinilor! Si Victor intrand la dansul i-a zis: cum de te-ai schimbat asa, îndata? Iar el i-a zis: ma cheama Hristos, dulcele meu Victor! Si îndata catehizandu-l si învatandu-l, l-a botezat si dupa ce a iesit din apa, îndata a vazut si a slavit pe Dumnezeu. Vazand multimea aceasta minune s-a înfricosat ca nu cumva sa pateasca si ei asemenea, de nu vor crede si au venit catre Victor de s-au botezat.

Dupa aceasta a ajuns la urechile împaratului Neron, ca Victor, generalul Italiei si Sebastian ducele cetatii propovaduiesc învatatura lui Petru si a lui Pavel si a celorlalti apostoli si ca aduc pe toti la Hristos. Înca si ca mama generalului, Fotini, cu Iosi fiul ei, trimisi fiind la Cartagina, faceau si ei asemenea. Împaratul, fierband de manie, a trimis slujitori în Italia sa aduca pe crestinii de acolo, barbati si femei, la Roma. Atunci Domnul s-a aratat acestor crestini zicandu-le: "Veniti catre Mine toti cei osteniti si împovarati, si Eu va voi odihni pe voi. Nimic sa nu va temeti, ca Eu sunt cu voi si Neron cu ai lui va fi biruit". Iar catre Victor, a zis: "De acum Fotin va fi numele tau, caci multi luminandu-se prin tine, vor veni la Mine; iar cuvantul tau va întari pe Sebastian spre marturisire; si fericit va fi cel ce se va nevoi pana la sfarsit". Acestea zicand Hristos Domnul, S-a suit la cer.

Si au fost descoperite si sfintei Fotini toate cele ce erau sa i se întample mai tarziu. Purcezand ea de la Cartagina cu multime de crestini, a ajuns la Roma cea mare. Si s-a tulburat toata cetatea, zicand: cine este aceasta, care a venit cu atata multime? Dar ea, cu îndrazneala, marturisea pe Hristos. Atunci a fost prins de catre soldati si Fotin fiul ei, împreuna cu Sebastian ducele. Iar sfanta mergand mai înainte de dansii, s-a înfatisat lui Neron, cu Iosi si cu cei ce erau cu dansa. Si Neron i-a zis: pentru ce ati venit la noi? Iar sfanta i-a spus; pentru ca sa te învatam, sa te închini lui Hristos. Dupa aceea cei ce se gaseau de fata au adaugat: Sebastian ducele si Victor generalul, cei ce tagaduiesc credinta în zeii vostri au venit din Italia la Roma. Si împaratul a poruncit sa-i aduca, si venind ei înauntru, la împarat, acesta le-a zis: ce aud despre voi? Si sfintii i-au raspuns: cate ai auzit despre noi, împarate, toate sunt adevarate. Iar el privind cu cautatura salbatica asupra sfintilor, le-a zis: va lepadati de Hristos, sau voiti mai degraba sa pieriti într-un chip cat se poate de groaznic? Dar sfintii, ridicand ochii spre cer, au zis: O, Hristoase, Împarate al cerului, sa nu se întample niciodata una ca aceasta, ca sa ne despartim de credinta si dragostea pe care o avem catre Tine! . Apoi împaratul a întrebat iarasi pe sfinti: care este numele vostru? Iar sfanta i-a zis: eu am fost numita Fotini de Iisus Hristos, Dumnezeul meu; iar surorile mele: cea de a doua, care s-a nascut dupa mine, se numeste Anatoli; a treia, Foto; a patra, Fotida; a cincea, Paraschevi; si a #351;asea, Chiriachi. Iar fiii mei acestia: cel dintai se numeste Victor, care a fost numit mai pe urma de Domnul meu Iisus Hristos, Fotin; iar al doilea, care este cu mine, Iosi. Atunci Neron a zis: cu totii v-ati înteles între voi sa va supuneti la chinuri si sa muriti pentru Nazarinean? Si sfanta a zis: da, toti pentru Dansul, cu veselie si cu bucurie, vom muri. Atunci împaratul a poruncit sa fie supusi toti sfintii la cele mai grele chinuri, pana ce vor înceta sa mai creada în Hristos. Însa cu ajutorul lui Dumnezeu, sfintii au îndurat toate felurile de chinuri, marturisind cu tarie ca Hristos este Dumnezeu. Aceasta a facut ca multi dintre chinuitori si dintre pagani care erau de fata sa creada în Dumnezeul crestinilor si sa marturiseasca pe Hristos Dumnezeu adevarat. Din pricina aceasta au fost si ei supusi la chinuri si ucisi fiind au primit cununa muceniciei dimpreuna cu sfanta Fotini si cu toti sfintii care erau împreuna cu ea.

mai jos aveti link pentru tot sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie26.htm



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

[quote]citat din mesajul lui happymum

laura, teodora maria...sau maria teodora... e superb...... bataie la sot, zau.....

maicuta domnului va iubeste, ai vazut....
sanatate multa.

De acord


1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

In mesajul de mai sus ziceam ca sint de acord cu Happy - am facut precizarea pt ca mi se pare ca nu prea se intelege...

In alta ordine de idei...hm...Noce si Laurraa... asa ati scapat voi doua de o bataie buna, datorita burticilor voastre. Pai se poate ??? Tineti voi asa povesti frumoase la secret !!!

1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Felicitari tuturor noilor Ce de vesti bune. Cate ...avalansa de ...
anadomnica, anaomaria, laura si toate celelalte de luni sunt in concediu si fac un tur al oraselor de unde sunteti voi sa beau si eu din canita voastra sa se ia si la mine. si o sa mangai toata burticile sa se prinda si la mine.
FELICITARI MAMICILOR!!!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Doamnelor, mame si viitoare mamici, va trimit invitatia de a citi, al 4 lea articol , pe care il gasiti la adresa de mai jos si care se numeste ''Copilul in familie''
http://basilicatravel.ro/bp/bp_februarie_web.pdf. Sa va fie de folos!

Noilor gravidute le trimit toate gindurile bune si

P.S : as fi vrut sa redactez articolul, pt ca era mai simplu, dar nu am timp astazi. As fi putut face asta maine, dar avalansa asta de -ute m-a determinat sa postez articolul, pt ca am vrut sa-l cititi cit mai repede.



1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput